Új hozzászólás Aktív témák
-
válasz
rezso-2934 #88 üzenetére
Akkor az hw hiba lesz.
Sajnos.
De legalabb el a telefon! -
válasz
rezso-2934 #86 üzenetére
Nos, egyik fórumtársunk linkelt egy thl w100 v3 teljes romot, ami működött neki:
[link] -
válasz
rezso-2934 #84 üzenetére
Azert ez már igen! Ez megér egy ilyet :
Függetlenül attól, hogy esetleg még nem tökéletes.
Most csinálj gyorsan egy CWM mentést.Ekkor lehet csinálni kernelcseréket pl. Ez maga a boot.img. Már ettől is megjavulhat néhány bug.
Ha ebben az állapotban csak a boot.img-t és a system.img-t cseréled le, majd újraindítás helyett a recovery-be lépsz be és csinálsz egy factory reset-et, akkor tovább változhatnak az ilyen bugok, de meg kell jegyeznem, hogy akár bootloop-ba is maradhat a telefon.
-
rezso-2934
csendes tag
válasz
rezso-2934 #81 üzenetére
Sajnos a 130514-es, 130813-as rommal is ezt csinálja.
-
válasz
rezso-2934 #79 üzenetére
Amikor mar eletre kelt es ujtaindult , azt az allapotot vissza kene hozni es a boot es system fajlokat flesselni.
-
válasz
rezso-2934 #77 üzenetére
ma szapmitogepmentes napom van, de mobilrol megneztem ezt az uboot.ot
tökures.
ezzel nem fog eletre kelni a kijelzo -
válasz
rezso-2934 #75 üzenetére
Nos akkor néhány szót arról, hogy mit sikerült eddig megfejteni a preloader mentésére vonatkozóan.
A 6MB-os szakaszt bitről bitre menti a flashtool.
Íráskor azonban _nem_ ugyanazt várja vissza, hanem egy bizonyos fejléccel kezdődő fájlt. Ugye neked is ezt a hibát dobta?
[link]
A miértjét nem tudom, csak az, hogy így működik.
Tehát vagy MTKDroidtools-szal próbálod meg a “prepare files for flashtool” menüponttal, vagy pedig manuálisan (ahogyan azt én is csináltam), hex-editorral.
[link]Van egy pár mondat, ami számomra nem érthető a leírásban:
A recovery próbáltam boot rommal együtt is felrakniA kijelző driver-e az nem a preloader-ben van, hanem az uboot-ban.
!!!
Először csak a recovery-t szabadna flash-elni, mert az független a rendszerindítástól (félig). Ha esetleg az beindul, akkor már elég jó helyen vagyunk.
Ha teljes romcserén gondolkodsz, akkor a magam részéről először preloader csere nélkül próbálnám meg az egész műveletet.
A preloader csere igen veszélyes, azt tényleg csak akkor szabad megpróbálni, ha már semmi, de tényleg semmi esély nincs az élesztésre.
!!!szerk.: link javítások.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Okos Otthon / Smart Home
- A fociról könnyedén, egy baráti társaságban
- Milyen légkondit a lakásba?
- Mielőbb díjat rakatnának a görögök az olcsó csomagokra az EU-ban
- Így nézz tévét 2025-ben: új ajánlások, régi szabályok
- Allegro vélemények - tapasztalatok
- Radeon RX 9060 XT: Ezt aztán jól meghúzták
- Bittorrent topik
- AMD K6-III, és minden ami RETRO - Oldschool tuning
- Norvégia átmenetileg betiltja az áramigényes kriptobányászatot
- További aktív témák...
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte Z370M i5 9400F 16GB DDR4 512GB SSD RX 5700XT 8GB ZALMAN S2 TG Corsair S650W
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF B450M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 XC 12GB Rampage SHIVA Chieftec 600W
- Csere-Beszámítás! Gamer PC Számítógép! R9 3900X / RX 6700XT / 32GB DDR4 / 1TB SSD
- MacBook Air 15 M3 8 / 256GB dobozos 12 hónap garancia
- Csere-Beszámítás! Felsőkategóriás számítógép PC Játékra! I9 13900KF / RTX 4080 / 32GB RAM / 1TB SSD
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged