- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Mindenki Z Fold7-et akar
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone topik
- Motorola Edge 50 Fusion - jó fogás
- Yettel topik
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
hallador
addikt
Visszatér a SONY a valódi notebook gyártók közé. Végre jó látni, hogy nem a túlárazott Z-t tolja, ami feleslegesen drága, és televolt a legtöbb user számára felesleges fejlesztéssel. Ráadásul a minősége is, csak a neváben volt kiemelkedő. Ezek márvalódi fejlesztések. Tettszik.... Welcome Sony.
-
katalin888
aktív tag
Kar, hogy nem matt a kijelzo, igaz, hogy meg touch verzioban mattot nem lattam!
-
Ati1979
veterán
Kell!
-
Peter13
senior tag
Nem kötekedésképpen, de volt már Duo a kezedben? Nekem igen (egyik új kolléga ezzel nyomult, először úgy rácsodálkoztam mint borjú az új kapura). Nagyon rendben lévő cucc. Először (mellette ültem) pont a képernyő minősége és olvashatósága tűnt fel: az előttem lévő Lenovo képe siralmasan festett ehhez képest. Kézbevéve, tapicskolva sem keltett csalódást, bár a billentyűk tényleg elég aprók, biztos megszokást igényelnek (a srác elég folyamatosan nyomult rajta, végigjegyzetelve a kétórás meetinget).
Szóval szerintem az origami nem ment a funkcionalitás rovására. Végre egy rendes képernyő, szép, prémium házban...csak az ára riaszt, de be kell látnom hogy ez prémium termék, annak megfelelő árazással. Talán egyszer...
-
prolad
addikt
A duo nagyon tetszik,szeretem ezt a fajta kialakítást.
-
M@trixfan
addikt
A pro kifejezetten tetszene, ha kapott volna rendes HDPI panelt, vagy egy értelmes felbontást. 16:10 sem ártana. A Windows megoldásával 13"-on az 1080p borzalmas, egyébként még natív HDPI megoldással is lehet, hogy csúnya lenne a kétszeresre nagyított GUI. A hajtogatós változaton sajnos ránézésre riasztó a trackpad mérete, úgy mint a szörnyű netbookok esetében. Az origami-t az értelmes alap funkciók bánják...
-
stratova
veterán
Ha jól látom az 13,1"-os elődben HD 6650M volt, ami már ott is eleve BGA-s. Itt Haswell miatt dönthettek úgy, hogy nincsen rá már szükség.
A Vaio Pro 11-ről már készült teszt is, i7-4500U lakik benne. Iris HD 5100 nyers számítási teljesítményben kb. már megfelelne a célnak, a driverek tekintetében viszont még szkeptikus vagyok.
-
Sir Ny
senior tag
,,a Vaio Próból, az a dedikált GPU és az optikai meghajtó, noha utóbbi szükség esetén külső egységgel pótolható."
Miért, az előbbi nem?
Új hozzászólás Aktív témák
- Azonnali notebookos kérdések órája
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Battlefield 6 - Bemutatkozik a többjátékos mód
- gban: Ingyen kellene, de tegnapra
- Autós topik
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- Subaru topik
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Asus Rog Strix Scar G17
- ÚJ, GARIS! Dell Latitude 5450 - 14" FHD / Ultra 5 125U / 16GB DDR5 / 512GB NVMe SSD / HDMI 2.1
- Szép! HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1185G7 32/512 Iris Xe FHD
- Lenovo T14 Thinkpad G2 FHD IPS i5-1145G7 vPro 4.4Ghz 16GB 512GB SSD Intel Iris XE Win11 Pro Garancia
- HP EliteBook 850 G8 Fémházas Multimédiás Laptop 15,6" -65% i7-1165G7 16/512 Iris Xe FHD
- LG K61 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Bomba ár! HP EliteBook 845 G9 - Ryzen 5 6650U I 16GB I 512SSD I 14,1" Touch I Cam I W11 I NBD Gari!
- 24 hónapos PlayStation Plus Premium előfizetés a legolcsóbban, egyenesen a PlayStation-től!
- Új és újszerű 17.3" Gamer, irodai, üzleti készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
- GYÖNYÖRŰ iPhone SE 2020 64GB Red -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2896, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest