- Magisk
- iPhone topik
- Samsung Galaxy Watch5 Pro - kerek, de nem tekerek
- Huawei Watch 5 - okosóra érintőlegesen
- Fotók, videók mobillal
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
- Samsung Galaxy S21 FE 5G - utóirat
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Fücsök007
őstag
De most FTTH-ról van szó, és nem VDSL2 hálózatról. A xDSL alapú hálózatok már most elavultak, a HFC még egy ideig tudja tartani a lépést (de nem sokáig) az optikával. Ahol nem nyert pályázatot a T, ott maximum VDSL-re fog fejleszteni, de FTTH-t el lehet felejteni. Szóval nem hiszem, hogy egy kevésbé tehetős járásban önerőből optikát terveznek kiépíteni, mert nem jellemző.
-
Fücsök007
őstag
-
-
-
-
Fücsök007
őstag
-
rolko
őstag
Feltehetően 5GHz-n kapod a szolgáltatást, pedig megfelelő jelszint és rálátás esetén nem szabadna megérezned. Magas frekik esetén (pl 17GHz-től felfelé), a másféle jelterjedése miatt már előfordul hogy egy nagyobb eső szét tudja verni a link-et, de ugye tervezéskor ezt bele kellene kalkulálni (pl.: nagyobb antenna)
-
btz
addikt
Értem. Csak remélni tudom, hogy 800 millióból rendbeszedik magukat.
Mint említettem hasonló kaliberű konténer irodával rendelkező cég is nyert a pályázaton, akik most optikai netet nyújtanak az ügyfelek megelégedése mellett, a honlapjuk nekik is egy szörnyűség a mai napig, a céglétszám ott is allulról súrolhatja a 10-et. Ennek fényében talán lehet reménykedni. -
btz
addikt
800 milliót kapott 38 ezer lakosú fehérgyarmati járás, a mi járásunk 25ezer emberre 66 milliót kapott. Abból a 800-ból elég szépen ki lehet építeni egy jó optikai hálózatot abban a térségben, főleg ha még a saját erőt is hozzáadjuk, az mégtöbb pénzt jelent.
Szerintem nem kell aggódni, Inárcson, Kaucson is egy olyan cég nyújt 200 megabites csomagokkal hálózatot, aminek az irodája egy fémkonténer, kezdetben én is kiröhögtem, hogy milyen kókler egy cég, de működik és nincs rá sok panasz, ahhoz képest amit személyszerint vártam egy teljesen jólműködő cég. Berotel a neve amúgy.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Beszántaná a marketingért felelős részlegét az Intel
- Azonnali fáradt gőzös kérdések órája
- Bluetooth hangszórók
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Vezetékes FEJhallgatók
- Magisk
- Tőzsde és gazdaság
- iPhone topik
- Milyen légkondit a lakásba?
- További aktív témák...
- GARIS! Lian Li HydroShift !!!! LCD !!!! 360TL (RGB)
- Nitro ANV15-51 15.6" FHD IPS i5-13420H RTX 4050 16GB 512GB NVMe magyar vbill ujjlolv gar
- KFA2 RTX 3060 12GB GDDR6 1-CLICK OC Eladó!
- ZOTAC RTX 3060 12GB GDDR6 GAMING Eladó!
- DELL LATITUDE 7400, 14" FHD IPS, i7-8665U CPU, 16GB DDR4, 256GB SSD, W11, 27% áfás számla, 1 év gara
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i3 10105F 16/32/64GB RAM RX 6600 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- REFURBISHED - HP USB-C Dock G4 docking station (L13899-001)
- Csere-Beszámítás! MSI Gaming X RTX 4060Ti 16GB GDRR6 Videokártya!
- A Panasonic Toughbook CF-54 i5-5300u i5-6300u TN, IPS touch Budapest, MPL Foxpost
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7600X 32/64GB RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest