- Motorola Edge 50 Neo - az egyensúly gyengesége
- One mobilszolgáltatások
- Honor 400 Pro - gép a képben
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Íme az új Android Auto!
- Mobilhasználat külföldön
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Na! Ez egy JÓ utólagos autós fejegység - Minix CP89-HD
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
Új hozzászólás Aktív témák
-
"gyors, hatékony" Hát, nem igazán. De...
Az ellenérv vele szemben az, hogy bár a RAD fejlesztésnek megvannak a nyilvánvaló előnyei (többek között az, hogy bárki gyorsan tudja ontani a programokat magából), a karbantarthatóság meg az átláthatóság tapasztalatlan programozó esetén kritikán aluli lehet.
-
dabadab
titán
Azt ugye vagod, hogy most nem nyelveket, hanem API-kat/IDE-ket hasonlitottal ossze? (Egyebkent szerintem VC-ben vmit rosszul csinaltal (gondolom a szokasosan alapos felkeszitest kaptad a Siemensnel (Hogy egy kb megtortent esetet idezzek: "Lattal mar olyat? Nem? De a nevet mar hallottad? Az jo, akkor matol te vagy a tema szakertoje."
)), mert egy dialogot vagy akarmit kirakni az tenyleg kb egy sor.)
A Delphivel egyebkent az a legnagyobb baj, hogy az nagyreszt egy nem letezo nyelv: alig van platform, amire letezik egyaltalan fordito, nincsenek hozza headerek, nincs semmi, valamint ha az embernek mar meglevo koddal kell foglalkoznia, akkor az jo esellyel C v C++ lesz (vagy valamilyen scriptnyelv: Perl, Python, akarmi).
-
Beaver
csendes tag
Pontosan ahogy írod, ha csak a natív win32 apit használod, mondjuk c++ nyelven
A delphiben tényleg gyorsan és egyszerűen lehet dolgozni, ezt nem is vitatom
Egyszer majd ha érdekel és nagyon ráérsz, próbáld ki a C++/C#-t WPF-fel (UI), vagy mondjuk a java-t swing-gel vagy SWT-vel. Bár ha tényleg szereted a pascal-t valószínűleg nem győznének meg ezek sem.
-
Beaver
csendes tag
Ha az alap Win32 apire gondolsz, akkor igazad van, az ilyen szempontbol halál. De azért a mai modern megoldások (dotnet) kb a delphi egyszerűségéhez közelítenek már sztem.
Én csak annyit foglalkoztam a delphivel hogy megcsináltam egy félévet (kiváló eredménnyel
) az egyetemen, de én már a pascalt se szerettem sose, nekem valahogy baromi kényelmetlen, a delphi megoldásaitól sem voltam elragadtatva. Igaz az új verziókat nem ismerem, 7esbe dolgoztam.
-
"Ha van rá igény, és kiváncsiság, és a szerző beleegyezését adja, én mindig bekommentelem az egyes programok Delphis megfelelőjét, hogy lássuk, ott mennyivel egyszerübb és gyorsabb, rövidebb."
Na ez egy jó ötlet. Egyébként akkor is megteheted, ha a szerző nem egyezik bele, ugyanis bárki kommentelhet a topikban.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Telefon felvásárlás!! Samsung Galaxy S25, Samsung Galaxy S25 Plus, Samsung Galaxy S25 Ultra
- Csere-Beszámítás! Sapphire Pulse RX 9070 XT 16GB Videokártya! Bemutató darab!
- BESZÁMÍTÁS! Asus TUF F15 FX506HM Gamer notebook - i5 11400H 16GB DDR4 RAM 512GB SSD RTX 3060 6GB W10
- BESZÁMÍTÁS! 4TB Samsung 870 EVO SATA SSD meghajtó garanciával hibátlan működéssel
- Készpénzes számítógép PC félkonfig alkatrész hardver felvásárlás személyesen / postával korrekt áron
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest