Hirdetés
Aktív témák
-
BobMaster
senior tag
A Via AMD fronton komoly érdemeket tud felmutatni (jó processzorhoz lehet jó chipsetet is csinálni :) ) Az AMD nem véletlenül hagyja abba a 761 gyártását, a jelenlegi beszállítók, mint Via, Sis, nVidia stb. stabil és gyors chipeket szállítanak a processzorai alá. Az Epox 8KHA+ nál jobb vásárlást pillanatnyilag nem tudok. Olvasgass teszteket. És vegyél egyet.
-
BobMaster
senior tag
Már lehet, hogy nem vennék KG7-est. A RAID-re feltétlen szükséged van? Az Epox 8KHA+ KT266A-s és kevesebbbe kerül mint az Abit KG7 RAID nélkül. Igaz, nincs rajta sem RAID, de lehet, hogy már nem kell sokat várnunk rá. Vagy nemsokára itt van Magyarországon az Abit KR7A-RAID, szerintem KG7 helyett az is életképes alternatíva.
-
BobMaster
senior tag
Kifejtsem a kisker és a nagyker közötti különbséget a végfelhasználó szempontjából, miközben jó megcsócsálom a kereskedelem felépítését??? :))
Amúgy igazad van, kiskernek nincs pénze rá, nagykerek is előbb utalják a lét, és ha ottvan a pénz, akkor jön a cucc.
És nemmondommeg :)) -
BobMaster
senior tag
Igencsak jó lenne egy alábbi összehasonlítás (és akkor idén már nem is kell úja cikkeket irogatni :)
Abit KG7 - ASUS A7M266 - Epox 8K7A - Gigabyte GA7DX - MSI K7 Master-S - ABIT KR7A - Epox 8KHA+ - MSI K7T266 pro2 - estébé, estébé, majdan, amikor majd nVidia és Sis is képviselteti magát több fronton. Egy olyan igazi, huszonrésztvevős teszt. Kiváncsi lennék a szórásra. -
BobMaster
senior tag
A Kovbal&QLA az egyben van, nem? :))
-
BobMaster
senior tag
Megmondom én hogyan gondolkodok: megnézek egy anandtech-s tesztet, hogy az XP-ket milyen lapon hajtják és rájukhagyom, hogy jó lesz az az Epox 8KHA+ Via266A-val. Az nVidia nem szimpi a GeF2MX miatt. A SiS még tetszene, de a Via szinte minden páros napon csiszolgat a driverein...
'Szal azzal, hogy AMD 760-nak lassan vége, a 266A felé fordulnék. Most nézegetem ABIT is kijött KR7A néven, abból megvárom, amíg lessz nem RAID-es is és akkor a mindent eldöntő árak jönnek majd (vagy a legalább olyan súlyú prohardver tesztek). Nekem pl. nem kell 8 IDE.
Vegyé Epoxot, mer' az neked jó :O) Depóban még nincs ára... ahogy XP-knek sincs. -
BobMaster
senior tag
Nagyon tetszett a cikk! Értehető és végre nem arra repül rá, hogy tuningban mi érnek, hanem a standard használati értéket. Egyébként én a KG7-nek szurkoltam (hurrá!), mert azt ajánlottam a haveromnak is és nem vettem volna a szívemre, ha lecsúszott volna a dobogóról.
Kovbal, várom a Via-kat!
Aktív témák
Hirdetés
- AKCIÓ! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 mini 256GB Pink -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3061, 96% Akkumulátor
- HP ZBook 15 G6 i7-9850H 16GB RAM 512GB SSD NVIDIA Quadro T2000 15.6 FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! Asus B450 R7 2700X 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2070 8GB Rampage SHIVA Thermaltake 500W
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest