- Milyen okostelefont vegyek?
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- T Phone 2 Pro - majdnem mindenben jobb
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Szakít a OnePlus és a Hasselblad?
- Yettel topik
- Mobil flották
- Xiaomi Mi 8 - így csinálunk csúcsmodellt Mi
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a Qualcomm jó eladásai pont nem a felső kategóriából jönnek szerintem. Az S1-es Snapdragon annak idején nagy durranás volt, de az S2 és S3 nem annyira, a velük párhuzamosan futó Exynos chipek és még a Tegra(2-3) is erősebbek voltak, elég sokan használták is. Most az S4(pro) megint jól sikerült, és úgy néz ki, hogy a 600-800 is hasonlóan erős lesz. Ettől függetlenül a mértéktelen MSM7227 eladások dobták meg szerintem a profitjukat inkább.
Egyébként én egyetértek abban, hogy nem fogják hagyni csak úgy bejönni az Intelt a mobilpiacra, és jól is teszik. Elég volt szerintem (a felhasználóknak), hogy jóformán kisajátították a PC piacot, nem szeretném, ha hasonló üzletpolitikával eltolnák a mobilokat is.
Új hozzászólás Aktív témák
- alza vélemények - tapasztalatok
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- Tölthető a Battlefield 6 nyílt bétája
- Milyen autót vegyek?
- Milyen okostelefont vegyek?
- BestBuy ruhás topik
- Háztartási gépek
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3138
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3136, 95% Akkumulátor
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3134, 95% Akkumulátor
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciáva
- Bomba ár! Lenovo X1 Yoga 1st - i7-6G I 8GB I 256SSD I 14" WQHD I HDMI I W10 I CAM I Garancia!
- HIBÁTLAN iPhone SE 2020 64GB White -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2906, 100% Akkumulátor
- Okosóra felvásárlás!! Samsung Galaxy Watch 5 Pro, Samsung Galaxy Watch 6 Classic
- Extra olcsó! HP 230 Vezetéknélküli USB-s Billentyűzet
- Dixit 4 Eredet (bontatlan, fóliás kártyacsomag)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest