- Milyen okostelefont vegyek?
- Ismét a Honoré a legvékonyabb hajlítható
- OpenRock S2 - a második évad jobb
- Netfone
- Samsung Galaxy A12 - idén sem erősebb
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Fotók, videók mobillal
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Xiaomi 13 Pro - szerencsés szám
- Telekom mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Viszont van benne egy ilyen rész: Kernel Block Map to PMT mismatch! Ez nem gond?
Nem kell vele foglalkoznod.MT6589_Android_scatter_emmc_PMT.txt
- Use it if SP FlashTool errors of 8038 or 4050 occurs
Az említett hiba esetén kell a pmt-s scattert használni.Más: Szeretném átparticionálni a telefonomat. Lenne egy láma kérdésem. A fórumban talált leírás szerint a menete a következő: mentés,
Igen, CWM mentés.
recoveryből zip futtatás, majd wipe és mentés visszaállítás.
Nos, itt a mentés, visszaállítás alatt a CWM backup és restoret kell érteni?!?
Igen, CWM-ből csak a data-t:
CWM-ben
backup and restore --> advanced restore --> |dátum| --> data --> yes -
Hát bíz' log nélkül nehéz kitalálni, max az a sejtésem van, hogy jelenleg 2 scatter van, és ez megzavarja (ez akkora feltételezés, mint az ólajtó...)
Nézd meg, hogy az md5 fájlban ott vannak-e az scatter-ekhez tartozó md5 összegek.
@(#648) arfer
A prepare blocks for flashtool szerintem akkor kell, ha flashtool-lal kibányásztad egyben az egész teló háttértárát
Nem, nem így van.
Arra a "To process file ROM_ from flashtool" gomb való. -
arfer
senior tag
Ugyan nem cappa vagyok, és lehet, rosszul is tudom, de az általad beírt mentés már jó a flashtool-nak alapból. A prepare blocks for flashtool szerintem akkor kell, ha flashtool-lal kibányásztad egyben az egész teló háttértárát, és azt kell szétbontani olyan formára, mint amit linkeltél. De majd az okosak kijavítanak, ha h*lyeséget írtam...
Új hozzászólás Aktív témák
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S21/Samsung Galaxy S21+/Samsung Galaxy S21 Ultra
- Bomba ár! HP ZBook FireFly G8 - i7 I 16GB I 512SSD I 15,6" FHD Touch I Nvidia 4GB I Cam I W11 I Gar!
- Bomba ár! HP ProBook 450 G10 - i5-1335U I 16GB I 256SSD I 15,6" FHD I Cam I W11 I Garancia!
- Kingston ValueRAM 4GB DDR3 1333MHz KVR1333D3N9
- ASUS Radeon HD6950 DirectCU II 2GB 256bit GDDR5 EAH6950 DCII/2DI4S/2GD5 Videokártya eladó
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest