- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mac!
aktív tag
Ha már ennyire kötekedni akarsz...
Arról a tesztről beszélünk, ahol a kislány eltöri a "hagyományos" terméket, majd beteszi a sajátot és nem tudja eltörni?
Csak mert egyrészt kb. olyan hosszú a tesztdarab mint a hölgy tenyere. Lehet hogy most egy világ omlik össze benned, de az nem 50 centi.És korántsem a végén van alátámasztva, hanem kb. az általad említett 10 centire.
Bár ez akkor sem mondana semmiben ellent annak amit írtam, ha úgy lenne.
De csak hogy értsd, annyit mondtam, hogy felesleges ekkora rugalmasság, ha közvetlen alatta merev komponensek vannak. Vagyis sovány vigasz hogy az üveg túléli, amibe a kijelző elpusztul. Mivel pedig egy olyan fícsört demóztak, ami valós körülmények között (értsd: telefon van mögötte) régen rossz ha bizonyítást nyer, merészeltem parasztvakításnak titulálni.
Új hozzászólás Aktív témák
- Drón topik
- Hardcore café
- Iszonyatos mennyiségű hulladékkal járhat a Windows 10 terméktámogatásának vége
- sh4d0w: Palpatine - A Terv
- Sorozatok
- Autós topik
- Székesfehérvár és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- További aktív témák...
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB DDR5 RTX 5060Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó karcmentes állapotban levő Apple iPhone 14 Plus 256GB / AKKU 100% / 12 hónap jótállás
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070Ti 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Asus Rog Thor II 1200W 80+ Platinum tápegység! Olvass!
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest