- Motorola Edge 40 - jó bőr
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- iOS alkalmazások
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Fotók, videók mobillal
- Jövőre az Apple megérkezhet 2019-be
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- iPhone topik
- MediaTek lapka köré épülne a Galaxy S25 FE?
- HMD Fusion - öltöztetnéd megint
Új hozzászólás Aktív témák
-
Zsombe
senior tag
Úgy látszik nincs nagy élet ebben a topicban
. Azért nekem lenne még egy kérdésem: tudnátok adni linket, ahonnan játékokat, programokat tölthetnék le a telefonhoz ingyen?
-
Zsombe
senior tag
válasz
blueMerle #290 üzenetére
Rájöttem, hogy a motorola.hu oldalról le lehet kérni bármely telefonhoz a kívánt szolgáltató általi beállításokat SMS-ben. Így le tudtam kérni a Voda GPRS Wap és MMS beállításait is (semmit nem kellett állítgatnom, mert ugye SMS jött és az magától bekonfigolt mindent).
-
Zsombe
senior tag
Valaki le tudná nekem írni lépésről lépésre, hogy mi szükséges a szoft. frissítéshez (flash-eléshez) és hogyan kell elvégezni ezt a műveletet? Ha lehet, akkor szájbarágósan plz, mert nem szeretném elrontani a telefont.
-
Zsombe
senior tag
válasz
blueMerle #287 üzenetére
Sajnos a Voda oldalán csak SMS-ben lehet lekérni, de a Motorola E1000-es nincs a listában
. De úgy néz ki sikerült beállítanom, csak valamiért a Voda kezdőoldalát nem tudja megnyitni.
Észrevettem egy apró hibát a telefonon, amit nem tudom gyárilag ilyen, vagy az enyémnél egyedi eset: a kijelző jobb oldalán lévő gombok közül a legfelső, böngésző indító gomb nagyon könnyen benyomódik, nincs is kattanás/érezhető nyomáspont rajta amikor benyomom. Ez konstrukciós hiba lehet, vagy valami nem stimmel? Korábban, ha a gomb mellett oldalt megnyomtam a telefont arra is reagált és böngészőt indított. De azt már nem csinálja.
Témákat, programokat, stb... honnan tudok rá letölteni? -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Ma megvettem a készüléket és egyelőre nagyon tetszik. Újonnan vettem 39.000 Ft-ért, szerintem nem is olyan vészes az ára.
Valaki le tudná nekem írni a Vodafone GPRS WAP beállításait plz? Fontos lenne! -
Zsombe
senior tag
Sziasztok!
Én holnap tervezek vásárolni egy ilyen készüléket (tegnap már ki is néztem magamnak). Két kérdésem lenne ezzel kapcsolatban:
1. milyen kábelt kell vennem hozzá, hogy tudjam a telefont buheránli (szoft. frissítés, menü szerkesztés, stb...)? Mi ennek a kábelnek a pontos neve? Jó a sima adatkábel is hozzá, vagy szervízkábel kell?
2. mi tartozik az alapcsomaghoz? Elvileg 0 perces telefont fogok megvenni (egy GSM boltban), csak azért nehogy kispóroljanak valamit is. Jobb az elővigyázatosság.
Plz ha tudtok minél előbb válaszoljatok! Köszönöm!
Új hozzászólás Aktív témák
ma Újabb 3G telefont kaparintottunk meg. Nagysága ellenére a dundi Motorola hasznos társ a hétköznapokban.
- Bomba ár! Fujitsu LifeBook U758 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I HDMI I 15,6" FHD I W11 I Garancia!
- Bomba ár! Dell Latitude 7390 - i5-8GEN I 8GB I 256GB SSD I 13,3" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes AMD Radeon RX 5000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- BESZÁMÍTÁS! Asus X570 R7 5700X 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700XT 12GB FRACTAL DESIGN Meshify 2 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest