- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Google Pixel topik
- Nem nyílnak a Foldok?
- iPhone topik
- Nothing Phone (2) - több, mint elsőre látszik
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
Új hozzászólás Aktív témák
-
Emericus Max
tag
válasz
Fancy-boy #68 üzenetére
Nokia az MS nélkül is elhalt volna. Érthetetlen, hogy nyomták a Symbiant még akkor is, amikor már nyilvánvaló volt (iPhone, Android), hogy a Symbian alkalmatlan az érintőkijelzős telefonokra. Kb. olyan volt a Nokia, mint most az USA, kurva jók vagyunk, mi vagyunk a piacvezetők, a többi gyártó/ország csicska, aztán közben meg elhaladt felettük az idő és mire észbekaptak már késő. MS csak mentőövet akart dobni a Nokia-nak, vagyis kb. a Nokia vészmegoldása volt, mert nem volt még olyan rendszerük se mint a Windows Mobile. MS meg nem akarta 0-ról kezdeni a mobil hardver tervezést és gyártást. Aztán persze vak vezet világtalant módra, mindketten elhasaltak. De kb. eleve halott projekt volt mindkettő, mert túl késő volt. Droid és iOS addigra uralta a piacot.
Amit a HMD csinál a Nokia brand-del, az meg gyalázat... -
Emericus Max
tag
Én is szerettem a WP8.1-et, ahhoz képest a WP10 egy bug halmaz volt. Emlékszem frissítettem a Lumia 930-amat WP10-re, de olyan bugos volt a WP10, hogy utána visszatoltam rá a WP8.1-et. Azóta is az van rajta. Szerintem egyszerű, fluid és jó rendszer volt. Csempe rendszer is jó volt. Szóval kár az egészért. Jó lett volna egy nem iOS, nem Android alternatíva.
Microsoft is nagy ziccert hagyott ki, ha időben belevágnak és megcsinálják jobbra a rendszert, akkor most olyan monopol helyzetben lennének a saját cuccaikkal, mint az Apple az iOS és a hozzá tartozó Apple termékek kapcsán.
Új hozzászólás Aktív témák
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone i5 14400F 32/64GB RAM RX 9060 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- AKCIÓ! HP Elitedesk 800 G1 USDT mini asztali számítógép - i7 4770S 16GB RAM 128GB SSD Intel HD
- BESZÁMÍTÁS! Asus B550M R5 5600X 32GB DDR4 512GB SSD RTX 3060 12GB THERMALTAKE Commander G41 700W
- NVIDIA Quadro M2000 4GB 128bit GDDR5 videokártya
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest