Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a Qualcomm jó eladásai pont nem a felső kategóriából jönnek szerintem. Az S1-es Snapdragon annak idején nagy durranás volt, de az S2 és S3 nem annyira, a velük párhuzamosan futó Exynos chipek és még a Tegra(2-3) is erősebbek voltak, elég sokan használták is. Most az S4(pro) megint jól sikerült, és úgy néz ki, hogy a 600-800 is hasonlóan erős lesz. Ettől függetlenül a mértéktelen MSM7227 eladások dobták meg szerintem a profitjukat inkább.
Egyébként én egyetértek abban, hogy nem fogják hagyni csak úgy bejönni az Intelt a mobilpiacra, és jól is teszik. Elég volt szerintem (a felhasználóknak), hogy jóformán kisajátították a PC piacot, nem szeretném, ha hasonló üzletpolitikával eltolnák a mobilokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Motoros topic
- Motorola Razr 60 Ultra - ez a kagyló könnyen megfő
- Hardcore café
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- Elemlámpa, zseblámpa
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- Egyre csak fejlődik az AI, emberek tízezreit rúgja majd ki a BT
- Google Pixel topik
- Mesterséges intelligencia topik
- E-roller topik
- További aktív témák...
- ÚJ aktiválatlan Apple iPhone 16 Pro Max 512GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Desert Titanium - 256GB 1 ciklus 100% akku! 1 év garancia! Új készülék!
- iPhone 12 Kék 128GB
- Apple iPhone 16 Pro 1TB Fekete Titán Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- LG 32GS95UE - 32" OLED / UHD 4K / 240Hz - 480Hz & 0.03ms / 1300 Nits / NVIDIA G-Sync / AMD FreeSync
- BESZÁMÍTÁS! 860W Fractal Design ION + 2 Platinum tápegység garanciával hibátlan működéssel
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Csere-Beszámítás! Asus Tuf RX 9070 XT 16GB Videokrátya! Bemutató darab!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RX 7700 XT 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest