Hirdetés
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Mire jó a mild hibrid?
- Honor Magic5 Pro - kamerák bűvöletében
- Telekom mobilszolgáltatások
- Mobil flották
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
- Prémium funkciókat kapott a Sony új WF-C710N fülhallgatója
- Nem áprilisi tréfa lesz a Motorola Edge 60 Fusion
Új hozzászólás Aktív témák
-
-
ALI_G
veterán
válasz
Viktor0610 #23 üzenetére
igen ez egy megközelítés, de az is egy, hogy mindig minden cég még egy réteggel többet akar lehúzni rólunk
-
-
ALI_G
veterán
Hi all!
Lehet, hogy feleslegesen strapálom magam, de az előttem szólókat nem értem. Mire kevés a bluetooth?
OK, Intel mindig is mindenből hasznot akar húzni, azzal, hogy más 5letet kicsit feltunningol (pl itt van ez, hogy mert nekünk gyorsabb kell- ok de mikor kell majd gyorsabb ??? majd pár év múlva~szerintem).
A BT 2.0 szabvány elég barátságos sebességű lesz (persze inteléknek ez is kevés).
Nekem k700i-m van, és valóban lassú rajta BT-n keresztül másolgatni mp3-akat...de miért is? Mert a telefon nem bírja azt a sebességet amit a BT szabvány! Tehát, nem azért mert a BT szabvány lassú, hanem mert a telefonban lévő BT komm. a lassú!
Hogy konkretizáljak:
Nekem tehát van a k700i-m +Gigabyte Bluetooth v1.1 (!). A G. BT-nak az elméleti max sebessége: 723kbps és 10m hatótávolság (megjegyezném: 723/8~~90 KB/s).
A saját BT-mel még sosem láttam nagyobb adatátviteli sebességet mint 28,5 KB/s, és tök mind1 mekkora távolságból próbáltam, mindig uennyi volt.
Más telefonok is hasonló sebességgel bírnak (Nokiára van példám-szintén hasonló sebesség BT-n keresztül)
Szóval még a telefongyártóknak kellene egy kicsit turbózni a sebességet, mert még a BT 1.1 is bírja a strapát! -
Franklin
addikt
Na akkor még egy hiba:
''hiszen ők a Buetooth adatátviteli sebessége nem elég gyors...''
Esetleg ''ők'' helyett ''nekik''? Vagy mi lenne a mondat értelme? -
Bog
HÁZIGAZDA
No, kicsit átírtam, a lényeg, hogy a WUSB alapvetően az Intel fejlesztése, mert a BT nem volt elég gyors nekik, és úgy érezték, hogy a SIG nem strapálja magát ezen a téren.
Átírtam kicsit a címet, mert gyilkolta a cookie-kat - Esmein -
a_tesz
Korrektor
The Bluetooth SIG promoters include Agere, Ericsson, IBM, Intel, Microsoft, Motorola, Nokia and Toshiba, and hundreds of Associate and Adopter member companies.
Bővebben: link
sőt még ilyen is van:
Bővebben: link
bár gondolom ezek nem sok újdonsággal szolgálnak, de mindenhol említik az intelt is...
[Szerkesztve] -
Bog
HÁZIGAZDA
Nos, igazatok van, mint mindig
Ezért szeretem, hogy van fórum
A cikket több különböző forrás felhasználásával írtam, ezért fordulhatott elő az az ellentmondás, amit többen is jeleztetek. Mindjárt utánavakerálok, hogy mi az igazság, az biztos, hogy az Intel valami miatt nagyon ugrál az UWB környékén. -
Shtocky
csendes tag
Valóban jó és érdekes cikk. Számomra is szolgált elég sokk konkrét információval, ami eddig számszerűsítve még nem volt a fejemben.
Egy apró ellentmondás még viszont volna benne:
''A megvalósítás felé az első lépés 1998 elején történt, mikor a Ericsson, az IBM, az Intel, a Nokia és a Toshiba létrehozta Special Internest Group (SIG) nevű csoportosulást, amely első ténykedéseként megalkotta a Bluetooth szabványt.''
''A WUSB szabvány felett az UWB csoport bábáskodik, melynek tagja többek között az Intel is, ami nem meglepő, hiszen ők annak idején kimaradtak a Bluetooth létrehozásából.''
Minden esetre kíváncsi leszek a szabványok fizikai összegyúrására, felmerülve bennem az ismert viccben szereplő ''Mi kompatibilisek vagyunk...?'' - kérdés. -
AS
félisten
Mért bántjátok Bogot?
Ilyen Faxa cikket ir erre lehurrogjátok.. -
Bog
HÁZIGAZDA
Na, akkor mindenkinek:
A cikkekre ráküldöm öreg helyesírásellenőrző haverunkat, átolvasásra nincs külön emberem
A T68-ról nem írtam, hogy az első volt, hanem azt, hogy az elsők között volt. Ezt többen ismerik mint az R520-at, időben pedig nincs sok difi.
Az ominózus hatótávolságos mondattal kapcsolatban írjátok le szépen, hogy mi a gond, mert ez így zűrzavaros. És go a mobilarena-észervételek topicba inkább -
törölt tag
Akkor mar nem inkabb:
''Az a tény, hogy rövidebb a hatótávolsága (eleinte 2-3 méter) gyakorlatilag nem jelent problémát''?
Egyebkent nem lehetne valamit csinalni, hogy ne legyen ennyi hiba? Elolvastatni 2-3 emberrel mielött felteszitek az adott hirt/cikket vagy ilyesmi...
Termeszetesen csak az nem hibazik, aki nem dolgozik, de azert eleg ciki hogy a forum tele van hibajavitgatassal...
[Szerkesztve] -
''Az a tény, hogy a hatótávolsága rövidebb (eleinte 2-3 méter) gyakorlatilag nem jelent problémát''
helyett
''Az a tény, hogy a rövidebb hatótávolsága (eleinte 2-3 méter) gyakorlatilag nem jelent problémát'' -
törölt tag
válasz
bolondember #3 üzenetére
valamint Special Interest Group...
-
bolondember
MODERÁTOR
Bog!
Egy tévedést, ha tudnál javítani a cikkben: Az első BT-s telefon Ericsson volt, tény és való, de nem a t68m, hanem az r520!
thx -
AS
félisten
Ez a szabvány ugyan kevesebb, mint 10 méteres hatótávolsággal rendelkezik, ám átviteli képessége 480Mb/s,
Ez igen! Jo lenne egy ilyen mert kékfog már tényleg elavult..
Pl: az mp3 számok felrakása nem kis idö pl: d500-ra.. vagy k700-ra
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Mára már jól elterjedt. Akárcsak a hír, hogy vége.
- sziku69: Szólánc.
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Musk szerint a Tesla humanoid robotjai már jövőre a Marsra indulnak
- Luck Dragon: MárkaLánc
- Háztartási gépek
- Dell notebook topic
- Hardcore café
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen routert?
- További aktív témák...
- Samsung A53 5G 128GB / normál állapotban / 12 hónap jótállással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9700X 32/64GB RTX 4070 Super 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Bomba ár! Lenovo ThinkPad L540 - i5-4GEN I 8GB I 128SSD I DVDRW I 15,6" FHD I CAM I W10 I Garancia
- Csere-Beszámítás! RTX Számítógép játékra! I7 6700 / RTX 2060 6GB / 32GB DDR4 / 250SSD+500HDD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370 i5 8600K 32GB DDR4 512GB SSD RX 6700 10GB InWin 301 Corsair 650W
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest