- Azonnali mobilos kérdések órája
- Fotók, videók mobillal
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Honor Magic7 Lite - erősítést kérek
- Samsung Galaxy Watch (Tizen és Wear OS) ingyenes számlapok, kupon kódok
- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
Új hozzászólás Aktív témák
-
cozmo
őstag
Miből vágod azt hogy kettő "android" partíció van? Biztos hogy jók a szöveges fájlok amiket küldtem?
Az img fájlok javítva. A korábbi hivatkozásról letölthetőek. Fene tudja már hogy nyertem ki ezeket amiket most feltettem neked.
Valami olyan történt hogy csináltam egy full mentést egyetlen 3GB-os fájlt és azt valamelyik progm kicsomagolta vagy mi...
Így se jó? Mehet a kukába a készülék? -
cozmo
őstag
Helló Cappa! Egy CWM-met igényelnék
Telefon típus: Lenovo S960
Gyári recovery: van, elérhető itt recovery.img
Telefon root: van
Íme a partíciókiosztás: dumchar_info fájl dumchar_info.txt
A hozzá tartozó scatter file: ide raktam MT6589_Android_scatter_emmc.txt
És itt a boot.img
SD-ext igény: igen?! Ez mire jó? Gondolom ez nekem nem kell mivel nincs külső memória kártya berakási lehetőség...A readback-et a v5.13-mas Flash tool-lal csináltam, remélem az is jó, mert a v3.132-es verzióval hibát dobott..
-
cozmo
őstag
Értem és ezen mentés precíz kivitelezését, hogy eszközölhetem?
Mondjuk így? -
cozmo
őstag
Valakinek van ötlete, hogy miért inaktív az MK Droid Tools v2.5.3-ban a "root, backup, recovery" fülön a felső 4 gomb (backup, superuser, build.prop, delete china)? (usb hibakeresés mód természetesen bekapcsolt állapotú.)
Ha pedig recovery-be lépve dugom rá az az MK Droid Tools -ra a telefont, akkor kifagy az az MK Droid Tools.
Egy lenovo s960-as rootolt készülékről lenne szó (bal alsó négyzet sárga jelzésű).
Ez azért kínos, mert szeretném a kínai CWM-et lecserélni és kérni, de elakadok így a következő pontnál:
"Fontos megjegyeznem, hogy akinek van MTKDroidTools-os mentése, annak minden a rendelkezésére áll. Ebből nekem a
boot.img
recovery.img
firmware.info
Valamint a system.ext4.tar tömörített állományból a
build.prop
fájlok kellenek." -
cozmo
őstag
Kedves Cappa,
Szeretnénk kérni tőled egy portolt CWM-et amit aztán feltolhatok rá.
Próbáltam kernelt találni hozzá a neten de nem vagyok benne biztos hogy az jó neked a portoláshoz.
A készüléket márt rootoltam, full gyári szoftver.Model number: Lenovo S960
Android version: 4.4.2
Baseband version: S960.V102, 2014/03/03 14:15
Bulid number: VIBEUI_V1.5_1423_10_ST_960Előre is köszi!
-
cozmo
őstag
-
cozmo
őstag
Amúgy érdemes magam törni, hogy megromoljam a lenovo s960-as-t vagy ezen a büdös életben nem fog futni a rendes google play store? Jelenleg hiába telepítem fel a legfrissebb playstore.apk-t. Elindítása után villan egyet a notif bar aztán ennnyi is volt. Nem indul.
Vagy ez a jelenség a VibeUI rom sajátja? -
cozmo
őstag
"De mindenekelőtt legyen egy komplett rendszermentésed, különösen az nvram blokkeszköz szakaszról, mert az igen sok egyedi, telefonspecifikus adatot tartalmaz (pl. imei szám)."
Ezt hogyan tudom egyszerűen megoldani? Bocs de egyszerűen nincs időm minden topikot végig rágni.
Most még a CWM is kínai... ha belépek oda.Minden flikk flakk nélkül szeretnék egy gyári romot feltenni, nincsenek óráim ezzel bajlódni.
Most még a rohadt driver sem akar felmenni normálisan a win7 64bit-re
Driver felrakásra ötlet? -
cozmo
őstag
Köszönöm a tájékoztatást. Azonban lehet figyelmetlen vagyok, de nem találom írásaid közt a "mezei" gyári rom felrakás menetét. Korábban letöltöttem a legfrissebb gyári ROM-ot innét [link] Viszont ebben sincs magyar nyelv.
Ez nem nagy baj, ha legalább megy majd a google play store rajta. ROOT-olni sincs szükségem.Itt írja a ROM felrakás menetét:
"ROM Install :
- Unpack FlashTools, and Click on Flash_tool.exe
- Select a the MT6589_Android_scatter_emmc.txt in ROM
- Wait file to be added into Flash Tool
- choose Option->USB Model,click USB Model
–> Choose Option->DA DownLoad All->Speed->High Speed, click High Speed
- Turn off your phone, remove the battery.
- "Press F9 (hit Download button)" OR " if upgrade ROM Firmware->Upgrade "
- and connect your phone into the computer via USB data cable.
- The process will start and a red progress bar will appear after color purple, yellow.
- And green circles display
- Finish !
- You can now safely disconnect your phone and turn it on."Ezt így 100%-ra feltöltött akkuval végig csinálom, akkor lehet téglásítani? Mire figyeljek, szükséges előtte ROM backupot csinálni?
Sima "mezei" micro usb kábel gondolom elég hozzá... -
cozmo
őstag
Adott az alábbi telefon.
Model number: Lenovo S960
Android version: 4.4.2
Baseband version: S960.V102, 2014/03/03 14:15
Bulid number: VIBEUI_V1.5_1423_10_ST_960Állítólag volt rajta magyar nyelv, (online frissítés után) most csak angol, meg két krixkrax.
Play store telepítés és elindítás után összeomlik.Mit lehet vele kezdeni?
Magyarul tudó gyári ROM?
Play store?Válaszokat előre is köszi!
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Milyen billentyűzetet vegyek?
- Milyen légkondit a lakásba?
- Építő/felújító topik
- TCL LCD és LED TV-k
- Anime filmek és sorozatok
- Kodi és kiegészítői magyar nyelvű online tartalmakhoz (Linux, Windows)
- Revolut
- További aktív témák...
- Windows, Office licencek kedvező áron, egyenesen a Microsoft-tól - Automata kézbesítés utalással is!
- Asus TUF Gaming A15 FA506 - 15.6"FHD 144Hz - Ryzen 5 7535HS - 16GB - 512GB SSD - RTX 3050 -3 év gari
- Bomba ár! Dell Latitude E6410 - i5 I 4GB I 250GB I DVDROM I 14,1" WXGA I Garancia!
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Samsung Galaxy S21 Ultra 256GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest