- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Szinte játékpénzért megvehető a Honor Play 10C
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Azonnali navigációs kérdések órája
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
törölt tag
Azért a Qualcomm jó eladásai pont nem a felső kategóriából jönnek szerintem. Az S1-es Snapdragon annak idején nagy durranás volt, de az S2 és S3 nem annyira, a velük párhuzamosan futó Exynos chipek és még a Tegra(2-3) is erősebbek voltak, elég sokan használták is. Most az S4(pro) megint jól sikerült, és úgy néz ki, hogy a 600-800 is hasonlóan erős lesz. Ettől függetlenül a mértéktelen MSM7227 eladások dobták meg szerintem a profitjukat inkább.
Egyébként én egyetértek abban, hogy nem fogják hagyni csak úgy bejönni az Intelt a mobilpiacra, és jól is teszik. Elég volt szerintem (a felhasználóknak), hogy jóformán kisajátították a PC piacot, nem szeretném, ha hasonló üzletpolitikával eltolnák a mobilokat is. -
törölt tag
N10 mondjuk. nyilván nem telefonban, nem is kell azokba nagyobb felbontás, de ha már kiadnak egy ileyt, akkor legyen benne tartalék. most jó ez is, de mire kijön, addigra már esetleg többen akarnának nagyobb felbontást a gépeikbe, és ha a konkurencia tudja, akkor egy harcot már el is veszített.
-
törölt tag
32nm-es csíkszélesség? ez most miért jó? ha jól emlékszem már régen 22nm-en tartanak még az asztaliban is, de az ARM is már a 28-at kezdte meg a Krait SoC-okkal és menni fognak lejjebb is. ráadásul 1900x1200-as maximális felbontás? nem mintha nem lenne elég egy telefonba/tablettába, de ez így nem egy izmos megoldás azért...
Új hozzászólás Aktív témák
- Xiaomi 14T Pro 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Xiaomi 14 Ultra 512GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Apple iPhone 13 Mini 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- iPhone 11 128GB fekete, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 87% akku, legjobb ár!
- iPhone 12 128GB FEHÉR, gyárilag független, újszerű karcmentes állapot, 94% akku, doboz, legjobb ár!
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Intel X540-T2 dual-port 10GbE RJ45 hálózati vezérlő (10Gbit, 2 port, áfás számla, garancia)
- HIBÁTLAN iPhone 13 mini 256GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3044
- GYÖNYÖRŰ iPhone 11 Pro 256GB Midnight Green -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS2048, 96% Akksi
- BESZÁMÍTÁS! LG 24MB35PM 60Hz FHD IPS 5ms monitor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest