- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Mobil flották
- Magisk
- Motorola Edge 50 Ultra - szépen kifaragták
- Realme GT 2 - aláírjuk
- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
Új hozzászólás Aktív témák
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #52 üzenetére
Az rendben van hogy ez egy teljesen alap készülék. De mivel azt mondjuk hogy nem mi vagyunk a célközönség és megegyeztünk abban hogy aki ezt veszi az nem ért hozzá és neki mindegy hogy akad a rendszer.
De...
Ha csak karikázik az még a jobbik eset. Én azt mondom hogy ez nem csak karikázni fog hanem egyszerűen kifagy a készülék sok esetben amikor több folyamat fut a háttérben (főleg ha az alkalmazásváltóban is megy egy rakat applikáció) plusz még megnyitsz egy 60-70 képből álló galériát. Ez olyan lenne mintha P3-as gépen akarnál Crysis-t játszani. Maga a megjelenítés megeszi a hardver döntő többségét és még nem csináltál semmit.
Az Alcatel meg telepakolja egy rakat saját alkalmazással amik szintén külön életet élnek és eszik az erőforrást. Nagy részét meg le se lehet tiltani.
Te úgy gondolod jó ez folyamatos Facebook jelenlétre. Nos az fb olyan szinten optimalizálatlan hogy képes 3 giga ram-on is döccenni nemhogy egy 1 gigán főleg nem 210-es Soc-al.Hidd el van tapasztalat Alcatelben bőven. Valamelyik fórumban már összeakadtunk ahol jeleztem belépőszinttől középkategóriáig használtam készülékét a gyártónak. A blépőszint még telefonálásra sem volt mindíg képes . Ot 995 az első frissítés után gyakorlatilag folyamatosan laggolt szinte használhatatlanná vált.Idol 2s (a kedvencem) nagyon jó készülék lehetett volna de iszonyatosan elcseszték a szoftvert rajta.Itt nagyon sok vevőt szerezhetett volna de én úgy gondolom nagyon sokat veszített. Meg sem próbálták kijavítani azt a bughalmazt amivel a készülék rendelkezett. Egy frissítés érkezett amivel megoldották hogy ne lásd a memória használatot. Sőtt sok esetben rosszabb lett a készülék. Hát ezért kezelem én fenntartásokkal ezt a gyártót.
-
dutrás
őstag
válasz
H.Istvan25 #50 üzenetére
A probléma ott kezdődik hogy már 4.4-nél is karcsú volt a 210 nem még 5.1 hát még esetleg 6.0- hoz. Főleg ekkora kijelzővel.
-
janeszgol
félisten
válasz
H.Istvan25 #42 üzenetére
Igen ez így van. Nekem a 6 colos papíron nagyon bejön, pláne a 6-os droid. Végre egy k*baszott gyártó, aki észre vette, hogy ha már megjelent lassan fél éve a Marhmallow, illene avval kiadni a telefonjait.
A 6 colost ha lesz lehetőségem majd, megnézem saját szemmel is, miután megjelent.A másik kettő viszont ha nem 6-os droidos, akkor kuka. Ha azok, akkor viszont jöhetnek.
-
H.Istvan25
senior tag
válasz
H.Istvan25 #40 üzenetére
Ja még annyi, hogy mostanában is látok embereknél pl. Galaxy Ace-t meg ahhoz hasonló telefonokat. Annál már a 3.5-ös Pixi 4 is sokkal jobb
-
Matada2.3
veterán
válasz
H.Istvan25 #37 üzenetére
Facebookozni, 512Mb ram, még böngészőben is necc... no offence
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
H.Istvan25 #35 üzenetére
Ezt még megértem, bár nyilván nem én vagyok a célközönség, nehéz ezzel azonosulni. De a 2 kicsi..?
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
H.Istvan25 #33 üzenetére
A két kisebb verzióra gondoltam, bár a legnagyobb példánynak sem értem, ki a célközönsége.
-
Mr.Silkó
veterán
válasz
H.Istvan25 #29 üzenetére
HVGA kijelző és 512 MB RAM 2016-ban egy új telefonban? Az Androidnak még 1 GB RAM is karcsú, pláne ha a gyártó saját felülete is sok erőforrást zabál. A kijelző meg 2 éve volt alsó kategóriás. Vannak gyártók, akik értelmes belépő telefont kínálnak, de ez.. Ingyen sem fogják adni, szóval hulladék, fogadd el.
-
Ashitaka
tag
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
Jol mondod,szolgaltatoi kinálatba a saját márkásak nagy része többet ér. Az hogy sok alcatel fogy viszont erőssen kétlem. Itt a ma.-n olvastam nemrég,hogy a sony a 4.gyartó és el is hiszem mert európában még mindég népszerű. Ahogy az alcatel is volt 2-3 éve. 3 ismerős,4készüléke volt alcatel az elmult évekből és. Iz rengrteg gond volt velük. Aki még nem váltott az majd fog. Csak az áruk a jó. Elég körülnézni a alcatel topikokban.
-
Matada2.3
veterán
válasz
H.Istvan25 #22 üzenetére
Ha összeveted, csak a modellszámok mennyiségét (itthon kaphatóak) akkor már megcáfoltad amit most írtál. Nem azt mondom, hogy béna az Alcatel, csak ennél a produkciónál sokkal nagyobbat kellett volna durrantania (Pl. az Idol 3)..
#24: Elég szegényes akkor is, vegyük alapul a 35 ezer forintos doggee X5 pro-t.. Ahhoz képest ezek vicc kategóriába mennek.
-
Matada2.3
veterán
válasz
H.Istvan25 #19 üzenetére
Nem vettem bele a TCL-t mint a gyártót mert itthon meg máshol se nagyon van hivatalosan TCL Európában.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Milyen autót vegyek?
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Kerékpárosok, bringások ide!
- AMD vs. INTEL vs. NVIDIA
- PlayStation 5
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Okos Otthon / Smart Home
- Filmvilág
- Teljes verziós játékok letöltése ingyen
- További aktív témák...
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 5578 2in1: i7-7GEN I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD Touch I Cam I W11 I Gari!
- AKCIÓ! Apple MacBook Pro 16 M4 Pro - M4 Pro 24GB 512GB SSD garanciával hibátlan működéssel
- RAKTÁRSÖPRÉS!!! - Videókártyák, Monitorok, Notebookok, Stb. - Szaküzletből! Számlával!
- BESZÁMÍTÁS! MSI B450 R5 5500 16GB DDR4 512GB SSD RTX 2060 Super 8GB SilentiumPC Signum SG1V TT 500W
- LG 45GR95QE - 45" Ívelt OLED / 2K WQHD / 240Hz 0.03ms / NVIDIA G-Sync / FreeSync Premium / HDMI 2.1
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest