- Sony LinkBuds S - a kényelem ára
- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- One mobilszolgáltatások
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Ár-érték bajnokot avatott a Poco?
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
az én kérdésem kizárólag egymonitoros rendszerben egy adott játék futtatására vonatkozott volna...
de én továbbra sem vitatom hogy 12gb elége hanem hogy ddr5 helyett már xdr2 kelett volna alkalmazni és abból esetleg kevesebbet.ha egy kártyára már felesleges ddr2nél a 2gb, akkor ez mennyi ddr5nél?erre lettem volna kíváncsi...mennyi gb-nál lesz értelme cserélni a gddr5-ös szabványt?
persze ez a bitszéltől is függde nyilván az már nagyobb lehet mint 256bit....válaszodból kiolvasom hogy totál természetes a 12gb a ddr5 mellet,de mi lesz a határ?ebből a csúcskártyából kiindulva kérdem én milyenek lesznek a következő vga-k?15gb meg 30gb ram?....nem szeretnék már találgatós topicot nyitni...remélem érti vki a lényeget...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Garanciális BIOSTAR GeForce RTX 3060 TI 8GB GDDR6
- EVGA RTX 2070 XC GAMING 8GB GDDR6 Videokártya!
- BESZÁMÍTÁS! SAPPHIRE NITRO+ RX 7900 XTX 24GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- ASRock RX 6600 8GB GDDR6 Challenger ITX Eladó!
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS MASTER RX 6800 XT 16GB GDDR6 videokártya garanciával hibátlan működéssel
- Xiaomi Redmi 13128GB Kártyafüggetlen 1Év Garanciával
- Bomba ár! HP Elitebook Folio 9470M - i5-3GEN I 8GB I 256GB SSD I 14" I DP I Cam I W10 I Garancia!
- Bomba ár! HP EliteBook Folio 1040 G2 - i5-G5 I 8GB I 256GB SSD I 14" HD+ I Cam I W10 I Garancia!
- Telefon felvásárlás!! iPhone 16/iPhone 16 Plus/iPhone 16 Pro/iPhone 16 Pro Max
- Honor Pad X8 64GB, Wi-Fi, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest