- One mobilszolgáltatások
- Milyen okostelefont vegyek?
- Amazfit Active 2 NFC - jó kör
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy A36 5G - a középső testvér
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Apple iPhone 15 - a bevált módszer
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Három Pixel 9 jött Magyarországra
- Xiaomi Mi 11 Ultra - Circus Maximus
Új hozzászólás Aktív témák
-
vili13
őstag
Hogy mi van helyette ( - azon kívül, hogy nekem igazam, amikor igyekszem tartózkodni a beépített akkuktól...
) ? Akár hogy keresgélek, semmi. De pl. a következő lejátszó beszerzésére kiírhatsz pályázatot is, ahol a részvételi feltételek közt szerepel az alkatrészellátás biztosítása a garanciális időn túl...
-
vili13
őstag
Ilyen jogszabály volt, de már nincs:
''Az egyes tartós fogyasztási cikkekre vonatkozó kötelező jótállásról szóló 151/2003. (IX. 22.) Korm. rendelet 2003 novemberében hatályon kívül helyezte a tartós fogyasztási cikkek alkatrész-ellátásáról és javítószolgálatáról szóló 35/1978. (VII. 6.) MT rendeletet. Ez utóbbi jogszabály előírta, hogy a tartós fogyasztási cikkek üzembentartásához, illetve javításához szükséges alkatrészekről és tartozékokról, továbbá a javítószolgálatról a gyártó, illetve az importáló vállalat az áru szokásos élettartama alatt folyamatosan köteles volt gondoskodni. A rendelet szerint például a 10.000 forint fölötti vételárú termékek esetében a vásárlónak történő eladástól számított 8 évig állt fenn ez a kötelezettség.''
([link])
Szóval jó lesz vigyázni a beépített akkukra!
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
A Fogyasztóvédelmi törvény lesz az.
De ha a Cowon leáll a gyártással, a magyar forgalmazó sem tud mit csinálni. Ha nagyon jó fej, akkor keres valami megoldást*, ha nem, akkor széttárja a kezét.
*Utángyártott akksik talán még szóba jöhetnek, de kicsit egyedi termék ez ahhoz(nem egy Nokia 3210-es, ami minden második nagymaminak van..), hogy könnyen találj hozzá 5 év múlva (vagy akár most) akármilyen pót-alkatrészt...
Amúgy meg felesleges ezen gondolkodni, mert az X5-ösök örökké működni fognak!
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Igaz, de gondolni kell a nyugdíj utáni időkre is... (kb. 85 éves korunkra
.. )
Na jó, megegyeztünk, az elemesek (ha lesz még olyan) az enyémek lesznek, te meg majd foglalkozhatsz a mobil-atomerőmű-meghajtásúakkal....
Közben letöltöttem az i6 manualját, mert gondolom az i7 örökölte a GUI-ját.. Azt mondja:
9. User defined button
● Users can specify desired actions to “MENU” and “REC” buttons when they are pressed and held.
● The “MENU” button can be assigned to function for JetEffect, Boundary/Shuffle, Equalizer, DPL, Bookmark or Lyrics,
● The “REC” button can be assigned for Record, Boundary/Shuffle, Equalizer, DPL, Bookmark or Lyrics.
Tehát csak a szokásos. Számléptetés nincs... Ez nem jó, mert nekem kellett volna, hogy ne kelljen simizni zseben keresztül... -
ponti_ak
addikt
Hát kösz. Nem az enyém az érdem, nekem is úgy mondták..
@vili: i7-nél külön 2 db gomb van a hangerő állítására a player _oldalán_, akárcsak a D2-nél.. hopp-hopp.. lehet hogy olyan lesz inkább... neem, az már 90g, majd' kétszer annyi mint az i7, ráadásul ''csak''52 órát bír egy feltöltéssel...
A lényeg, hogy már csak a számléptetés programozhatóságát kell kinyomoznom, és nem lesz több kérdésem asszem. Csak az a hülye Hold+Power gomb ne lenne, engem bosszant az X5-nél is..
Az U3 meg fain kis player, mondjuk 25k-t megérne nekem egy 4gigás, akár... Persze a joy talán nem _annyira_ fasza rajta, mint a G3-nál mert - azt hiszem ezt szerénytelenség nélkül állíthaom - a legjobb joy a G3-mason van. Mert süllyesztett. Punktum.
Az összes többin, még az X5-ösön sem olyan. És szerintem ezért olyan zsír, ez a titka.
Kedves olvasóink, ponti e-heti Cowon-kiselőadását látták/hallották. Köszönjük figyelmüket! -
vili13
őstag
Az hagyján, ha zseben keresztül nem vált, de ha mondjuk a zsebemben szeretnék elérni egy meghatározott kezelőszervet, annak kitapogatása közben esetleg sikerülhet hozzáérni egy másikhoz is, a kívántnál nagyobb, de a nem kívánt funkció aktivizálásához elegendő mértékben. (El tudom képzelni, hogy használhatóra is meg tudják csinálni, de ki kellene próbálni élőben. i6 tulajok meg valahogy nem tolonganak errefelé, hogy ki lehessen faggatni őket a tapasztalatokról. Lehet, hogy ez is az i6/7 ellen szól...)
Nekem meg a G3 vált be annyira, hogy az U3 kevés a lecseréléséhez üzemidőben és kapacitásban egyaránt. Az i7 meg a 8GB és 60óra mellett már egész csábító, leszámítva ezt a tapizós dolgot. (De lagalább nem a nagyon buta U3, ami még usb hostként is képtelen funkcionálni!)
-
vili13
őstag
-
ponti_ak
addikt
-
-
rumos14
nagyúr
1. bwoay köszi, nem is vettem észre, hogy én sem írtam be az aláírásomba, hogy ELADÓ
módosítottam.
2. bwoay vazze ne kötekeggyémá!
tessék, lehet választani
amúgy meg mit szólsz? hordozható multimédia lejátszó - ne mondd már hogy nem keltett fel benned birtoklási vágyat
[Szerkesztve] -
ponti_ak
addikt
Ne kötekedj mán, csak lemásoltam rumos aláírását. És nekem is feltűnt, hogy nincs benne az eladó szó. A multimédia szót én (is) utálom, de ez a hivatalos megfogalmazás. Az hogy mp3-lejátszó túl kevés, az mp4 meg még szarabb lenne... Nem?
A kedvedért beleteszem a hiányzó eladó-t. Nna.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós topik
- World of Tanks - MMO
- Több évig húzódó per várhat az Apple-re az iPhone-ok uralma miatt
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- E-roller topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Sub-ZeRo: Euro Truck Simulator 2 & American Truck Simulator 1 (esetleg 2 majd, ha lesz) :)
- sziku69: Szólánc.
- Vicces képek
- További aktív témák...
- Intel Core i7 6700K / GTX 1660TI / 16GB DDR4 RAM / 500 GB SSD konfig eladó
- Samsung Galaxy S23 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Samsung Galaxy A53 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Megkímélt állapotú Xbox Series X 1TB eladó. Kitisztítva és újrapasztázva!
- Gamer PC - i5 13400F, GTX 1080ti és 16gb DDR5
- Nintendo Switch Pro Controller (19000 Ft / db)
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Bomba ár! HP EliteBook 2560P - i5-2GEN I 4GB I 320GB I 12,5" HD I W10 I Garancia!
- 121 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!)
- Lenovo ThinkPad dokkolók: USB-C 40A9/ 40AY/ 40AS/ Thunderbolt 3 40AC/ Hybrid USB-C DisplayLink 40AF
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest