- Mindenki Z Fold7-et akar
- Milyen okostelefont vegyek?
- Xiaomi Redmi Note 8T - mélyvíz
- Mobil flották
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Magisk
- Yettel topik
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Hivatalosan is bemutatta a Google a Pixel 6a-t
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
Hirdetés
Talpon vagyunk, köszönjük a sok biztatást! Ha segíteni szeretnél, boldogan ajánljuk Előfizetéseinket!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Gyufaaa
veterán
Ez kemény
-
Alg
veterán
Hát... MSI notikkal úgy vagyok, hogy egy is sok volt belőle...
Bár lehet, hogy a régi 655X óta megtanultak notit építeni, viszont nálam azzal elásták magukat jó időre...(de legalább a garanciális dolgokkal nem szivattak sokat, szó nélkül javították/visszafizettek...) -
Meteorhead
aktív tag
Nekem van egy olyan érzésem, hogy azért Core-i5 mellé kerültek az ATi-k, mert különben végleg leolvadnának. Ha pedig nem, akkor saját magukkal bazseválnak ki. Az ASUS G73-as szériája nagyon ütős, de jobb lenne 2db HDD 17" helyett 1db HDD 15,8". Abban reménykedtem az MSI majd megcsinálja, de ezek egytől egyig elég felemás konfigok.
Én őszintén csodálkozom, hogy GPU fronton egyáltalán jelennek meg NVIDIA-s gépek november óta...
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #16 üzenetére
kapisgálom.
köszönöm
*mod: off
-
VaniliásRönk
nagyúr
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #14 üzenetére
ha olyan kislétszámú célcsoportnak szól ez a paletta, akkor minek ide 10+1 gamernoti? (csak az msi-től...)
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #12 üzenetére
tehát az utóbbi.
de egy olyan márkanévnek, mint az msi miért meg beáldozni egy termékcsoportját ilyen látványproduktumokkal? a kékek borítékának vastagsága versenyezni tudna a normális termék ellenében a felvevő piacról származó nyereséggel? ekkora mamutcég azért nem lehet az intel... vagy mégis? vagy más módszerekkel szorongatja a partnerek tökét? homályosíts fel, hogy értsem, légyszives!
-
Ayg0
senior tag
válasz
VaniliásRönk #10 üzenetére
nem tudom eldönteni, hogy ez gyúnyolódás vagy irónia, de ha az előbbi, akkor te sem gondolod komolyan, hogy véletlen ez az összeállítás.
az elsőknél quad i7-tel kinyomják a 250M szemét is gpu limitet létrehozva, ahol pedig mehetne a vga, visszafogják egy dc-vel, mégha az egy i5 akkor is...
vagy csak én nem értem a logikát? -
Ayg0
senior tag
A GT640 és GT740 Intel Core i7 négymagos processzorokat tartalmaznak, videokártyájuk pedig az NVIDIA-tól érkező GTS 250M, amely 1 GB DDR3-as memóriából gazdálkodik, tehát igencsak erős, a legkomolyabb igényeket is kielégítő konfigurációnak tűnnek.
gts 250m@~9600gt = legkomolyabb igényt kielégítő?
A többi G-s gép, azaz a GX640, GX740, GE600 és GE700 Intel Core i5 kétmagos CPU-val van ellátva, amik mellé ezúttal ATI grafikus kártya került, mégpedig típustól függően a Mobility Radeon HD 5850, 5870 vagy 5730 valamelyike. Ez ugyanúgy 1 GB VRAM-mal rendelkezik és támogatja a DirectX 11-et is.
csak egy kis ati van benne... ráadásul m5850/70... mi az?
emberek, ha Abut megköveztétek amiért ati felé húzó cikkeket ír, akkor a legnyugodtabb szívvel kijelenthető, hogy '(nvidia) reklámot hallottak by ndavid'#3
ez megint valami kék lobbi lesz. ott gyengítsük az ellenfelet, ahol jóval erősebb...
-
Retr0
tag
Sose vennék MSI-t.
A mostaniak is túlmelegszenek, ezek lassan felgyújtják majd a gépet. -
Paul119
addikt
ezekről a laptopokról valamiért ez a zene jutott az eszembe
http://www.youtube.com/watch?v=5ruNijRWf-U&feature=related
-
Kon
csendes tag
De mért nem az i7 mellé rakták az új atikat? Lehet hogy csak nekem furcsa hogy az i7 mellé egy mezei 250gts a gyengébb i5 höz meg ati 5870 dukál. Mindenesetre biztos jó mind a két fajta.
-
MarcL
tag
GX640 5730-al érdekelne engem is.
Csak az ár lesz kérdéses...
Új hozzászólás Aktív témák
- 0 perces RYZEN laptop, eredeti Win10! FullHD IPS / 12GB DDR4 / 1TB M.2 SSD! LEGOLCSÓBB SZÁMLÁS ÁR!
- Szép Tervező Vágó Dell Precision 5560 Laptop -70% 15,6" Xeon W-11955M 64/1TB RTX A2000 4GB FHD+
- Thinkpad X230 legenda: i7 CPU, IPS kijelző, 12 GB, dupla SSD, magyar villbill, webcam, fingerprint
- MacBook White unibody eladó töltőárban
- Lenovo IdeaPad S10-2 netbook jó akkumulátorral eladó
- Referencia Weboldallal Világítós bill+laptop bill magyarítás. Rania 3M -is! Touchpadok is.Posta ok
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Fujitsu LIFEBOOK E449 i5-8250U 8GB 256GB 14" FHD 1 év garancia
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Új és újszerű 15"-16" Gamer, irodai, üzleti, készülékek nagyon kedvező alkalmi áron Garanciával!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest