- Milyen okostelefont vegyek?
- iPhone 16e - ellenvetésem lenne
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
Aktív témák
-
Chain|Q
tag
válasz
Kalandor #110 üzenetére
Jolvan... Ugyes vagyok. Pedig ma' itt beizzitottam a LinuxPPC-t meg a Mozillat, a PowerMacen de semmi, vegul eloszedtem a kupac alol a PC-t es beizzitottam Mozillaval, Explorerrel, de mindenhogy makosteszta... Neztem hulyen... Aztan leesett... ARGH. :D Mail megy minnya'...
-
Chain|Q
tag
válasz
Kalandor #104 üzenetére
Koszi, az jo lenne. :D Mondjuk sztem te dobj mailt, mer' az azonosito lapodon vmi makosteszta van e-mail cim gyanant, a tar.hu-s ize meg nem jon be. Egyebkent egyelore nem aktualis, mert nem iszunk elore a medve borere, majd ha megjott a lap, es mar mukodik a dobozaban. 600db-t csinalnak osszesen, nem biztos h. jutni fog ide is... :D
-
Chain|Q
tag
BTW, ha mar itt tartunk, vallal valaki ugymond ''megrendelesre'' is moddolast? Szoval elorelathatolag iden osszel jon Nemetorszagbol egy uj PowerPC G4/1Ghz-s alaplapom, ami szabvany PC alkatreszekkel mukodik, az alaplapot es a CPU-t leszamitva, de az is standard ATX formatumu. Ennek a leendo hazikojat viszont szivesen feldobnam kicsit, csak en fakezu vagyok hozza. In fact, nem kene sok minden, csak vmi pingalmany az oldalara (vannak elkepzeleseim, csak fakez rulez) meg par ledet/logot/ezt-azt felszerelni ra. Hutes/overclock hack nem kell, jo az amit gyarilag tud, amugyse melegszik nagyon, valceg igyis vissza lesz majd veve a hutes a PC hazban, h. ne zorogjon. Szoval csak egy enyhe optikai tuning. Valaki? :D
-
Chain|Q
tag
Nem, de ezt nem igazan tartjuk nyilvan, tekintve hogy vilagmeretekben is csak nagyon kevesen Amigaznak mar, szoval 1 nemzeten belul nemigen lenne mivel villogni a masiknak. :) Idehaza kb. 200-250 ember aktiv meg, de hamarosan lesz Amigas talalkozo ([L]http://www.fyanica.hu[/L]), ott biztos megnezhetsz par kulturalt megoldast... :) Bar muveszi erteket kevesbe kepviselnek, inkabb funkcionalisat. :) Termeszetesen most a normalis beepitesekrol beszelek, nem az emlitett drotvazhackokrol. (Bar biztos azokbol is jelen lesz jonehany. :D )
-
Chain|Q
tag
''másodrészt ezek a munkák, amiről beszélsz, általam mindig csak úgy ismertek hogy: van egy ház, amiből 200 kábel meg doboz lóg ki. szóval nem egy esztétika, meg überhűtés.''
Peldaul:
[L]http://amigos.amiga.hu/chip/BAS/mikrosuto.jpg[/L]
:) De ismetlem a modok ettol fuggetlenul erdekelnek, azert is neztem meg a cikket, meg pofaztam be ide neh? :) -
Chain|Q
tag
Kovetkezo okok miatt:
1., Nem tudtam a versenyrol. Lehet hogy meg el is mentem volna, bar csak mint latogato.
2., Az en gepeim gyari hazban laknak. Az A2000-em, amirol ezt irkalom es az A1200-am is.
3., Mondtam h. semmi bajom az egesszel, sot, nehany haz meg tetszik is, es nem szolom le, csak arra probaltam felhivni a figyelmet, hogy ennel joval durvabb modok is leteznek. Ami teny. Ha ez neked nem tetszik, akkor nem velem van bajod, hanem a tenyekkel.
Pont. -
Chain|Q
tag
Oooo baj allem reszpekt, meg minden, de latszik azert hogy a szervezok/keszitok meg nemigen jartak Amigas es egyeb alternativ szamtech partykon... Ezek a modok es tuningok eleg kis kezdo probalkozasnak szamitanak ahoz kepest, amiket ott lehet latni. (Pl. had ne reszletezzem milyen atalakitasok szuksegesek egy A1200 alaplap, egy PCI busboard vagy egy dual PowerPC kartya + 3D gyorsito combo emberi elhelyezesehez egy ATX alaplap szamara keszult hazban... :D Egyaltalan a behelyezeshez, meg hogy az egesz menjen az ATX taprol, arrol mar nem is beszelve, hogy huteni kell, nameg ha overclockolni akarsz akkor bizony forrasztgatas hegyek, nem csak atallitom BIOSban es csa'... Ezekhez kepest ilyen bonus led beepitgetesek elegge kinderspil dolgok. Persze semmi bajom azokkal akik ilyen pc-modokat csinalnak, csak a miheztartas vegett. No de hagyjuk.
A sorosrekesz-pct meg mar lathattuk az ev elejen a Towel2003 nevu demoscene partyn is. Asszem ez volt, mer' az is hejneken doboz volt, ha meg nem ugyanez, akkor raadasul nem is olyan eredeti az otlet.
Mondjuk az uberalles mod/tuning amit eddig lattam, az BSZ/NST gepe volt, a 4ever03 Plus/4 partyn Szegeden. Egy 386sx PC, egy C64, egy Plus/4 es egy 1541/1 FDD egybeepitese egyetlen slim(!) AT hazba. A C64 es a Plus/4 kepe is nezheto VGA(!) monitoron, mindket gep hasznalhatja a 1541-et, etc... Vagy emlithetnem pl. Poison/SGR gepet, ami egy C64, PC/AT hazban, 20GB HDD-vel(!), CD-iroval(!!!) stb. Na ezeket tessek uberelni! :D
Aktív témák
Hirdetés
- Villanyszerelés
- Sweet.tv - internetes TV
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Marcona Thermaltake léghűtés jött HEDT processzorokhoz
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Hitelkártyák használata, hitelkártya visszatérítés
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen okostelefont vegyek?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Milyen videókártyát?
- További aktív témák...
- Eladó szép állapotban levő Apple iPhone 8 64GB fekete / ÚJ KIJELZŐ / ÚJ AKKU / 12 hónap jótállás
- Bowers/Wilkins PX8 fejhallgatók (dupla Bluetooth eszköz csatlakoztatása!) - ELKELTEK
- Dell Latitude 5495 Full HD IPS Ryzen 5 pro 2500u Radeon Vega Mobile Gfx i5-8350u verő Bp MPL Foxpost
- 125 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 9 7945HX, RTX 4070 (ELKELT)
- Azonnali készpénzes Microsoft XBOX Series S és Series X felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged