- One mobilszolgáltatások
- Telekom mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Huawei Mate 10 Pro - mestersége az intelligencia
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Fenntartható, tartós kiegészítőket mutatott be a Fairphone
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Európa exkluzív Edge 60 Fusion színe a Mocha Mousse
- iPhone 17 képernyővédő üvegek mutatják meg a méretkülönbségeket
Hirdetés
Aktív témák
-
Keitaro
addikt
Van egy GPU-d ami AGP-t támogat és van egy foglalatod ami viszont PCI-E-s. Te pedig nem szeretnél új GPU-t fejleszteni :)
Hát helyette felpakolsz egy kvázi pici áramkört ami hídat teremt a GPU és a csatoló között.
Az nV45-nél a HSI tisztán látszik (ergo az nV45 egy nV40+HSI)
pl ebben a hírben a GPU alatti fekete téglalap : [L]http://prohardver.hu/rios3_content.php?mod=10&id=6913[/L]
Ati azt mondta az övé natív megvalósítás, de mi van ha a HSI csak a chipen belül van ezért nem látjuk... mert szvsz az új interfacenek nem kéne sebességcsökkenéssel járnia. -
Keitaro
addikt
Hát ez elég csalódás volt :F
Proci lasabb, memória jelenleg lasabb (tiszta P3 > P4 aztán NW > Prescott eset, majd jön az órajel és megment minket -.-)
Én szeretem az új szolgáltatásokat, de szvsz ott sincs valami nagy dobbantás :(
WiFi jó lenne, de még nem elérhető (ha meg nagyon vágyom rá veszek pl egy Asus alaplapot amin van... és akkor nem kell az új Intel)
Raid 0+1-et nem igazán fogjuk használni, úgyhogy az audio részen és a parancsrendberakós Sata-n kívül nem látok semmi érdemlegeset :F
Ezzel meg csak az a baj, hogy hiába csuhajj, de jó, itt kopok ugyanez pl VIA fronton és ha kijön az új chipset, kapásból többet fog tudni.
Nam flame, csak csalódott vagyok, bár kb ezt vártam...
Szvsz Intel frontra akkor lesz érdemes össz legközelebb nézni, ha végre Dothant látunk, desktop verzióban, mert el kell ismerni az egy jó architektúra.
Aktív témák
Hirdetés
- Crucial Pro 96GB Kit (2x48GB) DDR5-5600 CP2K48G56C46U5
- Corsair VENGEANCE LPX 2x16GB DDR4 3200MHz CL16 - Új, bontatlan - Eladó!
- MSI Meg X399 Creation alaplap AMD Ryzen Threadripper 2920X processzorral, 32GB memóriával eladó!
- AKCIÓ! ASUS H81M-PLUS H81 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- Gigabyte B650M Aorus Elite AX ICE + 3 év garancia
- Olcsó Gamer PC-Számítógép! Csere-Beszámítás! Xeon 5650X / GTX 1650 / 24GB DDR3 / 250SSD+500HDD
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Silver -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3147
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 Pro Max 256GB Sierra Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3103
- Bomba ár! Dell Latitude E7470 - i7-6GEN I 16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I CAM I W11 I Gari!
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest