Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
PROHARDVER! témák
IT café témák
Új hozzászólás Aktív témák
-
Kérdés, hogy mi számít rendszeresnek.
Ismerek olyat, akinél ez havi program, én a saját autómban 30 év alatt talán kétszer hagytam bekapcsolva valamilyen fogyasztót, de számtalanszor hagytak akkuk cserben váratlanul.
A szomszéd srác tegnapelőtt először szembesült ilyen helyzettel -- miután a három éves gyereke bekepcsolta a belső világítást. Bikázni nem kellett, volt kéznél töltő és nem kellett sietniük.
A lényeg, hogy bárkivel megtörténhet, és ebből a bárkiből sokan vannak, akiknek egy ilyen eszköz nagyon jól jöhet.
MaCS
Egyébként miért veszed ki a motorból az akkut télire? Nincs annál jobb tárolás neki, mint hidegben állni hagyni. (Feltéve, hogy nem tudsz karbantartó töltést adni neki.)
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító teszt
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
Üzleti előfizetők hirdetései
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte AORUS B550M R7 5700X 32GB DDR4 1TB SSD RX 6800 16GB Zalman i3 NEO Gigabyte 850W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 13400F 16/32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Eladó ÚJ White Shark Commandos mechanikus gamer billentyűzet / 12 hó jótállással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 5600X 16/32/64GB RAM RX 9060 XT 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Game Pass Ultimate előfizetés azonnal, élettartam garanciával, problémamentesen! Immáron 8 éve!
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest