- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Android szakmai topik
- VoLTE/VoWiFi
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Redmi Note 12 Pro - nem tolták túl
- Megjelent a Poco F7, eurós ára is van már
- Egyedülálló akkumérettel futott be a OnePlus Nord CE5
- Magisk
- Google Pixel topik
Új hozzászólás Aktív témák
-
Carambola
tag
2015 december 18.-a óta használom a Fossil Q Foundert.
Az óra elképesztően jó. Sokáig szemeztem először az LG Urban majd a Samu G2 Classiccal, de végül is a Fossil győzött. Az óra baromi jól néz ki. Szolgáltatásaiban ugyan azt tudja, mint az okosórák általában. Egyedül a pulzusmérő hiányzik. Féltem a méretétől és a súlyától, de végül is nem volt ezekkel gond.
A gyári fémszíj úgy van egybeépítve az óratokkal, ahogy egyetlen egy okosóránál sem látható. A gyári óralapok nekem nem jöttek annyira be, de ingyenesen találtam a Play áruházban ami jól is néz ki, és mutatja az óra, a telefon töltöttségét, analóg lappal, hőmérséklettel, napos dátummal.
Akik meglátják és nem ismernek, csak méregetnek mi lehet ez a csuklómon, akik ismernek azok kérdeznek....
Mikor tegnap a moziban jöttek az értesítések a Bayern meccs góljairól, hát kellett volna látni az arcokat.
A fényerőbeállítás valóban szükségessé teszi a flat tire alsó kivágást. De ha fekete hátterű óraszámlapot választunk, akkor gyakorlatilag észrevehetetlen. Ellenben nagyon hasznos. Átlagban egy töltéssel ,ha nem ezen böngészek, akkor 2 napot bír. Ha az IP kamera élőképét nézem hosszasan, fényképeket nézegetek, böngészek rajta akkor , akkor egy nap, de ezekre igazából nem ajánlom, bár igen parasztvakító villogni vele
Szóval azt mondom én nem bántam meg, nagyon nem....
Új hozzászólás Aktív témák
- btz: Internet fejlesztés országosan!
- Formula-1
- Vezetékes FEJhallgatók
- Akciófigyelő: Elindult az Ulefone nyári promóciója
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Max
- bambano: Bambanő háza tája
- HiFi műszaki szemmel - sztereó hangrendszerek
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- További aktív témák...
- Újszerű állapotú Amazfit GTS 2 okosóra dobozában töltőkábellel
- Apple Watch SE 2022 44mm Újszerű/1-3 hónap gar./Akku 100%/p4326
- Watch Ultra (1.st gen) szinte új
- Eladó egy bontatlan új Apple watch ultra 2 49mm Natúr Titán szin es Milanói natur szij 1évApplegari
- Amazfit GTR 2 Classic okosóra dobozában töltőkábellel
- IPhone 15 Pro 128GB Szép Állapot! Akku:88% Jótállás: 2026.04.09.-ig
- PS5 konzolod megvásároljuk: Budapest, Kecskemét, Szeged, Debrecen vagy akár GLS futárt küldünk!
- AKCIÓ! Intel Core i7 7700K 4 mag 8 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 5 lemezes és digitális felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- AKCIÓ! AMD Ryzen 9 7950X 16 mag 32 szál processzor garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest