- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Mindenki Z Fold7-et akar
- iPhone topik
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Kikristályosodik a Razr 60
- Samsung Galaxy A53 5G - kevesebbet többért
- Magisk
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
rankesz
veterán
-
Tamás9x
őstag
Az a verzió is érdekelne!
Viccet félretéve, örülnék egy ilyen fícsüüüürnek, mert elég sok rendelésre készített programmal dolgoznak azok akik ezt a szériát keresik, ahogy én is, Win 10-en nem fut, a szép kis pofikámért pedig nem fogják átírni, hogy 10-en is tudjam használni, a support hozzáállása, hogy lehet w7-es laptopot venni, árulják is a w7-et így nem foglalkoznak vele, másnak megy barátkozzak én is meg vele. -
hallador
addikt
Már a kaby lake R sem volt az pedig az is 1,5 éves kb. Nem lesz Windows 7 rajta szerencsére.
(#6) moleculez
Hát igen, de akkor ma a definíció szerint minden tisztességes iparos munka. Ennyi pénzért semmit nem nyújt amit gyakorlatilag bármelyik konkurense ne nyújtana, nem, hogy konkurense bárki a notebook iparban. Szóval azért ezektől nem vagyok elújulva annyira.
-
moleculez
veterán
Eddig egész szelíd ahhoz képest, hogy TPtopik, azt hittem jönnek megint az elpusztíthatatlan, szarrámoddolható atomerőművek anekdotái, de nem.
#bezzegregen #ezmarnemazathinkpad
A cikkhez: szerintem teljesen rendben van, tisztes iparosmunka, ha nem cél a világmegváltás, akkor király. -
Tamás9x
őstag
Oprendszer..? Win7 kompatibilis?
-
Alchemist
addikt
X1 Extreme-ből van újabb?
-
[CsuCsu]
őstag
Szoval meg mindig nincsen 32GB-os opcio. Az egyetlen ok, amiert T470s-t vasarolt a cegunk az X1 helyett.
-
törölt tag
Nem lehetne amúgy, hogy a "(forrás: PROHARDVER!) [+]" helyett mondjuk azt írjátok a képek alá, ami szerepel rajtuk? Például balra egy X1 Carbon, jobbra egy Yoga. Ki lehet azért sakkozni általában, csak jelentősen megkönnyítené azért az olvasást
Új hozzászólás Aktív témák
- Synology NAS
- Opel topik
- Hivatalos a OnePlus 13 startdátuma
- Nem indul és mi a baja a gépemnek topik
- Soundbar, soundplate, hangprojektor
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Suzuki topik
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Xbox tulajok OFF topicja
- További aktív témák...
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / Samsung SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Asus Vivobook Oled 15.6 ryzen i5 5600h 16gb 1tbm2 ssd 3050 4gb video kari az ár fix !!!!
- Eladó/Asus P1504F /I5-8265U/12GB DDR4/Win 11Pro/15,6" FHD/256GB M.2 Sata!!!
- MacBook Pro 16' M1 Pro/16GB/1TB, magyar billentyűzet
- MacBook Pro 14' CTO M1 Pro/16GB/1TB - irányár
- HP ZBook Studio G7 i7-10850H 32GB 512GB Nvidia Quadro T1000 15.6" FHD 1 év garancia
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450M R7 1700X 16GB DDR4 128GB SSD 1TB HDD GTX 1650 Super 4GB Zalman T7 Chieftec 400
- LG 27UL500-W - 27" IPS - 3840x2160 4K - 60Hz 5ms - HDR10 - AMD FreeSync - 300 Nits - sRGB 99%
- Bezámítás! Apple Mac Studio M2 ULTRA 2023 64GB 1TB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- MacBook Pro 16 2021 M1 Max 32GB 512GB 1 év garancia
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest