- Samsung Galaxy A52s 5G - jó S-tehetség
- A Galaxy S26-tal együtt késik a One UI 8.5
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi Watch 2 Pro - oké, Google, itt vagyunk mi is
- Apple Watch
- Pulzust is mér az Apple AirPods Pro 3
Aktív témák
-
marcee
addikt
Na ezt nem hittem volna. :F
A vicc az, hogy már a Prescott is lassult a Northwood-hoz képest és itt, ha jól értem S478-as Prescott veri az új foglalatos ugyancsak Prescottot. Ezekszerint úgy lenne csak igazán csúnya, ha egy 2.8 NW is szerepelt volna a teszt és megnyeri. :D
Ha jól vágom, akkor a PCI-Express 2x, 4x, 8x váltzatai más csatolóval rendelkeznek mint az 1x. Nagyobb slotba belemegy vajon a lasabb. (azért hátha). De ha így is van, akkor nemcsakhogy a PCI-E miatt ''kell'' lapot venni, hanem majd a közbenső sebességekhez újra??? Hameg belemegy az 1x kártya a 8x-es foglalatba, akkor miért nem olyanok vannak a lapon.
Nagyon brutális költségei lesznek nemsokára a gépfejlesztésnek, egyszerre kell mindent cserélni. Nagyon nem teszik ez nekem, már ott tartok, hogy bár kellene plusz fél giga ram, de nem merem megvenni, mert jövőre úgyis elavul a gépem...
Aktív témák
- BESZÁMÍTÁS! 32GB(4x8GB) G.Skill Trident Z RGB 4000MHz DDR4 memória garanciával hibátlan működéssel
- BESZÁMÍTÁS! 32GB G.SKILL Trident Z5 RGB 7800MHz DDR5 memória garanciával hibátlan működéssel
- ASUS ROG STRIX X570-E Gaming WiFi Alaplap
- PATRIOT 32GB Viper Venom DDR5 6400MHz CL32 KIT PVV532G640C32K
- BESZÁMÍTÁS! ASUS B85M-G B85 chipset alaplap garanciával hibátlan működéssel
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5090 32GB GAMER PC termékbeszámítással
- Sony MHC-V43D Aktív hangfal, party hangszóró
- Macbook Pro 2019 // i7 // 16/512GB // Számla+Garancia //
- HIBÁTLAN iPhone 13 128GB Starlight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3726
- HIBÁTLAN iPhone 14 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3240
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest