- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- Apple Watch
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- Fotók, videók mobillal
- Minden a BlackBerry telefonokról és rendszerről
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Külföldi prepaid SIM-ek itthon
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
Új hozzászólás Aktív témák
-
kárátékutyá
őstag
válasz
Den Hadnagy #40 üzenetére
DTEK 50-el kapcsolatban szerintem hülyeség amit írtak a mobilarénán. Szerintem azért sűrűn szoktak fa@ságokat írni. Ha Samu lett volna ráírva, akkor egész jó lett volna...gondolom.
Amúgy szerintem a Samu is pld ugyanezt próbálja (csak ott bazári a 'tácsviz), de a Google is a Pixel-el. Tengeren túli Pixeleken nem lehet nyitni már a bootloadert gari vesztés nélkül, így próbálják meg az esetlegesen androidban rejlő lehetőségeket jobban kihasználó de esetlegesen nagyobb biztonsági réseket tartalmazó főzött romoktól megóvni a lakosságot.
BB (TLC) legalább a stock-ot reszelgeti. Ezek a telefonok szerintem jó árban vannak.
-
Mercel
senior tag
válasz
Den Hadnagy #40 üzenetére
Pont az a cikk idézett volt az utóbbi évek legnagyobb tévedése a mobilarénán.
Konkrétan nem stimmel amit abban a cikkben találsz.
Mondom ezt úgy, hogy egyébként nagy rajongója vagyok nem csak a BlackBerry-nek (minden idióta húzásaik dacára) de a Mobilarénának is.
De az a cikk el lett szúrva - a kommentekben többen is rámutattak..Az egy másik kérdés, hogy ennyire rossz üzleti kommunikáció és marketing mint amit a BlackBerry alkalmaz már szinte nincs is.
-
qsotre
csendes tag
válasz
Den Hadnagy #32 üzenetére
Ez a "szokásos túlárazás" melyik TCL által gyártott BB re igaz? Mert hogy a DTEK50 kb. 90e a DTEK60 meg 150e ért kapható itthon garival. Egyiket sem nevezném túlárazottnak, de még elrugaszkodottnak sem. A fizikai meg az érintős bill. össze sem hasonlítható. Akinek van igénye rá az tudja élvezni az előnyeit. Mindenki másnak felesleges. De én igencsak élveztem, hogy a Bolddal kb. a zsebemben megtudtam írni egy üzenetet, vagy séta közben csak ritkán kellett lepillantanom.
-
válasz
Den Hadnagy #32 üzenetére
Aki olyanról állt át tapira annak szörnyű.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Apple asztali gépek
- Milyen videókártyát?
- One otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- MIUI / HyperOS topik
- Milyen okostelefont vegyek?
- Lopakodva befutott a Radeon RX 9060
- AliExpress tapasztalatok
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Építő/felújító topik
- Szívós, szép és kitartó az új OnePlus óra
- További aktív témák...
- Szép állapot!! Hátlapon kisebb kopások!!! Samsung Galaxy S20 FE SM-G780G/DS - világoskék
- Nagyon szép állapot!!! Samsung Galaxy A13 SM-A137F/DSN - fehér
- Megkímélt állapot!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - zöld
- Megkímélt állapot!! Kisebb karcok, kijelzőn!! Xiaomi Redmi Note 9 128 GB M2003J15SG - kék
- Megkímélt állapot! Samsung Galaxy A14 SM-A145R/DSN - szürke
- Samsung Galaxy S23 Ultra / 8RAM 256GB / Gyárifüggetlen / 12 Hó Garancia
- LG UltraGear Gaming Monitorok -30%
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro Max 256GB Space Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3009
- Jo Nesbo: LEOPÁRD (nem olvasott)
- iPhone 12 mini 128GB Black -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3090, 100% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest