- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro - és a vas?
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Fotók, videók mobillal
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
Új hozzászólás Aktív témák
-
Srodney
senior tag
az én kérdésem kizárólag egymonitoros rendszerben egy adott játék futtatására vonatkozott volna...
de én továbbra sem vitatom hogy 12gb elége hanem hogy ddr5 helyett már xdr2 kelett volna alkalmazni és abból esetleg kevesebbet.ha egy kártyára már felesleges ddr2nél a 2gb, akkor ez mennyi ddr5nél?erre lettem volna kíváncsi...mennyi gb-nál lesz értelme cserélni a gddr5-ös szabványt?
persze ez a bitszéltől is függde nyilván az már nagyobb lehet mint 256bit....válaszodból kiolvasom hogy totál természetes a 12gb a ddr5 mellet,de mi lesz a határ?ebből a csúcskártyából kiindulva kérdem én milyenek lesznek a következő vga-k?15gb meg 30gb ram?....nem szeretnék már találgatós topicot nyitni...remélem érti vki a lényeget...
-
Srodney
senior tag
válasz
antikomcsi #35 üzenetére
kösz a megértést,még kértem is hogy ne fika legyen a téma,hanem egy korrekt válasz,de majd talán máskor.így értettem kb akkora hülyeség e 12gb ddr5 mint 3gb ddr2 mem.sávtól függetlenül?
...annak idején a sparkle művelt ilyeneket hogy 4gb ddr2 64biten,de az már téleg faszság.pug: ha fel tudnám tenni a kérdést normálisan akkor érteném a lényeget és nem kérdeznék,de bakker inkább nem kérdezek...
-
Srodney
senior tag
12gb gddr5???,nem tudom biztosan de kihasználható egyáltalán ekkora mennyiség gddr5 szabványon?nem kellene inkább vmi komolyabb pl. xdr ram és abból 3gb?....mert így nagyon úgy néz ki mint ddr2-ből 3gb,ami totális hülyeség,vagy ddr3-ból 2gb ami nyilván megint felesleges méret...nyilván felségsértést követtem el,jönnek az anyázók,trollkodók,de egy pár kíváló választ is várok,pl abu?!?!...szerintem jó téma,köszi előre is...
annyit én is tudok hogy az xdr gyártása még rohadt drága és ezért nem került még terítékre,de valahol már el kellene kezdeni,és a 7000res szériánál is szóba jött de nem valósult meg...azt hiszem xdr2-ről volt szó....
Új hozzászólás Aktív témák
- Samsung Galaxy S24 - nos, Exynos
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Elektromos cigaretta 🔞
- Megjött a Red Magic kompakt táblagépe az EU-ba
- Macska topik
- Óra topik
- Milyen TV-t vegyek?
- BMW topik
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Gyorsabb és drágább - kezünkben a Samsung Galaxy S23
- További aktív témák...
- Beszámítás! HP Z2 G4 Tower Workstation számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- KÖZEL FÉLÁR! Apple Magic Keyboard, Mouse, Trackpad, Pencil, Smart Magic Keyboard Folio, Watch szíjak
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C docking station (akár 3x4K felbontás)
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7700X 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! HP Elitebook 8570W - i7-QM I 16GB I 750GB I 15,6" HD+/FHD I Nvidia I W10 I Garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest