- Google Pixel topik
- 4 mm alá fogyhat a Galaxy Z Fold7
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- One mobilszolgáltatások
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
Új hozzászólás Aktív témák
-
ledgeri
nagyúr
2005 februárjában vettem egy ilyen készüéket. 14 évesként pont megfelelt egy 3310 után.
2009-ben már az akkuja haldoklott: egy hívást ki lehetett bírni vel, de a második már megszakadt, de csak asztalon el volt pár napig ... 2009 decemberében temettem feltöltött, de kivett akkuval, egy 5530-as megvásárlásával...Most, hogy az 5530 is haldoklik -bár kevésbé még-, gondoltam felnyitom a sírját a 3220-nak. Legnagyobb meglepetésemre vígan kapcsolt be anélkül hogy töltőre raktam volna, simkártyával belépve szinte minden ott van ahol hagytam, bár egy két helyen, pl képek, írja, hogy nem üres a mappa, de belül nincs semmi... Ennek ellenére az mondom WOW....
Remélem 6-7 év múlva megint lesz nosztalgiás meglepim (És hogy ez a topik nyitva lesz!)!
-
Sziasztok!
3220-as telcsim van, és hozzá egy DKU-5 kábel. Amikor először felraktam a gyári lemezről, akkor működött az adatátvitel, de azután elkezdett szarakodni. Nem ismerte fel a telcsit, és a driverek eltüntek a listából. A DKU-5 kábel driver fent volt, de a com3 driver, ami kell a konfiguráláshoz, az eltűnt, és nem is csatlakozott a telcsi.
Aztán mindig újra felraktam a drivert és akkor ment, egészen a legközelebbi alkalomig, amikor szükségem lenne rá. Ma meguntam a tökölést, gondoltam leszedem az összes cuccot, amit felrakott, és leszedtem a netről a legújabb drivert. Felinstalláltam, de semmi nem történt. Végigszaladt egy csík, kiírta, hogy fel van rakva a driver, de utána nem került be semmi a driver listába, még újraindítás után sem. Furcsa is volt, hogy nem kérdezte meg, hogy elfogadom-e a digitálisan alá nem írt drivert, ahogy szokta...Szóval, ha valakinek van ötlete, hogy mi a megoldás, akkor írjon! Hónapok óta szívok vele...
Előre is köszi!
-
Coyote2000
őstag
3510i-nek 96x64, 3220-nak 128x128
3510 monokróm volt, 5 soros.
[Szerkesztve] -
-
SzalaiG
addikt
A 3510 kijelzője jó bele?
-
dwiki
senior tag
Azért szép, mert ronda?
-
Biaggio
őstag
''A telefonálás és SMS-ezés, mint látható, nem szerepel a lényeges funkciók között.''
Ez nagyon üt -
ebx
aktív tag
Minden gyártó ezt teszi. Már aki szeretne a piaci tortából minél több szegmensen szeletkéket hasítani.
Van aki a divatos cuccokat szereti (= ami látszik) -- miért ne szolgálják őket is ki?
Új hozzászólás Aktív témák
ph A Nokia trendi divattelefonja jó néhány sokkoló formai megoldással lepi meg a vásárlót.
- Akciós Windows 10 pro + Office 2019 professional plus csomag AZONNALI SZÁLLÍTÁS
- Huawei P20 Lite 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- AKCIÓ! Dell XPS 13 9305 üzleti notebook - i7 1165G7 16GB DDR4 512GB SSD Iris Xe IGP Win11
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 7600XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad Yoga X390 - i5-8G I 8GB I 256SSD I 13,3" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest