- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Prohardver app (nem hivatalos)
- One mobilszolgáltatások
- A mostaninál szélesebb Foldon dolgozhat a Samsung
- Samsung Galaxy Watch4 és Watch4 Classic - próbawearzió
- Honor Magic V3 - mágikus realizmus
- Yettel topik
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
eziskamu
addikt
Na ez a baj, hogy most már sokan úgy programoznak, hogy ma lassú ez a progi, de sebaj, mert a holnap gépein már faszán fut. Miközben ha rendesen megcsinálná, talán még a tegnapelőttieken is rendesen mennének. Lásd játékok és operációs rendszerek, hogy a többiről ne is beszéljünk.
Persze pont én beszélek aki Netbeans-ben kattint párat és kész a GUI csak épp marha lassú, de nem izgat
, nem én használom 
-
Beaver
csendes tag
Amúgy tök jó lenne rendezni kóder "versenyeket"
Pont tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel. Lehetne ilyen hogy egy adott problémát ki-ki más nyelven oldana meg, vagy ki tud jobban optimizálni egy algoritmust, ki tudja minnél kevesebb sorban, kié fut le a leggyorsabban... stb 
Mindenki sokat tanulhatna az ilyenekből, meg sztem poén is

-
Syrano
tag
C#-hoz rengeteg tutorial van a neten, angolul és magyarul is. Nem írnék konkrét oldalakat, mindenkinek magának kell megtalálnia, hogy melyiknek érthetőbb a nyelvezete.
Ahogy látom szerencsésebb, ha nem csak egy ember csinál egy ilyen tutorialt, hanem esetleg többen, nehogy a fórum javításokkal legyen tele. Egy kisebb C# tutorial elkészítésében benne lennék én is.
Új hozzászólás Aktív témák
- Építő/felújító topik
- Minden idők legjobb cicafotóival készül a Xiaomi 17 Ultra
- Spórolós topik
- Házi barkács, gányolás, tákolás, megdöbbentő gépek!
- Napelem
- Kínai és egyéb olcsó órák topikja
- OpenMediaVault
- Nem hiszed el, mi a Firefox új célja
- Azonnali processzoros kérdések órája
- Milyen egeret válasszak?
- További aktív témák...
- 137 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080 - 4 ÉV GARANCIA!
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Számlás!Windows 10 Pro 11 Pro,Windows 10 Home 11 Home, Office 2016,2019,2021 ,Vírusirtok,Mac
- HIBÁTLAN iPhone 14 Pro 128GB Deep Purple-1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS4125
- Samsung Galaxy S23 5G 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
, nem én használom 
Pont tegnap beszélgettem erről egy ismerősömmel. Lehetne ilyen hogy egy adott problémát ki-ki más nyelven oldana meg, vagy ki tud jobban optimizálni egy algoritmust, ki tudja minnél kevesebb sorban, kié fut le a leggyorsabban... stb