- Telekom mobilszolgáltatások
- Megjött a jubileumi Pixel széria
- Samsung Galaxy S25 Edge - a tegnap határán
- Google Pixel topik
- Samsung Galaxy Z Fold7 - ezt vártuk, de…
- Xiaomi 13 - felnőni nehéz
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Samsung Galaxy S10 és S10+ duplateszt
- Xiaomi 13T és 13T Pro - nincs tétlenkedés
- Fotók, videók mobillal
Új hozzászólás Aktív témák
-
Andie
őstag
Végülis ja, apikat, meg csúcsra hegyezett komponenseket, de engem, mint 4gl programozót igazából ez érdekel. Nem akarok küzdeni azzal, hogy a videókártya hogyan jelenit meg a windowsban egy keretet, benne szürke ablakot, a gombok hogyan lesznek 3D-sek, stb. Engem az érdekel, hogy ha valami üzenet kell, az ugorjon fel, azt kész. Nyilván a Doom4 megirásához ez kevés.
A siemenses dologra teljesen jól rátapintottálTán dolgoztál ott?
Delphivel kapcsolatban mindig ezt hozzák fel ellenérvnek. De mit érdekel engem, hogy nem portolható Sunra meg X25-re? Windowson (sőt, linuxon, és mostmár winmobilon is) szépen fut, megy, könnyü, gyors, hatékony. Kommunikál mindenféle adatbázissal (oracle, Mssql, stb), és ez az esetek nagy részében bőven elég.
Új hozzászólás Aktív témák
- Bomba ár! Dell Latitude 5495 - Ryzen 5 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I HDMI I Radeon I Cam I W10 I Gari
- Lenovo ThinkPad T14 Gen1 Ryzen5
- Bomba ár! Dell Inspiron 15 3511 - i5-11GEN I 8GB I 256SSD I HDMI I 15,6" FHD I Cam I W11 I Gari
- AKCIÓ! Dell Latitude 5550 notebook - Intel Ultra 7 165U 16GB DDR5 RAM 1TB SSD Intel Graphics WIN11
- ROBUX ÁRON ALUL - VÁSÁROLJ ROBLOX ROBUXOT MÉG MA, ELKÉPESZTŐ KEDVEZMÉNNYEL (Bármilyen platformra)
Állásajánlatok
Cég: FOTC
Város: Budapest