Hirdetés
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Három új Moto G mutatkozott be
- iPhone topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy Watch8 - Classic - Ultra 2025
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Apple Watch
- Samsung Galaxy S20 FE - tényleg nem lite
- Apple iPhone 17 Pro Max – fennsík
Új hozzászólás Aktív témák
-
spammer
veterán
válasz
feketebirka
üzenetére
Virtualboxban lehet játszani vele, az igaz, de egy kezdő nem fog napokat (vagy inkább heteket) szívni azzal, hogy nulláról rakjon össze magának egy rendszert. Szerintem virtuális gépen sem. Kivéve persze, ha kifejezetten a tanulás a cél. De jelen esetben nem erről van szó, szerintem.
Dehogy lesz ingyenes Win (még openszósz se, szerintem)... A kolléga nem szervert szeretne üzemeltetni, pláne nem kezdőként. Aki profi és/vagy szervert üzemeltet, az nyilván nem Chakrát vagy más desktop disztrót tesz fel, de szerintem ez mindenkinek egyértelmű.
Sok disztró tényleg csak egy +patchelt DE (vagy még annyi se), de vannak olyanok, amik már nem, mert egyedi fejlesztéseket is tartalmaznak (így egyre jobban elszakadva attól, amire épültek eredetileg). A Chakra pont az, ami elszakadt az Arch-tól, nem csak annyit tesz, hogy Arch+KDE, aztán kész. Hogy milyen mértékű az elszakadás és az önálló fejlesztés, az már megint más kérdés.
De amúgy ne akadj fent azon, hogy a nevében szerepel az "OS" szó.

Új hozzászólás Aktív témák
- Revolut
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Autós topik
- Kezünkben a OnePlus 15 és az Oppo Find X9-ek
- Gitáros topic
- Külföldi rendelések: boltok, fizetés, postázás
- Apple iPad 11” (A16, 2025) - a táblagépek vanília fagylaltja
- Háztartási gépek
- Nyíregyháza és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen alaplapot vegyek?
- További aktív témák...
- Olcsó AM4 mehet! GIGABYTE A520M DS3H V2 alaplap Ingyen Fox az árban!
- Google Pixel 10 Pro 256GB, fekete + Pixel Watch 4 45mm LTE + Ajándék: Google Pixel Buds Pro 2
- -ÚJ,2 ÉV GAR- DDR5 GAMER PC: RYZEN 7 8700F/9700X/9800X3D +RX 6600/6700XT +16-64GB DDR5! SZÁMLA!
- Dell Latitude 7430 x360 Ütésálló Érintős Hajtogatós Profi Ultrabook 14" -60% i7-1265U 16/512 IRIS Xe
- HP E24m G4 Monitor FHD IPS webkamerával, Windows Hello-támogatással
- Telefon felvásárlás!! Honor 200 Lite, Honor 200, Honor 200 Pro, Honor 200 Smart
- Samsung Galaxy S21 5G / 8/128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia /
- Eladó Samsung Galaxy Tab A9 4/64GB / 12 hó jótállás
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy Note 10+/Samsung Galaxy Note 20/Samsung Galaxy Note 20 Ultra
- BESZÁMÍTÁS! Asrock B450M R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD GTX 1080 8GB Zalman T4 PLUS ADATA 600W
Állásajánlatok
Cég: Laptopműhely Bt.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest