- Amazfit Bip 6 - jót olcsón
- Így fotóz és ennyire melegszik a Galaxy S26 Ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Yettel topik
- Google Pixel topik
- Sony Xperia 1 V - kizárólag igényeseknek
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Huawei Watch GT 6 és GT 6 Pro duplateszt
- Motorola Edge 30 Ultra - a 200 megapixeles kérdés
- Redmi Note 13 Pro 5G - nem százas, kétszázas!
Új hozzászólás Aktív témák
-
negro
őstag
LOL! Ugyan mar. Anno mar a Tiberian Sun -nal kepbe volt az EA es beleszoltak a Westwood fejlesztesbe ezert mar az se lett nagy szam de meg element. De a Red Alert 2- vel mar elindultak szepen a lejton es bar a Tiberium Wars -ban probaltak visszanyulni az alapokhoz a single resz hot unalom volt es gagyi ergo vigig se vittem oket csak multiban jatszottam mar veluk. Multiban mondjuk nem volt rossz. Ahogy a Generals -okal is csak multiztam mar hisz azoknak se volt semmi koze a CnC-hez. Az utana levo C&C nevu jatekokat (RA3, CnC4) meg mar ki se probaltam nevetesegesek voltak mar az elozetesek es gameplayek alapjan is. Egy C&C1 es Red Alert1-hez kepest meg plane. Akik bo huszonevesek es jatszottak az elso reszekkel azoknak mar a 2000-es evektol megszunt ez az RTS nem a CnC4-el hanem tobb mint 10 eve mar!

Ettol fuggetlen kepek alapjan nem tunik ez rossznak es lehet marha jo mutis rts lesz de hat kell a nagy multo nev...
Új hozzászólás Aktív témák
- REFURBISHED - DELL Thunderbolt Dock WD19TB (210-ARJD), WD19TBS (210-AZBV)
- iPhone 14 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4422
- LG 65G4 - 65" OLED evo - 4K 144Hz & 0.1ms - MLA Plus - 3000 Nits - NVIDIA G-Sync - FreeSync Premium
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Beszámítás! MSI Gaming Cyborg A15 FHD Gamer notebook - R5 240 16GB DDR5 512GB SSD RTX 5050 8GB
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest