Hirdetés
- Magisk
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
- Apple Watch Ultra - első nekifutás
- iPhone topik
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Megjelent a OnePlus 13T
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Redmi Buds 6 - ajándék fülesnek hallgasd a dalát
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
lajo
senior tag
Ööööö...izééé...... ilyen régóta nem írt ide senki? Nekem azóta sincs bajom vele.
-
lajo
senior tag
Speedshop-on keress rá ''előlap w550'' és kiadja az előlapokat. Szerintem az a zöld vagány
u.i.: valaki nem használ átlátszó buboréktokot?
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Ez az első kamerás mobilom.[link] [link] itt van két kép.Sajnos a kamera nem az erőssége de megteszi.
Digital zoom van felvétel közben, ha magad felé és magadtól el(ezt jobban nem tudom leírni) nem rángatod, akkor teljes képernyőn is elvezhető.(persze nem 4x-es zoonnal...azzal szar)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #164 üzenetére
''Ja igen, tudom, hogy abban különbözik, a kialakításbeli különbség nekem előny, a fényképező nem érdekel, a memória pedig nekem elég, elsősorban a rádió fontos.''
Én is így voltam vele
Nem rossz az az x700 a w550i csak zenelejátszó képességeiben jobb...
Ja még azt akartam mondani nem tudom mennyire vagy vele tisztában de kicsivel több mint 60 ezer forintért már újat is lehet kapni.(ha csak nem további kedvezmények miatt veszed ott)
Itt már abbahagyom.Pá
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #162 üzenetére
a végéről lemaradt, hogy mint a w800i.
Ami a legjobban tetszik amúgy rajta, az a billentyűzár csúszka. Azon kívűl, hogy egyszerű és gyors van még 1 dolog. Belépsz a walkman menübe (természetesen a direkt w gombbal) elindítod a zenét és lezárod a gombokat.(bárhol vagy a menübe, vagy játék közben BÁRHOL le lehet zárni a billentyűket!!!!) Beraakod zsebbe és a hangerő gombbal a hangerőt változtatod vagy hosszan megnyomva számot léptetsz(!) az álj indít gombal pedig ...
És közben nem tud elnyomódni , zseben keresztül meg nyomogatod ezta 3 gombot. Legalábbis én így szoktam.
-
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #157 üzenetére
Most néztem a nagy tesó topikot. Ezt magadnak vennéd? Vagy nem tudtál dönteni?
Most látom csak: Szoftverfrissítés az elég könnyen megy: Beállítások menü-Általános-on belül van egy olyan menüpont, amivel frissíteni tudod wapon vagy neten keresztül(ne tudom pontosan)Ez engem is meglepett de fa*a!!
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #157 üzenetére
''SMS-t én kéthavonta írok egyet, nálam a számbillentyűk használata kimerül abban, hogy néha beírok néhány telszámot, vagy kódot, vagy esetleg a naptárba valamit.''
-akkor nem fog zavarni
Akksi az kevesebb használattal(napi pár óra mp3-mal) 2nap, kevesebb nyúzással 3at is elmegy.Ehhez tudni kell hogy én suliba délelőtt nem nagyon csesztetem.Délután a buszon mp3 vagy rádió.Játszani sokat szoktam majd rájössz hogy miért.Ha egy óránál többet nem telefonálsz naponta akkor 2 napot biztosan kibír szerintem(pőersze játékkal
).
A középrész az úgy van, hogy van a közepén egy nem billenthető gomb, csak nyomni lehet.És van körülötte az a ''keret'', ami úgy műlödik, hogy amelxik részét nyomod azt érzékeli.(ezt amúgy frankón segítik a domborítások) Nekem pont akkora az az egész, mint a hüvelykujjam és csak ráteszem és billentem vagy nyomom. Nekem szimpatikusabb mint a joy...
[link]
ezt a telefont néztem meg.Nem tudom hogy a linkben szereplő az milyen de ennekaz a középső rész az amit csak nyomni lehet, és akörülötte lévő vonalkák helyén kell nyomni a w550i-t.
Na remélem érted, ha van még valami akkor.... -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #155 üzenetére
Szia! Az anyagminősége szerintem jó. Én egy rosszabb példányt fogtam ki. Az enyémen a gombok lötyögnek (a képernyő alattiak) elég rendesen.Bementem a media marktba ott pedig meg sem mozdultak.(pedig azt lehet hogy többet nyomogatták mint én.)JA és ugyanaz a teló pont úgy nyílt ki mint az enyém pedig gondolom nem kímélik az emberek. Én nem nyitogatom sokat, inkább telefonálok,de nem vettem észre semmit. A nyomásponttal a kijelző alatti gomboknál nincs gond, de a lentiekkel sem vsz. Nálam egykét helyen (DE csak a fehér) előlap recseg.(lehet hogy ebben is kifogtam). MInőségre az előlapok szuperek, a narancssárgának jobb az anyaga, olyan mintha csúszásgátlós lenne.A fehér az fényes és ezzel a legszebb szerintem.Ha nem írsz naponta 50 sms-t akkor szerintem kibírod a gombokkal mert az viszont igaz, hogy kicsit érdekesen nem emelkednek ki a műanyagból.
MIndezt 3 hónap után mondtam. -
lajo
senior tag
Sztok én 3 féle képpen tudok csatlakozni a számítógéphez.
1.A telefon saját szoftverével, telefon módban, -itt lehet ugye szinkronizálni és a többi...
2. a telefon sdaját disc2phone programjával-fájlátvitel módban EZ UTÁN NEKEM IS KIKAPCSOL MIUTÁN ELTÁVOLÍTOM
3.A My phone explorer nevű programmal. Telefon módban lehet másogatni, sinkronizálni, sms-t írni és még sok más dolgot.
szóval csak akkor kapcsol ki ( nekem) ha fájlátvitel módból eltávolítom.Legújabb szoftverem van nekem is...
Én nem vinném vissza -
lajo
senior tag
Csak a kamera, akialakjítás és a nem bőviíthető memória más.Kijelző mérete ugyanaz ezért játékok, alkalmazások, témák ugyanazok valók rá mint a k750i-re és a w800i-re.
Nem hiszem h a billentyűzetnek baja lenne, mivel ha oldalról átnézel a billenytűk fölött, akkor láthatod hogy csak az 5 ös gomb bizergájánál ér hozzá.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
igen erre gondoltam bár drága de ha egy év múlva tejjesen szét lesz a telcsim (bár vigyázok rá) akkor majd lehet hogy újjá lehet varázsolni
-
lajo
senior tag
ezt nézzétek ha negyon összebarmolódik a kijelző akkor még van/lesz remény!
[link]
upsz..nem lehet normális linket berakni.Írjátok be a keresőbe: előlap w550 és nézzétek meg amit kiad arra gondoltam
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
-
lajo
senior tag
nincs valakinek egy felesleges fekete elő,hátlapja?
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #122 üzenetére
Köszönöm. Igen függetlent vettem.
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #119 üzenetére
Oké köszi.Nem tudom mitől lehet ez...
-
lajo
senior tag
Senki?
-
lajo
senior tag
A gsmarena.com-on megnéztem a tesztet erről a telefonról és ott a galériában,találtam egy érdekes képet. A kijelző hátoldalán, amit cxsak akkor lehet látni amikor kinyitod, az általuk tesztelt telefonon van egy mélyesztett walkman jel ugyanaz a szín minden csak egy ilyen negatyv domborjel.Csak az enyémen nincs olyan?
[link]
Szóval nekem az nincs ott.
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #113 üzenetére
Úgy látszik rosszul fogalmaztam.Én is szeretném megtudni hogy milyen szériás az enyém mert én nem tudom összehasonlítani senkivel.Azért kérdeztem hogy mondjuk a cetliéről?Szal aki megmondaná hogyx honnan tudom meg?
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
Még 1 kérdés: Honnan tudod hogy a fülesed első szériás-e ? Rajta van azon a kis cetlin a telefoncsatlakozó mellett?
-
lajo
senior tag
Valakinek nincs meg az a worms játék ami alqpból rajta van? Más fajta nekem is van de nekem pont az kéne amiatt hogy lehet multiba bluetoothon keresztül játszani!
Ha esetleg valaki tud segíteni az legyen szíves ide írni! -
lajo
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #107 üzenetére
Nekem a haverjaomnak nincs w800 a de én elég jónak érzem
namind1 nekem így is jó
-
lajo
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #95 üzenetére
oks
-
lajo
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #92 üzenetére
Alapból simán kezdi el játszami de jobboldali választógomb+ ~2 leés ok.És már el is van forgatva.De az sem mindegy hogy hol nézedmert a fájlkezelőbe nem lehet teljes képernyőn nézni csak a lajátszóba.(ahol a zenét is játszod)
-
lajo
senior tag
Hát figyelj azért szerintem te is el tudod képzelni hogy mekkora a kijelzője de nekem tetszik és ha mostanában megyek hosszabb útra kocsival ( és nem én vezetek
) akkor lehet hogy rádobok egy filmet vagy kettőt és megnézem. Az a király még, hogy a zene módban amivel ugye nem lehet telefonálni (de rádiózni sem
) lehet videót nézni.
Tehát jobban bírja az aksi ha filmnézés előtt zene módba kapcsolsz! -
lajo
senior tag
Up
-
lajo
senior tag
Senkit nem érdekel ez a telcsi?
UPP -
lajo
senior tag
UPPP
-
lajo
senior tag
up meghalt a fórum
-
lajo
senior tag
up
-
lajo
senior tag
Telefonomon új a szoftver a nem a kijelzővel megegyező felbontású videót is lehet nézni teljes képernyőbe úgy hogy még a fenti csík sincs rajta ami jelzi hogy hol tart
Frankó -
lajo
senior tag
Csakhogy valami olyan is legyen itt ami a telefonnal kapcsilatos ilyenem van és csak jót tudok róla mondani!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A W800i sikere után itt a második Walkman modell, amely a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- Milyen RAM-ot vegyek?
- Eredeti játékok OFF topik
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- exHWSW - Értünk mindenhez IS
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Torrent meghívó kunyeráló
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Magisk
- Nvidia GPU-k jövője - amit tudni vélünk
- További aktív témák...
- Telefon felváráslás!! Xiaomi Redmi Note 11, Xiaomi Redmi Note 11 Pro, Xiaomi 11 Lite
- BESZÁMÍTÁS! ASRock B550M R7 5700X3D 64GB DDR4 500GB SSD RX 6800 16GB Zalman Z1 Plus GIGABYTE 850W
- HP, Lenovo dokkoló 12.300Ft-ért? VÉGKIÁRUSÍTÁS
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Dell Latitude 15 5550 - 15.6"FullHD IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB SSD - Win11 - 3 év garancia
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest