- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Kínosan környezettudatos a HMD
- Egy friss tanulmány szerint az AI-ban utazó cégek 95%-a csak elégeti a pénzét
- Xiaomi 14 - párátlanul jó lehetne
- Fotók, videók mobillal
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- iPhone topik
- Honor 400 Pro - Gép a képben
Új hozzászólás Aktív témák
-
Csarlee
tag
Ugy latom, en vagyok itt az egyetlen resztvevo... Szoval, ez a kutyu teljesen megeri az arat! Win8.1-el hasznalom es teljesen rendben van! Egyetlen negativum eddig a 8 "-os kepernyo picit kicsi az ujjaimhoz, nehez pontosan eltalalni a dolgokat... Szoval egy kapacitiv ceruza kelleni fog.
-
Csarlee
tag
Na, úgy néz ki a vámot+ÁFÁ-t nem fogom elkerülni:
2015.07.30 Küldemény információ:
08:37 Vámkezelési indítvány NAV részére elküldveHiába holland posta, ezek a süket kínaiak a számlán 22 USD-t írtak, illetve nem volt pontosan megnevezve a típus ezért bekérték a postások a rendelést visszaigazoló email-t... Abból viszont látszik, hogy tokkal együtt 104 USD volt. Kiváncsi vagyok mennyit kell majd ráfizetnem, jelentkezem ha már kezemben a kütyü...
-
Upo
addikt
Nekem még nincs meg a tablet. Hubot még nem is rendeltem. Egy felhasználó írta hogy win alatt megy az otg+töltés. Valamelyik webáruház megjegyzésében írták hogy ha támogatja a tab és mégsem tölt otg közben akkor ki kell kapcsolni a készüléket, összeszerelni az egész töltős-hubos dolgot, és úgy bekapcsolni, akkor állítólag jó lesz. Ha nem, akkor ismételten megcsinálni amíg jó nem lesz. Kikapcsolni kell, nem készenlétbe tenni. Vagy mégsem támogatja a tab a töltést. A kínaiakkal nem szokott gond lenni, inkább a márkásakkal vannak gondok (nincs otg töltés támogatás), acer, asus, tosiba, lenovo gépek problémásak lehetnek.
-
letepem
aktív tag
Engem igazából a hub érdekelne! Valóban működik vagy csak a szokásos talán kategória ?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1260P 16GB 512GB NVMe ujolv IR kam gar
- DJI Mavic 2 Pro Fly More Combo FMC drón - 1" Hasselblad kamerával
- Thinkpad X13 Gen3 13.3" FHD+ IPS i7-1265U 16GB 512GB NVMe gar
- Apple iPhone 12 Mini 256GB Kártyafüggetlen, fekete színben, 3 hónap garanciával
- Új Acer Predator 16 WQXGA 165Hz G-Sync i9-13900HX 16GB 1TB Nvidia RTX 4070 8GB 140W Win11 Garancia
- 12 GB-os Quadro RTX A2000 kártyák - garanciával
- Apple Air Pad 5.generácio / 32GB / Wi-fi / 12Hó garancia
- Telefon Felvásárlás!! iPhone 14/iPhone 14 Plus/iPhone 14 Pro/iPhone 14 Pro Max
- AKCIÓ! Apple Mac Studio M1 MAX 2022 32GB 512GB számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max/
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest