Hirdetés
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Google Pixel topik
- iPhone topik
- Apple iPhone 14 - tavalyi termésből főzve
- VoLTE/VoWiFi
- A Nubia kameratelefon is tiszta dizájnt társít csúcssebességgel
- One UI 7 frissítés: volt, nincs
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kofler
tag
Lassan már 4 éves lesz a telefonom és még mindig imádom. Nagyon jól össze van rakva, és még mindig kifogástalan állapotban van mivel saját pénzemből vettem és nagyon vigyázok rá és úgy néz ki hogy "meghálálja".
Igaz amikor megvettem rögtön szoftvert frissítettem rajta, de azóta semmi baja. Egyszerűen tökéletes
Szerintetek gyártanak még ilyen telefont ? Lehet valahonnan újonnan beszerezni ilyen darabot ? Négy év alatt annyira nem fejlődött sehova a mobilpiac (számomra) hogy szeretnék még egy ugyanilyet ha véletlen ez tönkremenne. Remélem hogy még jó pár év
-
D27
aktív tag
Ez a teló nagyon el lett feledve
Nállam most 15k-ért van kirakva
A tudásához képest remek ár!szilike: itt egy letöltö oldal: [link]
Az oldal rmeek, csak orosz. fölul van egy sáv sztem kiszürja mindenki szemét
oda uirja be egy számot
és kész
leszeded -
szilikee
csendes tag
B.U.É.K.
-
szilikee
csendes tag
BOLDOG KARÁCSONYT MINDENKINEK
-
cornfake
aktív tag
válasz
szilikee #236 üzenetére
nekem is ugyan ezt csinalja,foleg ha zsebben van,es ugy hallgatok zenet.
vagy aheadseten levo gomb akad be vagy a billzar ellenere lenyomodik a telefonon egy gomb.
nekem most azt csinalja,hogy ha benyomom a walman gombot akkor rogton elkezdi lejatszani a zenet,anelkul h a lejatszast megnyomnam... -
-
szilikee
csendes tag
tudja vki hogy az mitöl van hogy ha zenét hallgatok akkor néha beugrik hogy akarok e hangparancsot felvenni?
van hohy napokig nem csinállja , de van hogy naponta 15-ször is.. -
szilikee
csendes tag
milyen csönd van itt
mindenki nek jól mükszik a teló?
örükök! -
szilikee
csendes tag
köszi a mailokat.
amugy most mennyiért mennek ezek a telók?
gyárilag független,karcmentes,sárga,fehér elölap,cd,usb kábel doboz,hpm-70-es füles 2007 február végéig gyári gari.mennyit adnátok érte ha vennétek, -
szilikee
csendes tag
sziasztok
tudna vlaki mailba mp3 számokat küldeni?
Republic (koncertfelvétel is),Apocalyptica koncertfelvétel,Metallica S&M albumrol vmi.
elöre is köszi
sziking@freemail.hu -
blueMerle
veterán
válasz
szilikee #222 üzenetére
Húha. Nagyon az alapoktól kell ezt kezdeni
Ha bemásolsz egy CD-t úgy, hogy áthúzod a fájlokat, azzal te még nem ''másoltad átt'' a CD-t a gépre. A titok neve. RIP Pl. az Audiograbber program segít neked ebben, de van sok más olyan program is, amivel egy CD-t mp3 formátumba tudsz menteni. Egyszeru dolog, általában egy gombnyomás, és máris mp3-at csináltál egy cd-böl.
Ez nem a telefon hibája, ezt SEMMI sem tudná lejátszani, mivel amit te áttöltöttél a telóra az nem zene, az csak egy hivatkozás, egy gramm audió tartalom nincs benne.
MP3 -al próbálkozz, azzal biztos menni fog.A WMA fájlokat pedig nem kezeli a telefon, ha mégiscsak azzal próbálkoztál, és valóban zenét raktál rá.
[Szerkesztve] -
szilikee
csendes tag
bloothot-on küldöm a zenét,nem mp3,sima audió formátum.
-
szilikee
csendes tag
üdv.
olyan gondom lenne hogy w550i-re számitogépröl átküldok zenét,a teló az egyebek mappába teszi és nem lehet sehogy lejátszani.
tud valaki segiteni hogy kell lejátszhatóvá tenni?
elöre is köszike. -
Jeannie
senior tag
No, srácok, úgynézki kapok egy ilyen telót. Van valaki aki még nyúzza? Vélemények?
-
Kewin21
tag
Mennyi sms fér a telóba?
Meg ugye szól nekem időben hogy törölni kéne,és nem fog önkényes sms-pusztításba?! -
SMS Help
csendes tag
ajánlom mindenkinek, szuper kis teló!
itt van róla egy kis video: [link] -
-
Kewin21
tag
Az mitől van,hogy 70 karaktertől megtellik egy sms?!
-
bebar
aktív tag
Egyetlen egy dolog a különbség, az pedig az : EDGE
-
-
Kewin21
tag
Nah,ma én is beléptem eme telefont birtoklók táborába...
Kezdésnek olyan lérdéseim lennének,hogy van-e olyan játék az alapokon kívül,amik még mennek vízszintes képernyőn?
Továbbá milyen formátumba érdemes videót konvertálni milyen paraméterekkel,hogy azt a telcsin nézni tudjam?
Egyenlőre ennyi...
Amúgy nagyon fain teló! -
Flaky
csendes tag
Hali! Mi a különbség a w550i és a w600i között? Amúgy van a Pannonnál K750i, a héten kérdeztem, ugyanis lehet veszek egyet. Csak még infókat gyűjtök erről-arról! A w550i-ben az nem tetszik, h nem lehet bővíteni a memóriát!
-
Kewin21
tag
Tudnátok segíteni,hogy most hol tudnék hozzájutni a legjobb áron?
Persze azon kívül,hogy nyerek egyet a Pepsivel... -
lajo
senior tag
Ööööö...izééé...... ilyen régóta nem írt ide senki? Nekem azóta sincs bajom vele.
-
bebar
aktív tag
Amit adnak hozzá fehér előlapot, azt hogy lehet rávarázsolni?
-
-
Hozé21
csendes tag
válasz
Viktor0610 #197 üzenetére
Köszönöm,hálás vagyok!
(de ha tud valaki még ilyen okosat mondani nekem akkor segitsen mert az sms-ek azok nagyon fontosak voltak)
-
-
Hozé21
csendes tag
Helló!
Nekem van olyan problémám,hogy meghalt a telóm és elvesztek az adataim nem tudtok valami olyan okosságot amivel vissza lehet hozni az sms-eket?
A képek meg a videok azok nem érdekelnek!
Köszi előre is a segítséget! -
Balli
őstag
Most vettük észre, hogy a tellán is található két gomb, eddig csak azt hittük az vmi díszféleség. Csak játékokban használható az a két gomb?
-
Hangy
csendes tag
Hi!
Nekem is újra kell indítani a telómat a fájlátvitel után, de amúgy eddig tökéletes.
Nyúztam is mióta megvan - most egy hónapos - és aggódtam, de végül nem vittem vissza.
És úgy tűink ez gyártási hiba lehet - mert beszéltem másokkal is és nekik is ezt csinálja - de nem befolyásol semmit és remélem nem is fog.
Szüperül müxik. -
syner
tag
az nagyon jó ár, biztos gariháttérrel
én egy hónapja vettem egyet egy hónaposan 54k-ért itt, Debrecenben, és nagyon jól műxik
egy dolog aggaszt: a memóriája két részre van bontva, és a Music mappa csak fájlátviteles USB módban látható, simán telefon módban csak a telefon memóriájának egy részét látja a gép, fájlátvitel után pedig kikapcsol a telefon, újra kell indítani....
Szóval ez egy kicsit körülményes, de nem nagy gond. -
Kewin21
tag
Vááá,tegnap későn kerültem csak netközelbe,így nem tudtam meg időben,hogy a budakalászi EW-ben csak tegnap 50-ért adták ezt a telót...
Kár,mert akkor már lenne egy új telefonom! -
Balli
őstag
válasz
cornfake #180 üzenetére
Tegnap végre megvettem a telót egy profi gsm boltban (nem az aluljaro s tarsai tipusuban) 57.500,- volt s egy év teljeskörű garanciát adtak rá, ez szerintem nem rossz ár egy ilyen profi kis telláért, de végül is az a lényeg hogy a kedvesem beájul ha meglátja ugyanis neki vettem szüli napi ajándékba - tudom ez a kedvence- elég nagy váltás lesz ez a modell után:
-
lajo
senior tag
Speedshop-on keress rá ''előlap w550'' és kiadja az előlapokat. Szerintem az a zöld vagány
u.i.: valaki nem használ átlátszó buboréktokot?
[Szerkesztve] -
-
Balli
őstag
-
Balli
őstag
AZ EW-ben 5990*10 azaz 60e Ft. Kár, hogy kint van a p*csában, kocsim meg nincs
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Viktor0610 #174 üzenetére
Oh elnézést, nem tudtam
Viszont ha jól látom te is csepeli vagy, akárcsak én
-
válasz
Alvin_ti4200 #173 üzenetére
Kolléga nem pösti...
-
Atlantis
veterán
Nem találok hozzá sehol normálisabb, sötétebb előlapot. Mi a fészkes francért nem lehet venni hozzá? Csak komplett házat találtam...
-
lajo
senior tag
Ez az első kamerás mobilom.[link] [link] itt van két kép.Sajnos a kamera nem az erőssége de megteszi.
Digital zoom van felvétel közben, ha magad felé és magadtól el(ezt jobban nem tudom leírni) nem rángatod, akkor teljes képernyőn is elvezhető.(persze nem 4x-es zoonnal...azzal szar)
[Szerkesztve]
[Szerkesztve]
[Szerkesztve] -
Kewin21
tag
Vajon húsvétig még csökken az ára?Arra tervezem a vételt...
Meg ugye azért a kamerával hozzáértéssel lehet normálisabb képeket csinálni?!Mert ezt a részét a telefonnak a tesztek eléggé lehurrogták...
Jah,és tudom hogy videótól nem kell sokat várni,de mondjuk a teló kijelzőjén az élvezhetőbb kategóriába tartozik?Digitál zoom van felvétel közben?
Jah,és ha estleg valaki tud linkelni saját készítésű fotót... -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #164 üzenetére
''Ja igen, tudom, hogy abban különbözik, a kialakításbeli különbség nekem előny, a fényképező nem érdekel, a memória pedig nekem elég, elsősorban a rádió fontos.''
Én is így voltam vele
Nem rossz az az x700 a w550i csak zenelejátszó képességeiben jobb...
Ja még azt akartam mondani nem tudom mennyire vagy vele tisztában de kicsivel több mint 60 ezer forintért már újat is lehet kapni.(ha csak nem további kedvezmények miatt veszed ott)
Itt már abbahagyom.Pá
[Szerkesztve] -
Atlantis
veterán
-
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #162 üzenetére
a végéről lemaradt, hogy mint a w800i.
Ami a legjobban tetszik amúgy rajta, az a billentyűzár csúszka. Azon kívűl, hogy egyszerű és gyors van még 1 dolog. Belépsz a walkman menübe (természetesen a direkt w gombbal) elindítod a zenét és lezárod a gombokat.(bárhol vagy a menübe, vagy játék közben BÁRHOL le lehet zárni a billentyűket!!!!) Beraakod zsebbe és a hangerő gombbal a hangerőt változtatod vagy hosszan megnyomva számot léptetsz(!) az álj indít gombal pedig ...
És közben nem tud elnyomódni , zseben keresztül meg nyomogatod ezta 3 gombot. Legalábbis én így szoktam.
-
Atlantis
veterán
Nagyon kösz a választ!
Akkor a középrész pont olyan, ahogy elképzeltem. Hál'Isten nem joy.
Akksi lehetne több is, bár én nem beszélek sokat, naponta kb. 6-7 percet, nem olyan melóm ahol sokat kell pofázni.
Igen, ezt magamnak venném, W800-esért az asszony volt és van megveszve, neki nagyon tetszik és nem engedi, hogy visszavigyem amiatt a kis probléma miatt. Nekem viszont nem kéne olyan, az a bill. és joy számomra tragédia.
Én is néztem a k610-est, de a mocskok kihagyták belőle a rádiót.
Szoftverfrissítés WAP-on? Érdekesen hangzik... -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #157 üzenetére
Most néztem a nagy tesó topikot. Ezt magadnak vennéd? Vagy nem tudtál dönteni?
Most látom csak: Szoftverfrissítés az elég könnyen megy: Beállítások menü-Általános-on belül van egy olyan menüpont, amivel frissíteni tudod wapon vagy neten keresztül(ne tudom pontosan)Ez engem is meglepett de fa*a!!
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #157 üzenetére
''SMS-t én kéthavonta írok egyet, nálam a számbillentyűk használata kimerül abban, hogy néha beírok néhány telszámot, vagy kódot, vagy esetleg a naptárba valamit.''
-akkor nem fog zavarni
Akksi az kevesebb használattal(napi pár óra mp3-mal) 2nap, kevesebb nyúzással 3at is elmegy.Ehhez tudni kell hogy én suliba délelőtt nem nagyon csesztetem.Délután a buszon mp3 vagy rádió.Játszani sokat szoktam majd rájössz hogy miért.Ha egy óránál többet nem telefonálsz naponta akkor 2 napot biztosan kibír szerintem(pőersze játékkal
).
A középrész az úgy van, hogy van a közepén egy nem billenthető gomb, csak nyomni lehet.És van körülötte az a ''keret'', ami úgy műlödik, hogy amelxik részét nyomod azt érzékeli.(ezt amúgy frankón segítik a domborítások) Nekem pont akkora az az egész, mint a hüvelykujjam és csak ráteszem és billentem vagy nyomom. Nekem szimpatikusabb mint a joy...
[link]
ezt a telefont néztem meg.Nem tudom hogy a linkben szereplő az milyen de ennekaz a középső rész az amit csak nyomni lehet, és akörülötte lévő vonalkák helyén kell nyomni a w550i-t.
Na remélem érted, ha van még valami akkor.... -
Atlantis
veterán
Kösz a választ. Előlapot amúgy szeretnék hozzá majd valami sötétebbet.
SMS-t én kéthavonta írok egyet, nálam a számbillentyűk használata kimerül abban, hogy néha beírok néhány telszámot, vagy kódot, vagy esetleg a naptárba valamit.
Akksi nálad mennyit bír és milyen használattal? Én inkább rádiót hallgatnék rajta, némi zenével megtámogatva.
Még egy hülye kérdésem hadd legyen: a navigációs billentyű az ugye nem egy megnövesztett joy, mint a nagyobb SE-ken? Nem lehet döntögetni semmilyen irányban, hanem rendes, külön navigombok vannak? Remélem, érted mire gondolok. -
lajo
senior tag
válasz
Atlantis #155 üzenetére
Szia! Az anyagminősége szerintem jó. Én egy rosszabb példányt fogtam ki. Az enyémen a gombok lötyögnek (a képernyő alattiak) elég rendesen.Bementem a media marktba ott pedig meg sem mozdultak.(pedig azt lehet hogy többet nyomogatták mint én.)JA és ugyanaz a teló pont úgy nyílt ki mint az enyém pedig gondolom nem kímélik az emberek. Én nem nyitogatom sokat, inkább telefonálok,de nem vettem észre semmit. A nyomásponttal a kijelző alatti gomboknál nincs gond, de a lentiekkel sem vsz. Nálam egykét helyen (DE csak a fehér) előlap recseg.(lehet hogy ebben is kifogtam). MInőségre az előlapok szuperek, a narancssárgának jobb az anyaga, olyan mintha csúszásgátlós lenne.A fehér az fényes és ezzel a legszebb szerintem.Ha nem írsz naponta 50 sms-t akkor szerintem kibírod a gombokkal mert az viszont igaz, hogy kicsit érdekesen nem emelkednek ki a műanyagból.
MIndezt 3 hónap után mondtam. -
Atlantis
veterán
Valaki, akinek van ilyen telója, tudna nyilatkozni az anyagminőségéről? Mennyire van összerakva? Recsegés-ropogás van? Gombok nyomáspontja milyen? A kiosztásuk nem kényelmetlen üzenetíráskor? Tesztben leszólják, de a tulajok véleménye is érdekelne. Akinek hosszabb ideje megvan, a nyitogatást hogy bírja?
Ennek a szoftverét is lehet frissíteni SEUS-szal? -
Hangy
csendes tag
Köszönöm a tanácsokat!
Végül nem viszem vissza a telót, mert amúgy tökéletesen működik.
Mindenkinek csak ajánlani tudom, aki zenét szeretne hallgatni és ''beéri'' egyszerre 40-50 mp3-al. (Szerintem nem is kell egyszerre több).
Üdv mindenkinek -
tobsa
tag
Nekem biztonságos eltávolítás után /adatkábelnél/ néhány másodpercre világos lesz a kijelző,mintha lefagyna a teló,de aztán magától visszaáll a rendes üzemi állapotba.
-
lajo
senior tag
Sztok én 3 féle képpen tudok csatlakozni a számítógéphez.
1.A telefon saját szoftverével, telefon módban, -itt lehet ugye szinkronizálni és a többi...
2. a telefon sdaját disc2phone programjával-fájlátvitel módban EZ UTÁN NEKEM IS KIKAPCSOL MIUTÁN ELTÁVOLÍTOM
3.A My phone explorer nevű programmal. Telefon módban lehet másogatni, sinkronizálni, sms-t írni és még sok más dolgot.
szóval csak akkor kapcsol ki ( nekem) ha fájlátvitel módból eltávolítom.Legújabb szoftverem van nekem is...
Én nem vinném vissza -
cornfake
aktív tag
igen,nekem is ezt csinalja
legujabb sw van rajta,hat ezvan,egyelore nem talaltam ra megoldast,bar kulofldi forumon nem neztem
ha van vmi irok ide -
Hangy
csendes tag
Hi!
Egy fontos kérdésem lenne.
Pár napja vettem eg w550i-t. A sz.géphez való csatlakoztatás minden további nélkül működik. De mikor eltávolítom, akkor kikapcsol a telcsi.
Ez normális? -
lajo
senior tag
Csak a kamera, akialakjítás és a nem bőviíthető memória más.Kijelző mérete ugyanaz ezért játékok, alkalmazások, témák ugyanazok valók rá mint a k750i-re és a w800i-re.
Nem hiszem h a billentyűzetnek baja lenne, mivel ha oldalról átnézel a billenytűk fölött, akkor láthatod hogy csak az 5 ös gomb bizergájánál ér hozzá.
[Szerkesztve] -
Balli
őstag
Az jó
Még pár kérdés.
Egyébként a tellát fel lehet úgy venni, hogy kihajtom a billentyúzetet s automatán felveszi? S úgy hogy nem hajtom ki a billentyűzetet?
A bill. nem sínyli meg egy idő után a sok ki-be nyitogatást? Más telláknál egy idő után ez a gombok kopásához vezetett
Összhasonlítottam a W800i specifikációjával s csak a fényképezőgépben +a memóriában van különbség?, tudásban detto megegyezik a két modell? -
Kewin21
tag
És az ilyen ''kisebb'' mobilos cégektől is lehet neten rendelni?
Csak mert elég soknál van így 57 és 62 között a telcsi ára,márpedig én is ezt néztem ki,és húsvétra tervezem a cserét!;) Aztán majd ha komoly leszek,meg orvos,akkor jöhet a köpenyhez illő M600,vagy annak az utódja...
De most még erre van szükségem! -
Balli
őstag
hol lehet lehetoleg legolcsobban beszerezni a telcsit? Eleg draga meg mindenhol, a legolcsobb hely amit aproneten talaltam itt van: [link] 53ezer ft-ért, ez ok is lenne, de csak 10nap garit adnak rá igy meg nem merem megvenni.
Használtan meg sajna sehol sem találni nem egy elterjedt teló(nyilvan mert nem sokkal többért már w800-at lehet kapni, de nekem ez kellene)
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #137 üzenetére
igen erre gondoltam bár drága de ha egy év múlva tejjesen szét lesz a telcsim (bár vigyázok rá) akkor majd lehet hogy újjá lehet varázsolni
-
lajo
senior tag
ezt nézzétek ha negyon összebarmolódik a kijelző akkor még van/lesz remény!
[link]
upsz..nem lehet normális linket berakni.Írjátok be a keresőbe: előlap w550 és nézzétek meg amit kiad arra gondoltam
[Szerkesztve] -
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #130 üzenetére
-
lajo
senior tag
nincs valakinek egy felesleges fekete elő,hátlapja?
-
tobsa
tag
Hi! Hogyan kell a játékokat rárakni a telóra ?
-
Kewin21
tag
Nem akar végre olcsóbb lenni ez a tella?!
Mondjuk egy 50000 ideális ár lenne szerintem...
Még a végén a Moto E2-t választom... -
válasz
Alvin_ti4200 #124 üzenetére
Akkor a te telódra a más szériából való vonatkozik...
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
Viktor0610 #122 üzenetére
Én is függetlenül vettem a Bravotelnél és nekem is van minta
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #122 üzenetére
Köszönöm. Igen függetlent vettem.
-
-
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #119 üzenetére
Oké köszi.Nem tudom mitől lehet ez...
-
-
lajo
senior tag
Senki?
-
lajo
senior tag
A gsmarena.com-on megnéztem a tesztet erről a telefonról és ott a galériában,találtam egy érdekes képet. A kijelző hátoldalán, amit cxsak akkor lehet látni amikor kinyitod, az általuk tesztelt telefonon van egy mélyesztett walkman jel ugyanaz a szín minden csak egy ilyen negatyv domborjel.Csak az enyémen nincs olyan?
[link]
Szóval nekem az nincs ott.
[Szerkesztve] -
tobsa
tag
Segítene valaki,hogy a neten vagy esetleg vas megyében hol a legolcsóbb ez a mobil?
-
lajo
senior tag
válasz
Viktor0610 #113 üzenetére
Úgy látszik rosszul fogalmaztam.Én is szeretném megtudni hogy milyen szériás az enyém mert én nem tudom összehasonlítani senkivel.Azért kérdeztem hogy mondjuk a cetliéről?Szal aki megmondaná hogyx honnan tudom meg?
[Szerkesztve] -
-
lajo
senior tag
Még 1 kérdés: Honnan tudod hogy a fülesed első szériás-e ? Rajta van azon a kis cetlin a telefoncsatlakozó mellett?
-
lajo
senior tag
Valakinek nincs meg az a worms játék ami alqpból rajta van? Más fajta nekem is van de nekem pont az kéne amiatt hogy lehet multiba bluetoothon keresztül játszani!
Ha esetleg valaki tud segíteni az legyen szíves ide írni! -
Kewin21
tag
Minden játék megy vízszintbe,vagy csak ami alapból rajta van?
-
lajo
senior tag
válasz
Alvin_ti4200 #107 üzenetére
Nekem a haverjaomnak nincs w800 a de én elég jónak érzem
namind1 nekem így is jó
-
Alvin_ti4200
félisten
Lehet én vagyok finnyás, de nekem az élettől is elment a kedvem, amikor belehallgattam. Headsetnek jó, mármint ha csak beszélgetésre használod. Átjött haver a W800i-jével és összehasonlítottuk az ahhoz kapott fülest az enyémmel és tényleg szarabb a W550i-é (legalábbis az enyémé, amit szombaton vettem). Annyira mondjuk nem érdekel, mert előre úgy készültem, hogy normális fülessel fogok zenét hallgatni.
-
Bibby
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #104 üzenetére
De itt a tesztben is az szerepel hogy nagyon jó.
Akkor ezek szerint w550-hez elpasszolják a rosszabb szériát? -
válasz
Alvin_ti4200 #104 üzenetére
Akkor megnyugodtam, mert az egekbe magasztaltam a headsetet annak ismerete nélkül. Csak az elődjét hallgattam, az brutál jó volt.
-
Bibby
addikt
válasz
Alvin_ti4200 #101 üzenetére
Még nem hallottam ilyet hogy borzalmas lenne ez a fülhallgató, pedig aztán eladtak belőle nem egyet, nem kettőt a w800-zal is.Mi vele a gond?
-
cornfake
aktív tag
válasz
Alvin_ti4200 #101 üzenetére
ok,koszi,de engem pont az ellenkezoje erdekel,hogy massal hogy szol
-
Alvin_ti4200
félisten
válasz
cornfake #100 üzenetére
Én használtam magával a telefonnal, borzalmas
Igaz nekem nem jelentett gondot, mert vettem előtte egy Panasonic RP-HT60-as fejhallgatót, amivel brutálisan jól szól a W550i
Egyetlen probléma, hogy túl hosszú a két kábel (füles+teló), de megoldottam egy kis kötegeléssel, semmi perc alatt
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A W800i sikere után itt a második Walkman modell, amely a fiatalabb korosztályt célozza meg.
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 12400F 16/32/64GB RAM RTX 4060 Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell latitude E5430 eladó
- Prémium PC házak akár 20-40% kedvezménnyel eladók garanciával, számlával!
- AKCIÓ! MSI B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RX 6600 8GB Rampage SHIVA FSP 500W
- GIGABYTE B650 UD AX WiFi AM5 DDR5 alaplap bontatlan csomagolásban 3 év garancia 27% áfa
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest