Hirdetés
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Honor Magic6 Lite - bűvös hatos
- iPhone topik
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Telekom mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Samsung Galaxy S24 FE - később
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Nagyon erős ajánlat lett CMF Phone 2 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
petiked
tag
Szia,
sima karóra. Az egész olyan mint egy hagyományos karóra, csak két vizszintes vonal van benne, ahol 5-6 szám van sé mellettük vagy felettük a kis led, és amikor oldalt megnyomod a gombokat, vagyis hogy menyni az idő, kivilágítja, azokat a számokat, amiket neked össze kell adnod, hogy megtudd menyni az idő, például: ha kereken 3 óra van, akkor a 2 és az 1 -es mellett lévő led-et világítja ki és abból te tudod hogy 3 óra van, mert a második vizszintes vonalnál, semmi sem világít, akkor az egész.
Remélem valaki tudja mire gondolk és tud segiteni.
Láttam ezt az órát létezik, és venni si szeretnék, csak nem tudom a tipusát és a márkáját sem sajnos, létezik valamilyen OI vagy talán QI ??
Köszönöm a segítséget
Üdv,
Peti -
petiked
tag
Sziasztok!
Nem igazán találtam a legmegfelelőbb fórumot de aki tud, kérem segítsen.
Melyik az a karóra, aminek a kijelzőjén ha megnyomod oldalt a gombokat az előre leírt számok mellett lévő kis led villan ki és úgy tudod az időt megállapítani, hogy össze kell adni a számokat?
Pl.: az idő 3ó 14p, akkor azt több led kijelzésével tudod leolvasni, világít a 2+1=3 óra és a 10+3+1perc , valahogy így ?
Köszönöm segítségeteket, pontos típust és márkát szeretnék kérni.
Üdv,
PetiTalán valami: OI vagy nem tudom (o1, D1 ?)
én sehogy nem találom :-( -
ssppiikkee
tag
Nem is olyan rossz, még be is vállalnék egy ilyet
Kis hiba
"1280x960 képpontos kékek készítésére alkalmas"
-
coyote55
őstag
Ez az úgynevezett billentyűzet teljességgel használhatatlan!
Illetve, ha megtanulok teljesen vakon írni vele, még esetleg használható...
Én hordok karórát, megnéztem, hová esnének a billentyűk, vagy a kijelzőt nézem, vagy a billentyűzetet...
Ennek mi értelme van? -
Rossi
addikt
Én sem tudom, hogyan lehet telefonálni velük. Azt viszont jó látni, hogy kezdenek megelevenedni a sci-fi filmek kütyüjei.
-
Szabi1987
aktív tag
Ezeknek az óratelefonoknak nem sok értelmét látom. De legalább a kedvelői egyre boldogabbak ,hogy nyomják lefele az árát
Lehetne nagyobb is,mostanság az óradivatban a nagy méretü órák a divatosak,ha akkora lenne mint egy tányér vennék 1et -
-
Olasza
aktív tag
Ez a CECT egyre jobb cuccokat gyart. Jo lenne, ha vegre sajat IMEI szamokat hasznalna, es nem a nokiaet!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma A CECT óramobilban van kamera, érintőkijelző és még hagyományos telefongombsor is.
- Azonnali készpénzes Sony Playstation 4 Slim / PS4 Pro felvásárlás személyesen/csomagküldéssel
- LG 77G3 - 77" OLED evo - 4K 120Hz 0.1ms - MLA - 2000 Nits - NVIDIA G-Sync - AMD FreeSync - HDMI 2.1
- ÚJ- Lenovo ThinkVision T24i-10 - 24" monitor - Számla, garancia
- Bomba ár! Dell Latitude E5570 Touch - i5-6300U I 8GB I 256SSD I 15,6" FHD I HDMI I CAM I W10 I Gari
- Fém, összecsukható és kihúzható fotó állvány eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest