- Honor 200 - kétszázért pont jó lenne
- MIUI / HyperOS topik
- iPhone topik
- Google Pixel 9 Pro XL - hét szűk esztendő
- LG G8X - kettőn áll a vásár
- LG V40 ThinQ - olajozott gépezet
- LG V60 ThinQ 5G - hangoskönyv
- Extra erő egy gombnyomásra - Engwe EP-2 Boost
- LG Velvet (4G) - megelőzte a híre
- LG V50 ThinQ Dual Screen - az 5G ára
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a Qualcomm jó eladásai pont nem a felső kategóriából jönnek szerintem. Az S1-es Snapdragon annak idején nagy durranás volt, de az S2 és S3 nem annyira, a velük párhuzamosan futó Exynos chipek és még a Tegra(2-3) is erősebbek voltak, elég sokan használták is. Most az S4(pro) megint jól sikerült, és úgy néz ki, hogy a 600-800 is hasonlóan erős lesz. Ettől függetlenül a mértéktelen MSM7227 eladások dobták meg szerintem a profitjukat inkább.
Egyébként én egyetértek abban, hogy nem fogják hagyni csak úgy bejönni az Intelt a mobilpiacra, és jól is teszik. Elég volt szerintem (a felhasználóknak), hogy jóformán kisajátították a PC piacot, nem szeretném, ha hasonló üzletpolitikával eltolnák a mobilokat is. -
törölt tag
N10 mondjuk. nyilván nem telefonban, nem is kell azokba nagyobb felbontás, de ha már kiadnak egy ileyt, akkor legyen benne tartalék. most jó ez is, de mire kijön, addigra már esetleg többen akarnának nagyobb felbontást a gépeikbe, és ha a konkurencia tudja, akkor egy harcot már el is veszített.
-
törölt tag
32nm-es csíkszélesség? ez most miért jó? ha jól emlékszem már régen 22nm-en tartanak még az asztaliban is, de az ARM is már a 28-at kezdte meg a Krait SoC-okkal és menni fognak lejjebb is. ráadásul 1900x1200-as maximális felbontás? nem mintha nem lenne elég egy telefonba/tablettába, de ez így nem egy izmos megoldás azért...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Google Pixel 9 Pro 5G 16/256GB Szürke Színben Bontatlan 12 Hó Garanciával
- ÚJ aktiválatalan Apple iPhone 16 Pro 128GB ! 1ÉV nemzetközi APPLE GARANCiA
- Samsung Galaxy S23 256GB (garis)
- Samsung Galaxy S22 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 15 (újszerű, független , 128 GB, 6 GB RAM, Kék)
- Apple iPhone 16 Pro Max - Natural Titanium - Újszerű - 1 töltési ciklus - 2026. 05. 13.-ig Apple gar
- ÚJ HP EliteBook 840 G8 - 14"FHD IPS - i5-1145G7 - 32GB - 512GB SSD - Win10 - 6 hónap Garancia
- VÉGKIÁRUSÍTÁS - REFURBISHED - Lenovo ThinkPad 40AC Thunderbolt 3 docking station
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RX 9070 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Apple iPhone 13 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest