Hirdetés
- Xiaomi 15T Pro - a téma nincs lezárva
- Fotók, videók mobillal
- Yettel topik
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- CES 2026: A tévékben is okosabb lesz a Gemini
- Samsung Galaxy A54 - türelemjáték
- CES 2026: Belépett a Motorola a VIP buliba
- OnePlus 15 - van plusz energia
- CES 2026: olcsó, kompakt, többportos GaN töltőt kínál a Lenovo
Új hozzászólás Aktív témák
-
laceszgamer
addikt
Legjobb persze az lenne, de olyan úgy se lesz.
Eddig 5 kliensről tudok ami szélesebb körben ismert, aból három azért jött létre, hogy a kiadó több pénzt megfogjon. A Steam és a GoG ami ugye " minden egybe " az Uplay, Origin, Battle.net meg csak azért léteznek, hogy ne kelljen a kiadóknak fizetni pl Valve-nak. -
törölt tag
Egyébként azon filóztam, hogy miért nincs ezeknek saját kliensük? EA megcsinálta az Origint, Ubisoft a Uplay-t. Arra jutottam, hogy azért, mert a PC-seket még mindig lenézik... A konzol pörgeti főként. Saját kliensnek náluk lenne teljesen a haszon, így meg a Steam nek is kell adni.
-
ribizly
veterán
Én ezért nem bántanám őket. Csak pénzt akarnak keresni és ahhoz nagyon értenek.
A gond itt csupán az, hogy amíg az elején arról volt szó a közönség kapjon egy minőségi, szórakoztató, könnyen fogyasztható anyagot, addig mára ez átalakult lehúzásba. Én az IW-ig remekül elvoltam az összes résszel, de ennek a multi része annyira üres, hogy az valami félelmetes. Unalmas. A remastered meg ugye egyértelmű lehúzás, de várjuk meg az árát, mielőtt nagyon anyázni kezdünk.
Én csak remélem, hogy az idei rész visszahoz valamit a régi minőségből. -
Vebber
tag
Mintha csak egy nintendo cikket olvastam volna a szvicsről, vagy arra valamelyik újra kiadott játékról.
Jó üzlet, nekik. Mégis, láthatóan működik a dolog. -
Bird
addikt
Ez a cég megérett a pusztulásra. Remélem hiba százalékon belül marad az értékesítés.

-
AxBattler
félisten
válasz
jozefgucci1
üzenetére
€10-ért még akciósan sem vágják hozzád - az eredetit!
![;]](//cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
-
Na ne ez a vicc kategória. Pedig azt hittem, hogy 10-max 20EUr-ért bedobják és akkor sokan rácupannak ,lehet kicsit nosztalgiázni ,de így 60 dodo
. Felejtős. -
Bird
addikt
Szánalom a köbön.
-
Dilikutya
félisten
Az igazsághoz hozzátartozik, hogy nem ingyen adták, hanem a deluxe kiadás deluxe tartalma volt, ~20€ körüli felárral. Ennyiért korrekt ajánlat is lenne mindenkinek, akinek az eredeti nincs meg. Nekem megvan, akció nélkül egy 5-10€ upgrade árat még elfogadhatónak tartanék, feltéve, hogy az eredeti is megmarad.
Viszont a 60€ nyilván nem igaz. Ki van zárva. Tény, az Activision játékok nem az olcsóságról és áresésről híresek, de egy 10 éves játék remake-jéért, ami ősszel 20€-t ért lényegében, elkérni 60€-t olyan mértékű pofátlanság, hogy még az Activision is leköpné magát érte. Bár a célpiacon lehet, hogy ezt is lenyelik. Akiknek az alfa tesztelői feladatot is el lehet adni 60€-ért, azoknak bármit le lehet nyomni a torkán.
-
- = Zk = -
félisten
LeL

eskü, ha palacsintát tolok az arcba, és nem kérem a maradékot, majd lemosom róla a csokit/lekvárt, és visszateszem. hogy ez eddig nem jutott eszembe

-
gabor7th
addikt
Örülnék az önálló kiadásnak méltányos árral, de úgy fogják adni mintha új lenne gondolom.
-
ribizly
veterán
Kicsit megkésve, kicsit drágán. Skip.

-
arc82
tag
Ezeknek sosem elég a pénz,és persze a dlck is pluszpénzért vehetők meg.
-
AxBattler
félisten
Tehát ez egy teljes árú játék remake-je, amit megjelenéskor ingyen adtak egy teljes árú játék mellé, és most külön egy teljes árú játékként kínálják.
Na elmegy az Activision a jó büdös francba.
-
nubreed
veterán
Hát, az Activision kimaxolja 100%-osan, a "hogyan húzzunk le még egy bőrt ugyanarról a cuccról és adjuk el full áron sokadjára" dolgot. Az egy dolog, hogy egy szar, szemét hozzáállás ez, de az emberek is hülyék akik ezért újra fizetni fognak.
Új hozzászólás Aktív témák
- HPE Synergy 12000 Frame, Composer , 2x Frame Link Module,, 2x Virtual Connect SE 40Gb F8 Module
- HPE Synergy 12000 Frame ), 1x Composer (807964-001), 2x Frame Link Module (807963-001), 2
- HP Pavilion Plus 14-ey0155ng Ryzen 5-7540 / 16GB / 512GB FHD+ Garancia
- Eladó Lenovo ThinkPad X1 Carbon Gen 8 prémium üzleti ultrabook, WQHD kijelzővel!
- Samsung Galaxy Book3 X360 (NP730QFG-KA2HU) 13. gen i7 / 16GB / 512GB Új x360 touch
- Használt számítógépek/merevlemezek számlával, garanciával! Ingyen Foxpost/PostaPont!
- Dell Latitude Core i5 - i7 - 6-7-8-10-11-12-13. gen. üzleti kategóriás notebookok számlával
- Telefon felvásárlás!! Apple iPhone SE (2016), Apple iPhone SE2 (2020), Apple iPhone SE3 (2022)
- Akció! HP ZBook Firefly 14 i7-1165G7 16GB 512GB Nvidia Quadro T500 4GB 14" FHD 1 év garancia
- HIBÁTLAN iPhone 12 Pro Max 128GB Pacific Blue -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, 100% Akksi, MS4011
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest

![;]](http://cdn.rios.hu/dl/s/v1.gif)
. Felejtős.