- Huawei Watch GT 5 Pro - egészség + stílus
- Milyen okostelefont vegyek?
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Mobilhasználat külföldön
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Nem fogy a Galaxy S25 Edge?
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- A Samsung gyártja az első 2 nm-es Qualcomm lapkát?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Van egy GPU-d ami AGP-t támogat és van egy foglalatod ami viszont PCI-E-s. Te pedig nem szeretnél új GPU-t fejleszteni :)
Hát helyette felpakolsz egy kvázi pici áramkört ami hídat teremt a GPU és a csatoló között.
Az nV45-nél a HSI tisztán látszik (ergo az nV45 egy nV40+HSI)
pl ebben a hírben a GPU alatti fekete téglalap : [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6913[/L]
Ati azt mondta az övé natív megvalósítás, de mi van ha a HSI csak a chipen belül van ezért nem látjuk... mert szvsz az új interfacenek nem kéne sebességcsökkenéssel járnia. -
Keitaro
addikt
Hát ez elég csalódás volt :F
Proci lasabb, memória jelenleg lasabb (tiszta P3 > P4 aztán NW > Prescott eset, majd jön az órajel és megment minket -.-)
Én szeretem az új szolgáltatásokat, de szvsz ott sincs valami nagy dobbantás :(
WiFi jó lenne, de még nem elérhető (ha meg nagyon vágyom rá veszek pl egy Asus alaplapot amin van... és akkor nem kell az új Intel)
Raid 0+1-et nem igazán fogjuk használni, úgyhogy az audio részen és a parancsrendberakós Sata-n kívül nem látok semmi érdemlegeset :F
Ezzel meg csak az a baj, hogy hiába csuhajj, de jó, itt kopok ugyanez pl VIA fronton és ha kijön az új chipset, kapásból többet fog tudni.
Nam flame, csak csalódott vagyok, bár kb ezt vártam...
Szvsz Intel frontra akkor lesz érdemes össz legközelebb nézni, ha végre Dothant látunk, desktop verzióban, mert el kell ismerni az egy jó architektúra.
Aktív témák
Hirdetés
- 12.000 ft tól elvihető ELITRO Bankmentes , kamatmentes vásárlás .Cooler Master GM2711S Monitor
- Felújított laptopok Számlával, garanciával! Ingyen Foxpost!
- Csere-Beszámítás! RGB Számítógép PC játékra! R5 5600X / RTX 3060Ti 8GB / 32GB DDR4 / 500GB SSD
- 120 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- BESZÁMÍTÁS! Asus A520 R5 3600 16GB DDR4 500GB SSD RTX 2060 8GB Rampage SHIVA CoolerMaster 700W
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest