- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Profi EKG-s óra lett a Watch Fitből
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S21 és S21+ - húszra akartak lapot húzni
- Honor Magic7 Pro - kifinomult, költséges képalkotás
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Den Hadnagy #40 üzenetére
DTEK 50-el kapcsolatban szerintem hülyeség amit írtak a mobilarénán. Szerintem azért sűrűn szoktak fa@ságokat írni. Ha Samu lett volna ráírva, akkor egész jó lett volna...gondolom.
Amúgy szerintem a Samu is pld ugyanezt próbálja (csak ott bazári a 'tácsviz), de a Google is a Pixel-el. Tengeren túli Pixeleken nem lehet nyitni már a bootloadert gari vesztés nélkül, így próbálják meg az esetlegesen androidban rejlő lehetőségeket jobban kihasználó de esetlegesen nagyobb biztonsági réseket tartalmazó főzött romoktól megóvni a lakosságot.
BB (TLC) legalább a stock-ot reszelgeti. Ezek a telefonok szerintem jó árban vannak.
-
Mercel
senior tag
válasz
Den Hadnagy #40 üzenetére
Pont az a cikk idézett volt az utóbbi évek legnagyobb tévedése a mobilarénán.
Konkrétan nem stimmel amit abban a cikkben találsz.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként nagy rajongója vagyok nem csak a BlackBerry-nek (minden idióta húzásaik dacára) de a Mobilarénának is.
De az a cikk el lett szúrva - a kommentekben többen is rámutattak..Az egy másik kérdés, hogy ennyire rossz üzleti kommunikáció és marketing mint amit a BlackBerry alkalmaz már szinte nincs is.
-
qsotre
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #32 üzenetére
Ez a "szokásos túlárazás" melyik TCL által gyártott BB re igaz? Mert hogy a DTEK50 kb. 90e a DTEK60 meg 150e ért kapható itthon garival. Egyiket sem nevezném túlárazottnak, de még elrugaszkodottnak sem. A fizikai meg az érintős bill. össze sem hasonlítható. Akinek van igénye rá az tudja élvezni az előnyeit. Mindenki másnak felesleges. De én igencsak élveztem, hogy a Bolddal kb. a zsebemben megtudtam írni egy üzenetet, vagy séta közben csak ritkán kellett lepillantanom.
-
válasz
Den Hadnagy #32 üzenetére
Aki olyanról állt át tapira annak szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen okostelefont vegyek?
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Autós topik
- BestBuy topik
- Delta Force (2024)
- Abarth, Alfa Romeo, Fiat, Lancia topik
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Óvodások homokozója
- Kevesebb dolgozó kell az Amazonnak, AI veszi át a rutinfeladatokat
- iPhone topik
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Latitude 7320 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 13,3" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- DELL PowerEdge R640 rack szerver - 1xGold 6138 (20c/40t, 2.0/3.7GHz), 64GB RAM,4x1G RJ, HBA330, áfás
- Csere-Beszámítás! Olcsó Gamer laptop! MSI Cyborg 15 . I5 12450H / RTX 4050/ 16GB DDR5
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy A12/Samsung Galaxy A22/Samsung Galaxy A32/Samsung Galaxy A52
- Microsoft Surface Laptop 3 - 15 col - Fekete
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged