Keresés

Új hozzászólás Aktív témák

• Yaye

őstag

válasz R.Zoli #308 üzenetére

Tuti egyfélét. Minek is kéne kétféle? Alulra-fölülre ugyanaz illeszkedik, tápból meg csak egyféle van. Ha a kétlyukas ventilemzekre gondolsz, amit a táp(ok) helyére lehet tenni, és ami gyárilag a tápok helyén van, abból pesze kaptam én is, de táp szempontból az indifferens.

De ha már válaszoltál, elárulhatnád, hogy te hogyan applikáltad föl a fekete műanyag meghajtóvezető-síneket? ;) Van rajtuk ugyebár két kis nyiszlett műanyag pöcök, ami illeszkedik a meghajtó (vagy a vinyókeret) csavarlyukaiba, ekkor a meghajtó pontosan bemegy a helyére, de a pöckök masszivitása nem épp egy életbiztosítás, és még csak nem is szorulnak a helyükre. Van aztán a síneken egy kupac lyuk is, amihez kaptam is egy marék süllyesztett fejű csavart. Csak épp ezek a lyukak függőlegesen nincsenek fedésben a meghajtó másik két lyukával (oldalanként négy lyuk, kettőt foglalnak a pöckök). Ha a pöcköket levágom, és a sínt odébbcsúsztatva a lyukakkal fölcsavarozom a sínt, akkor meg a sín van máshol a meghajtó oldalán a pöckös rögzítéshez képest, és ekkor a meghajtó nem illeszkedik a házba. Nem értem én ezt a csavaros dolgot, vagy csak ma este különösen nehéz a fölfogásom. :F

Új hozzászólás Aktív témák