Új hozzászólás Aktív témák

• Carambola

tag

2015 december 18.-a óta használom a Fossil Q Foundert.
    Az óra elképesztően jó. Sokáig szemeztem először az LG Urban majd a Samu G2 Classiccal, de végül is a Fossil győzött. Az óra baromi jól néz ki. Szolgáltatásaiban ugyan azt tudja, mint az okosórák általában. Egyedül a pulzusmérő hiányzik. Féltem a méretétől és a súlyától, de végül is nem volt ezekkel gond.
    A gyári fémszíj úgy van egybeépítve az óratokkal, ahogy egyetlen egy okosóránál sem látható. A gyári óralapok nekem nem jöttek annyira be, de ingyenesen találtam a Play áruházban ami jól is néz ki, és mutatja az óra, a telefon töltöttségét, analóg lappal, hőmérséklettel, napos dátummal.
    Akik meglátják és nem ismernek, csak méregetnek mi lehet ez a csuklómon, akik ismernek azok kérdeznek....
    Mikor tegnap a moziban jöttek az értesítések a Bayern meccs góljairól, hát kellett volna látni az arcokat.
    A fényerőbeállítás valóban szükségessé teszi a flat tire alsó kivágást. De ha fekete hátterű óraszámlapot választunk, akkor gyakorlatilag észrevehetetlen. Ellenben nagyon hasznos. Átlagban egy töltéssel ,ha nem ezen böngészek, akkor 2 napot bír. Ha az IP kamera élőképét nézem hosszasan, fényképeket nézegetek, böngészek rajta akkor , akkor egy nap, de ezekre igazából nem ajánlom, bár igen parasztvakító villogni vele :DD
    Szóval azt mondom én nem bántam meg, nagyon nem.... :N

[ Szerkesztve ]

Új hozzászólás Aktív témák