Hirdetés

Új hozzászólás Aktív témák

• ALI_G

veterán

Hi all!
    Lehet, hogy feleslegesen strapálom magam, de az előttem szólókat nem értem. Mire kevés a bluetooth?
    OK, Intel mindig is mindenből hasznot akar húzni, azzal, hogy más 5letet kicsit feltunningol (pl itt van ez, hogy mert nekünk gyorsabb kell- ok de mikor kell majd gyorsabb ??? majd pár év múlva~szerintem).
    A BT 2.0 szabvány elég barátságos sebességű lesz (persze inteléknek ez is kevés).
    Nekem k700i-m van, és valóban lassú rajta BT-n keresztül másolgatni mp3-akat...de miért is? Mert a telefon nem bírja azt a sebességet amit a BT szabvány! Tehát, nem azért mert a BT szabvány lassú, hanem mert a telefonban lévő BT komm. a lassú!
    Hogy konkretizáljak:
    Nekem tehát van a k700i-m +Gigabyte Bluetooth v1.1 (!). A G. BT-nak az elméleti max sebessége: 723kbps és 10m hatótávolság (megjegyezném: 723/8~~90 KB/s).
    A saját BT-mel még sosem láttam nagyobb adatátviteli sebességet mint 28,5 KB/s, és tök mind1 mekkora távolságból próbáltam, mindig uennyi volt.
    Más telefonok is hasonló sebességgel bírnak (Nokiára van példám-szintén hasonló sebesség BT-n keresztül)

Szóval még a telefongyártóknak kellene egy kicsit turbózni a sebességet, mert még a BT 1.1 is bírja a strapát!

Új hozzászólás Aktív témák