- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Tesztpadon az exynosos Galaxy Z Flip7 FE
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S22 és S22+ - a kis vagány meg a bátyja
Új hozzászólás Aktív témák
-
Yaye
őstag
Tuti egyfélét. Minek is kéne kétféle? Alulra-fölülre ugyanaz illeszkedik, tápból meg csak egyféle van. Ha a kétlyukas ventilemzekre gondolsz, amit a táp(ok) helyére lehet tenni, és ami gyárilag a tápok helyén van, abból pesze kaptam én is, de táp szempontból az indifferens.
De ha már válaszoltál, elárulhatnád, hogy te hogyan applikáltad föl a fekete műanyag meghajtóvezető-síneket?Van rajtuk ugyebár két kis nyiszlett műanyag pöcök, ami illeszkedik a meghajtó (vagy a vinyókeret) csavarlyukaiba, ekkor a meghajtó pontosan bemegy a helyére, de a pöckök masszivitása nem épp egy életbiztosítás, és még csak nem is szorulnak a helyükre. Van aztán a síneken egy kupac lyuk is, amihez kaptam is egy marék süllyesztett fejű csavart. Csak épp ezek a lyukak függőlegesen nincsenek fedésben a meghajtó másik két lyukával (oldalanként négy lyuk, kettőt foglalnak a pöckök). Ha a pöcköket levágom, és a sínt odébbcsúsztatva a lyukakkal fölcsavarozom a sínt, akkor meg a sín van máshol a meghajtó oldalán a pöckös rögzítéshez képest, és ekkor a meghajtó nem illeszkedik a házba. Nem értem én ezt a csavaros dolgot, vagy csak ma este különösen nehéz a fölfogásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- általános iskolai rendszergazda
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Kerékpársportok
- Újabb európai vasúttársaság vált műholdas internetre
- Windows 10
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Youtube Android alkalmazás alternatívák reklámszűréssel / videók letöltése
- Házimozi belépő szinten
- Autós topik látogatók beszélgetős, offolós topikja
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R5 5500 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L480 - i5-8GEN I 8-16GB I 256GB SSD I 14" FHD I HDMI I Cam I W11 I Gari!
- Azonnali készpénzes nVidia RTX 3000 sorozat videokártya felvásárlás személyesen / csomagküldéssel
- LG 42C4 - 42" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest