- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy A34 - plus size modell
- Yettel topik
- Google Pixel 8 Pro - mestersége(s) az intelligencia
- 200 megapixeles zoomkamerát sem kap az S26 Ultra?
- Magisk
- Honor 200 Pro - mobilportré
- Vivo X200 Pro - a kétszázát!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Igen, ez lenne a legjobb. Akkor a kiegészítőkhöz sem kellene kötelezően kiadni minden 6 hét után egy frissítést (mert az új főverzióváltásnál elavulttá váltak - holott a főverzióváltással mostanában csak a számozás nőtt, a böngésző 'lényegi' részében semmi nem történt), illetve az ember legalább tudja, hogy a frissítésnek van gyakorlati haszna is, nem csak a verziószám növekszik.
A Chrome népszerűsége sem azért növekszik, mert a 13-as verziószámnál jár (vagy hol - számomra (aki nem használja) már követhetetlen)...
A csendes frissítés sem igazán tetszik. Én szeretem tudni, hogy miért frissül valami, és ha úgy gondolom, akkor szeretem magam engedélyezni ezt neki (lehet, kicsit maradi vagyok, de akkor is szeretnék tudni arról, mit csinálnak a programjaim a háttérben).
Új hozzászólás Aktív témák
- Vírusirtó, Antivirus, VPN kulcsok
- Eredeti Microsoft termékek - MEGA Akciók! Windows, Office Pro Plus, Project Pro, Visio Pro stb.
- Bitdefender Total Security 3év/3eszköz! - Tökéletes védelem, Most kedvező áron!
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Adobe Előfizetések - Adobe Creative Cloud All Apps - 12 Hónap - NYÁRI AKCIÓ!
- Napi 700 ft tól elvihető RÉSZLETRE BANKMENTES HP 840 G11 Ultra 5
- OLCSÓBB!!! DDR5 16GB 8GB 32GB 4800MHz 5600MHz RAM Több db
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Strix GTX 1080Ti 11GB GDDR5X Videokártya!
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- Telefon felvásárlás!! iPhone 15/iPhone 15 Plus/iPhone 15 Pro/iPhone 15 Pro Max
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest