- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- Nothing Phone (3a) és (3a) Pro - az ügyes meg sasszemű
- One mobilszolgáltatások
- Mi nincs, grafén akku van: itt a Xiaomi 11T és 11T Pro
- VoLTE/VoWiFi
- Mobil flották
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Google Pixel 8a - kis telefon kis késéssel
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
Új hozzászólás Aktív témák
-
anulu
félisten
forint.
ASUS WL-500b. Wireless cucc + printer sharing (printer port és USB a routeren)+ 4 LAN port. ilyen egyszerűen konfolható routert még nem láttam, és... egyszerűen tetszik!
Bővebben: link
[Szerkesztve] -
anulu
félisten
válasz
Winner_hun #130 üzenetére
az
asszem max 3,9V-ot lehet vele adni a RAM-nak... vhogy az a környék. a lényeg, h extrém tuninghoz kell maximum.
-
anulu
félisten
ja igen, és elfelejtettem, h lesz még 1 controller, egy normális joystick (USB-s), amivel repülőszimulátorozni és X-Wing-ezni fogok. ismerős leányzó ma vett egyet, ~5-6k, és nagyon jó! a game-portos joy-om valahova eltűnte magát, pedig azt nagyon szerettem
végigtúrtam a szobám érte, de nincs meg
-
anulu
félisten
válasz
Winner_hun #125 üzenetére
pff, jókérdés. ha tettem is ilyet, akkor nem emlékszem. szerintem az talán a DDR Booster lehetett, az OCZ.
-
-
anulu
félisten
3 game controller (2 gamepad és egy kormány), scanner, printer, pendrive, egér, bill., memória kártya olvasó. ehhez fog még egy bluetooth hozzájönni, és valszeg egy vezeték nélküli füles, aminek a gépbe menő része USB. ez 11 már. plusz még néha jön USB HDD rack. ez már 12. elosztó nélkül lazán lennék meglőve... jelenleg az egér és a bill PS2-re átalakítózva van, de valszeg vissza fogom dugni USB-re, mert a bill vhogy gyorsabb, az egér meg sokkal pontosabb USB-n.
-
anulu
félisten
na, akkor én is befotlánkodnék ide.
nagyon örültem, h a DFI lapon végne nincs LPT! a többi lapra is max hátlapként kivezetésként kéne.
8 SATA: szvsz sok, 4 elég.
dual-lan: ritkán kell, de akkor nagyon. 1 alaplapi gigabites LAN szvsz elég, ha kell nagyon a dual, akkor mehet egy 8139D chipes hálókártya bele, és csók.
hangkártya: nem vagyok teljesen botfülű, de olyan egetrengetően nem szól jobban szvsz a Live!, mint az A8N hangchipje... igen, hallottam már mind a kettőt!
SLI: szerintem jó, de ebbe ne menjünk bele.
a fenti indokok miatt vettem ASUS A8N-SLI deszkát, és (majdnem) maximálisan elégedett vagyok vele
amúgy meg nálam 2 optikai meghajtó van. 1 kb 5 éves Hitachi GD-2500 DVD-ROM és egy 1 Pioneer DVR-105. szvsz a CD és DVD írók azért vannak, h azzal írjanak. ezen okból is rühellem a CD-RW/DVD-ROM kombókat.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Argos: Szeretem az ecetfát
- Linux kezdőknek
- Könyvajánló
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- TCL LCD és LED TV-k
- RAM topik
- Intel Core i3 / i5 / i7 / i9 10xxx "Comet Lake" és i3 / i5 / i7 / i9 11xxx "Rocket Lake" (LGA1200)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Vicces képek
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 5700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- BenQ PD-3200-U Monitor - Designer 4K 32"
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 5700X 32/64GB RAM RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- PlayStation Plus Premium előfizetés 3291 Ft / hó áron!
- Telefon felvásárlás!! Honor 400 Lite, Honor 400, Honor 400 Pro
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest