- iPhone topik
- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy A56 - megbízható középszerűség
- QWERTY billentyűzet és másodlagos kijelző is lesz a Titan 2-ben
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- Magisk
Új hozzászólás Aktív témák
-
sellerbuyer
őstag
"Ez egy kihagyott gikszer..."
Komolyan nem értem, miért használtok idegen szavakat, ha fogalmatok sincs a jelentésükről. Nevetségessé teszitek magatokat vele (azért a többes szám, mert már egy másik videóhoz is beírtam ezt). Ha ennyire fiatalok vagytok, előbb tanuljatok, aztán használjatok idegen szavakat, odaillőeket!
-
zcool
aktív tag
A Graf. nagyon ott van...
Köszi a tesztet! -
pikszel
addikt
Azért ez a "krómendzsájn" kiejtés kissé felkavart...
...a játék klassz.
-
G_P
tag
jó teszt, a teszt alapján jó game
de téll a hangod kicsit halk volt
de am hibátlan -
roliii
tag
Hmm .. nem lett rossz a teszt szerintem.
Amúgy a játék maga szerintem is jól meg lett szerkesztve , ezt értem grafra, hangokra, játékmenetre, stb...
Még nem jutottam el a játékig , de úgy láttam s szűrtem le sok gameplay videóból, hogy nem lehet 1 rossz játék szerintem. -
fpeter07
veterán
Nekem bejött, ezt már csak cooppal lehetett volna überelni. (ha már karaktert is lehet választani) Az tuti hogy pörgős játék
-
bizo13
csendes tag
Sztem ez egy nagyon kafa játék tuti letöltöm torrentről vagy megveszem majd eredetiben
-
dethroner
veterán
Feltettem a játék demo-ját, de nem indul el, csak elsötétül a képernyő. Feladatkezelőt megnyitva látom hogy "a program nem válaszol", de átálítja a monitor képarányát 4:3-ra, 16:10-es monitorom van. Korábban leszedtem a teljes járékot is, az meg még az első pálya végén rendszeresen kikapcsolta a monitort, kifagyasztotta a képet, stb. Szóval van szívás bőven. Van a demo-s gondra valakinek ötlete?
-
Grillo
őstag
Azért szarjon sünt, aki a párbajokat kitalálta.
-
Bcy+
tag
Azért akciódusaban is beszélhetnél ...
Simán elalszik aki megnézi a videot ....
-
nsrking
senior tag
Már az első része is bejött, ez így videó alapján rohadtul tetszik. Aztán majd kiderül élesben
. Köszi a tesztet!
-
GegeWarrior
senior tag
Sziasztok!
kis segítség kellene ,mert nem akar elindulni a játék és nem tudom mit tegyekElindul maga a progi, de mikor lemegy az elején a ubisoft, nividia, crome engine 4 reklám, és gondolom a menünek kéne jönnie elsötétül a képernyő
Feltettem újra DirectX-et de semmi, a legfrissebb videokártya driver van fenn, más ötletem nincs
XP van fenn, SP 3-mal
A gépem adatai az adataimnál
Köszike -
Steeve84
csendes tag
Nem rossz játék, de szerintem nem hozza az első rész színvonalát. Nekem az első sokkal jobban tetszett, mint ez. Ez sem rossz, de nekem nem az igazi.
-
N3ST1C
tag
Nagyon nagy játék lett a 2. rész is. A története is nagyon jól ki lett dolgozva, a grafika és a hangulat is 5-ös. Aki szereti ezt a Vadnyugati stílust annak kötelező darab
-
jamal king
csendes tag
nagyon jó teszt grat hozzá már megyek is az onlájn shopba és rendelem a seederektől a játékot
-
Osynho
addikt
A kevés fps gondolom CPU limit miatt lehet (már, ha alapon megy). Nálam 1680-on, fullon, E2180@2,88ghz + 4830 (alapon) géppel a vsync-el elért 60fps, csak ritkán csökken...
-
GreenGuy
tag
Na,végigvittem a játékot,a vége egész megható,bár az első részből sejthető volt!
-
G}{osT
csendes tag
Hát lehetne róla vitatkozni hogy a Crysis vagy a Call of Juarez: Bound in Blood-e a jobb de szerintem nem érdemes mivel mind2 ö jó (persze a maga módján). HD és a MMre csak azt szerentném mondani hogy (szvsz) csak neked jutott ez eszedbe mert a két kedvenc karaktered. Köszönöm mindenkinek aki megnézte és maradék hibát javítani fogom
.
-
GrG1210
aktív tag
Halli ,a teszt jóó lett , a játék nekem is tetszik és taláán egy kicsit azért is jön be mert a két karakter nekem nagyon hasonlÍÍt valakikre , az eggyik kedvenc filmemben szereplőő "HARLEY DAVIDSON és MARLBORO MAN" figuráira , de lehet hogy ez csak nekem tűnt fel.
-
Balákka
tag
nagyon jó játék
pörgős, akciódús és eszméletlen jó grafika ráadásul nagyon jól lett optimalizálva
nekem a crysis-nál jobban tetszik a grafika...(lehet azért mert maga a játék is 100-szor jobban bejön mint a crysis) -
GreenGuy
tag
Kihagytad,hogy ki lehet fosztani a házakat pénzért,fegyverért,stb.-ért,de amúgy jó a teszt és a játék is!
-
Silenzio
addikt
A játék futtatásáról volt szó, nem arról, hogy épp videót rögzített. Nyilván nem vette fel videónak az egész játékot, hacsak nincs 500 terás vinyója...
A fraps nem felezi az fps-t, hanem fixálja. Ha ingadozna az fps, képtelenség lenne videót gyártani, az ingadozás ugyanis befolyásolná a felvett videó sebességét, - lévén annak kötött vetítési sebessége van.
-
Ari18
őstag
Jó lett, csak kicsit droidos-ra sikerült.
-
Markoka1993
tag
Jó teszt lett. Grat hozzá ;)
-
Silenzio
addikt
Fura ez a 40-50 fps, ami elhangzott a videóban. Az addig oké, hogy kicsi a gépigény és majd' minden konfigon szépen fut, de nálam ez 100-120 fps volt maxon, asszem 70 volt az alja, pedig a 4850 azért nem annyival jobb a 8800 Gt-nél. Gondolom ez a játék is inkább Ati-párti, mint az első rész is. DX10-10.1 támogatásról semmi hír, ha jól tudom...
-
G}{osT
csendes tag
Hát én nem nevettem és szerintem poént se nagyon mondtam. A degenerál élettel nem vagy egyedül (Pl: Leon S. Kennedy Resident Evilből lehet ismerni). Hát lehet ezt a poént majd hogy " a homokos képű kOcsOg aki meséli a történetet "
majd elsütöm egy Final Fantasy 542ben tesztben ha lesz pc-re...
(Bocsánat a sorozat rajongóitól)
-
Xirtam
veterán
-
-
Xirtam
veterán
tetszetős, de ha nemgond ajánlanék pár dolgot! nézz meg pár nagyobb játék bemutató videót, aztán amelyik játékot beszeretnéd mutatni!Előszőr írd le mit akarsz róla és írd meg a szöveged!utána mondd rá a videóre mert ez a " A játék, A testvérek, A Történet " ez így elégé egyhangú és engem személy szerint zavar !
-
dirty.yakuza
aktív tag
Csillagos ötös de sajna rövid volt.... Valami hasonló jöhetne.. mondjuk GUN 2. ?
-
LackoMester
addikt
már végigtoltam,jó a teszt
meg a game is
-
tzsolesz
nagyúr
A párbajjal akadtak problémáim, sőt nem is szeretem.
Egyébként eddig ebben az évben a legjobb FPS játék. Hangulatban verhetetlen, és utánozhatatlan. Az irányítás pedig kiváló.
A tesztet köszi szépen.
-
aero.
veterán
Jó teszt volt, néha kicsit fura a kiejtésed meg a mondatkifejezés ( nyilván közben kell kitalálni és nem írott szöveg, szóval érthető ) de összességében jó.
A párbajról meg annyit, hogy a végén kezdett idegesíteni
Mindenkinek ajánlom, nálam az év játéka
-
Nunder
őstag
"Ez egy kihagyott gigszer"
Egy két ilyen, és ehhez hasonló kis botlástól eltekintve nagyon jó teszt, mindent bemutat. Ezeken meg jót mosolyogtam. Köszönjük, várjuk a folytatást
-
killzoner
csendes tag
Zolás neked meg értem a célzásodat!
-
G}{osT
csendes tag
A hangom azért volt ilyen halk, mert a szobámban csak a számítógép volt, és ha hangosabban beszélek visszhangzott, volna.
-
killzoner
csendes tag
Nekem is tetszett a teszt.
-
Zolás
addikt
A hangodat nem mindenhol lehet értelmesen hallani. De nagyon szépen összeállított teszt. Már kezdtem hiányolni a többi tesztben lévő izé-szóval-izé szófordulatot.
Csak tényleg a saját hangodra egy kis hangerőt tehetnél
-
Tituka
senior tag
nagyon zsíííír ez a játék
szép a grafika...
-
- = Zk = -
félisten
Nagyon örülök, hogy mostanában vannak videótesztek. Nagyot dob az oldalon. Sztem legalábbis
Jó teszt, jó játék, és jó régóta a gépemen van
Kéne már játszani vele.... Sőt még az első részt sem vittem végig...
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Csere-Beszámítás! Lenovo Legion 5 White ! R5 5600H / RTX 3050Ti 6GB / 16GB / 500GB SSD
- T14 Gen1 14" FHD IPS i5-10310U 16GB 256GB NVMe magyar vbill ujjlolv IR kam gar
- FÓLIÁS! LG UltraWide 35WN75C-B Ívelt Monitor! 3440x1440 VA / 100Hz / 5ms / FreeSync
- Tom Clancy's The Division - Sleeper Agent Edition Xbox One
- IBM Thinkpad T42 15" IPS + Dock II +tartalék alkatrészek
- Telefon felvásárlás!! iPhone 13 Mini/iPhone 13/iPhone 13 Pro/iPhone 13 Pro Max
- Csere-Beszámítás! Olcsó Számítógép PC Akár játékra! Intel X5650 / GTX 1650 / 24GB / 240SSD+ 500HDD
- 13-14" Új és használt laptopok , üzletitől a gamerig , kedvező áron. Garanciával !
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5800X 32/64GB RAM RTX 4060 Ti 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Akciós Windows 10 / 11 Pro OEM Licenc Kulcs 100% eredeti, jogtiszta!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged