- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Csak ezekben az országokban lesz kapható az S25 Slim
- iPhone topik
- A három Galaxy S25, utoljára nem hivatalosan
- Apple Watch Sport - ez is csak egy okosóra
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
- Google Pixel topik
- Redmi Note 14 Pro+ 5G - a tizenhármas átka
- Apple Watch
Új hozzászólás Aktív témák
-
Mr.Grincs
veterán
Ez nem sikerült valami jóra és még drága is...
/ Apple iPod Classic 160GB / BMW F21 125d M-CCH-981, Automatic, DPF OFF / Peugeot 407 Coupe 2.7 HDi automatic / iPhone 13 256 GB Blue / MALTA, MELA!
-
lomposfarkas
tag
"A zseblámpa egész világos, és kapóra jön, hogy a hátlap helyett a felső élről szórja a koncentrált fényt"
Vagyis 200 ezerért az erős fényű lámpával nem lehet fényképezni. Majd viszek mellé egy zsebtükröt... -
dolon75
senior tag
-
törölt tag
Pontosan egy centivel szélesebb és magasabb mint amit hajlandó lennék elviselni.
A vastagsága nem gond, kell a hely a nagyobb akkunak, ha kapott volna mellé egy (egyetlen egy!) jó kamerát, ezzel a használható fényerejű lámpával, ennyiért venném is.Így viszont nem.
-
CYBERIA
senior tag
Nem ezeken volt infrakamera is?
APU: AMD, MB: AMG :) A peresztrojka nálunk olyan gyors, hogy már ma jobban élünk, mint holnap! | Tudja Mohnke, a nyugati demokráciák dekadensek. Előbb-utóbb alulmaradnak a szigorúan fogott keleti népekkel szemben. | Volvo och SAAB beundrare. | A vér nem válik vízzé.
-
judas13
addikt
Fele ennyiért sem kéne.
"Aki nem hoz döntést, az hatalmas döntést hoz."
-
akaido
addikt
Nincs új a nap alatt. Hofi Géza is "hasonló" történetet mesélt már a '70-es években:
- Egy nő visszaviszi a cipőboltba a lábbelijét, hogy az beázik. A boltvezető megmagyarázza: Asszonyom a csizma nem ázik be, izzad a lába..Szabad országban, szabad ember, szabad akaratából azt mond és azt tesz...amit szabad. UDS Ignition.
-
Lewzke
őstag
Lehet elég, de visszafele menni nem valami kellemes tudat. Várni fogom az Unihertzet, hogy legyen újra raktáron és kicserélem magam a kijelzőt ha nem lesz jobb opcióm 2-3 hónapon belül. Én is kb 5GB-ig megyek fel most a memóriával, de a belső tárhely azért néha meg van pakolva, én pl. örültem végre 128GB-nak, mert az SD kártya megoldás csak félmegoldás mindig, hisz úgyis a rendszernek kell a tárhely a sok app miatt.
[ Szerkesztve ]
-
Graphics
Jómunkásember
Amennyire ez mindennálló , inkább veszek valami rendes tokot....
Bármilyen témában szívesen segítek, SSD, Robotporszívó, Xiaomi, Poco mobilok ,de 2025-ben már csak és kizárólag privátban leszek elérhető. :)
-
Fred23
nagyúr
Én is 6GB/128GB-os telóról szeretnék váltani valamilyen strapatelóra, és mivel az összes kompromisszumos, simán lehet, hogy veszek egy 4GB/64GB-osat annyi időre, amíg kijön valami szuper, ami sokkal kielégítőbb. Mégis lenne új teló élmény, és szerintem a 4/64 még kibírható kis odafigyeléssel. RAM-ból például elég a 4GB, ha csak 1 böngészőt használok maximum 50 nyitott lappal.
-
punky10
addikt
Szivesen olvasnám a Samsung Xcover 6 Pro tesztjét is,hamár ebben a cikkben (is)többször hivatkoztatok rá.
Úgy lehetne viszonyítani az ár és a SOC között.Samsung Xcover6 Pr0/Samsung Tab A9+
-
kbyte1024
veterán
-
Hallosz
senior tag
Ennyi energiával, . . . akár jó is lehetett volna. De, nem így lett.
-
Fred23
nagyúr
Xcover 6 Pro kissé beázósra sikerült, de mondjuk akinek elég, ha egy esőt kibír, annak jó lehet.
Ami a legjobban megéri strapára, az jelenleg a Defy (2021); Alzánál csak 67 590 Ft, amiből még lejön 3k kuponnal, amid ha nincs, akkor is tudsz könnyen szerezni, mert kiszórtak úgy 100000 darabot, és sok a felhasználatlan. Annak a reális ára szerintem 75k is megvan, szóval azon ritka készülékek közé tartozik, amik többet érnek, mint amennyibe kerülnek.
-
nagyj74
senior tag
Amióta anno szénné ázott a Cat telefonom, eszemben sincs ilyet venni, főleg ennyiért. Ráadásul a frankó volt a supportjuk is: azért ázott be, mert nem rendeltetésszerűen használtam.
Ez kicsit sincs túlárazva. -
Lewzke
őstag
Az Xcover 6 Pro akkor nem? Én úgy örülnék egy 5 inch körüli igazi strapának fényes kijelzővel hangos hangszóróval, jó mikrofonnal és egy közepes 5G modern chipsettel .... de hát együtt élek egy Unihertz Atom L-el, ami nem is volt olyan rossz eddig, de csak sikerült betörnöm a kijelzőjét ... ezenkívül sok negatívuma nem volt. Kínai jószág ... Volt véleménykutatásuk mire van igény, de mind csak hülyeségeket gyártanak újabban, az én igényemre nem hallgattak. Hiába Uni... ha szétmegy.... pedig a váz nagyon masszív, csak egy normális kijelző védelmet kellene kitalálniuk.
[ Szerkesztve ]
-
nagyúr
-
adamklark
senior tag
igazából nincs is létjogosultsága a "strapa" telefonnak. veszel egy jobb tokot és nem dobálod a falnak azt annyi. ha szerencsétlenül esik a telefon úgyis megreped /eltörik. konkrétan gyenge telefont adnak drágán egy "custom" tokban meg egy két csili vili feature amit úgyse használ az ember vagy van már eleve céleszköze
-
t72killer
titán
válasz Emericus Max #5 üzenetére
Normális strapateló ritka a piacon, 4-5évente bukkan fel egy kb.
Egyáltalán nem véletlen, hogy a nagy nevek nem adnak ki strapatelót jó hardverrel hosszú akksiidővel: a forgalom nem kis része jön a törött telók pótlásából.
Egy időben én is hajkurásztam a zs-brand kínai kacatokat, egyik-másik simán eléri a CAT szintjét, de a hullámzó minőség, nem létező support miatt semmi értelme. Sokkalinkább egy vízálló mainstream teló, pl a52s + strapatok.
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
-
Emericus Max
tag
Ha nem tudnak rendes hardvert szerezni, mert túl kicsik ehhez eladási volumenben, akkor lehet nem is kéne foglalkozniuk ezzel. A másik út az lenne, ha meg tudnának egyezni egy olyan gyártóval, akinek van saját fejlesztésű chip-je. Exynos, Kirin, Apple stb. és akkor arra az alapra építkeznének. Ebbe beleférne az is hogy jóval drágábban árulják a végterméket, úgyis réteg termék, tehát akinek ez kell, az kifizetné.
De ez a telefon konkrétan annyira rossz lett, hogy ők is érezték, ezért nem lehet még többet kérni. Így se veszi majd senki.
Szerintem ezzel a koncepcióval nincs létjogosultsága ennek a gyártónak a piacon.
És még a frissítésekre, meg a főverzióra se szánnak semmilyen formában. Pedig ez nem is lenne annyira hardver függő, bár nyilván a régi fos lapkakészletre nem biztos, hogy jó ötlet lenne fölhúzni egy frissebb Androidot.
Mindegy, tüntetésre dobálózni vele azért jó lesz, mert telefonként nem használható...
Kár ezért a sok hulladékért. -
joey04
titán
A mostani körülmények között is drága.
-
kbyte1024
veterán
Már rég le kellet volna húzni a rolót! Egy rakat kaka az összes termékük. Hamar lekopo gombok, gyatra beszedhang minőség stb tapasztalatból irom.
[ Szerkesztve ]
Csak a halott látja a háború végét. - Platón
-
Fred23
nagyúr
"Érdekes, hogy az IPS-nél két-háromszor fényesebb AMOLED panelt még a Galaxy XCover 6 Pro sem kapta meg valamiért,"
IPS sokkal jobban bírja az esést.
Ezek a CAT telók meg még mindig erősen túlárazottak. Ez itt a feléért lenne reális kábé.
-
t72killer
titán
Szoftvertámogatás/biztonsági frissítések hány évig jönnek ezekre? Vagy beelőzi egy alapból másfél éves XR20, amit ráadásul megkap az ember 300€ alatt (2025 nyaráig támogatott a nokia)?
[ Szerkesztve ]
30€ Meta store bónusz Quest headset aktiváláshoz, keress priviben :)
Új hozzászólás Aktív témák
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Az Office-t is elengedi a terméktámogatás nélküli Windows 10-en a Microsoft
- Milyen okostelefont vegyek?
- Politika
- eBay-es kütyük kis pénzért
- Milyen alaplapot vegyek?
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Ubiquiti hálózati eszközök
- Kormányok / autós szimulátorok topikja
- Azonnali játékos kérdések órája
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 13 Pro Plus 5G 12/512GB Normál állapotú,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi Redmi Note 9 Pro // 128GB // Újszerű // ÁFÁS Számla+Garancia //
- Oppo A57s 4/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, Dobozzal, 1 Év Garanciával!
- Xiaomi 12 Pro 12/256GB Újszerű,Kétkártyás,Dobozos,Tartozékaival. 1 év Garanciával!
- Xiaomi 12T Pro 8/128GB, Megkímélt, Kártyafüggetlen, Töltővel, 1 Év Garanciával!