- Sony Xperia 1 VII - Látod-e, esteledik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Google Pixel topik
- Honor Magic V5 - méret a kamera mögött
- Hat év támogatást csomagolt fém házba a OnePlus Nord 4
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Android szakmai topik
Hirdetés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Cpt. Zsöci
tag
Zsír király ez fórum, de télleg!
HÁZIGAZDÁK és MODERÁTOROK szívatják egymást, más (szinte) bele se szól. Zsír. De télleg.
Na jó, a cikk is király, az mp3 meg télleg lol. Eccer én is csináltam ilyet: valahol a nyitott házban hevert a mikrofon (hát igen majd egyszer postolok képeket a szobámról), és amikor bekapcsolt a procihűtő mert valamilyen programot elindítottam, majd besz@rtam. Aztán elszórakoztam vele egy ideig. Azokat a hangokat amiket egyáltalán nem hallottam, a mikrofon elég viccesen fölerősítette.
Úgyhogy egy képet is feltehettél volna, hogy milyen messziről vettedm, mert így kb olyan volt mintha egy interkontinentális ballisztikus rakétát kapcsolt volna be valaki kilövés előtt.
De az ötlet jó ....
Ja ezt pedig két féle módon is lehet értelmezni:
'' Az AGP-sínbe illeszkedő VGA kártya kivételével minden simán ment szerelés közben.''
Úgyhogy olvasni sokszor, oszt rájönni.
Ja és az ára mennyi?
[Szerkesztve]
Új hozzászólás Aktív témák
- Óra topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Elektromos rásegítésű kerékpárok
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 7***(X) "Zen 4" (AM5)
- PlayStation 5
- Spórolós topik
- Autós topik
- Lakáshitel, lakásvásárlás
- Tőzsde és gazdaság
- GoodSpeed: AMD Ryzen 9 9900X (100-100000662WOF)+ Samsung 990 PRO 2TB MZ-V9P2T0BW
- További aktív témák...
- AKCIÓ! Apple Macbook Pro 16" 2019 i9 9980HK 64GB 500GB Radeon Pro 5500M notebook garanciával
- iKing.Hu - Apple iPhone 15 Plus Black Használt, karcmentes 256 GB tárhely 3 hónap garancia!
- iKing.Hu - Honor Magic 5 Pro 5G - Használt, újszerű állapotban, ajándék tokkal!
- Lenovo V130-15IGM laptop (Pentium Silver N5000/8GB/256GB SSD
- Samsung S23 Ultra 8/256GB Jótállás: 2027.02.16.-ig
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest