- Mobil flották
- Prohardver app (nem hivatalos)
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Magisk
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- Fotók, videók mobillal
- Azonnali mobilos kérdések órája
- Samsung Galaxy Z Flip5 - ami kint, az van bent
- One mobilszolgáltatások
Új hozzászólás Aktív témák
-
Amita
csendes tag
Nekem is véletlenül tünt fel a változás, nyitva maradt az oldal, és újra megnyitottam. Csináltam is gyorsan képernyőképet róla.
Ha kásőbb bizonygatnomkéne, hogy de, volt ajánlat.
Ahogy nézem, eddig nem a szolgáltatás volt a fő tevékenységük, csak pár helyen voltak, mintha ez csak mellékes lenne. Inkább adták volna át a Tcomnak, akár olcsón is a lehetőséget.
Az viszont kissé ijesztő, hogy már most nagy a ping, ha nő egy kicsit a felhasználók száma, amikor még alig vannak rákötve. Mondjuk a mostani mikrós netemnél csak jobb lehet, de IPTV-vel jártunk úgy, hogy rákötéskor hajdejó volt, aztán megmikor sokan lettünk, volt minden baja.
Szóval ja, de jó, hogy lettek, csak lehetett volna sokkal jobb is. -
Dogbert
csendes tag
Várjunk csak most akkor jól nézem, hogy a novicom saját neve alatt szolgáltat netet Velencén? Eredetileg az volt az infóm, hogy a telekom fog szolgáltatni... nem igazán van kedvem egy ilyen neve kis céggel szerződni főleg látva, hogy mennyire nehezen ment a kivitelezés, és az áraik se túl jók...
-
Amita
csendes tag
Nekem ma volt "szerencsém" beszélni velük. Az ügyfékszolgálatos első körben egy csomó kérdésemre nem tudott válaszolni (pedig a NAT-ot nem is kérdeztem). Ami röhejes: A legnagyobb sebességű netet kedvezményesen csak akkor lehet igénybevenni, ha a kábeltv előfizetés megvan már 3 hónapja.
Mondjuk kérdeztem, hogy ezt egy új településen hogy lehetne teljesíteni... Nem hatotta meg a csajt, fizessek elő csak tv-re három hónapig,aztéán lehet kérelmezni a netet kedvezményesen. Azt garantálni nem tudja, hogy akkor még lesz-e ez a kedvezményes ajánlat.
A honlapjukon ráadásul ez így nem szerepel az ajánlatnál. Szóval erősen vevő megtévesztése, de igazából a mögöttes üzletpolitikát sem értem. Én nagyon sajnálom, hogy a Telecom lett a szolgáltató...
Plusz én a gárdonyi kistérség településeire ÁSZF-et sem találtam. -
gabyka
aktív tag
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 7 9800X3D 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- Csere-Beszámítás! Prémium vizhűtéses számítógép! I9 11900K / RTX 3090 / 64GB DDR4 / 1TB SSD
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 7800X3D 32/64GB RAM RX 9070 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- 24" Eizo FlexScan EV2146W, 1920X1200 szép, hibátlan nélkül
- BESZÁMÍTÁS! Apple MacBook Pro 14 M4 MAX 36GB RAM 1TB SSD garanciával hibátlan működéssel
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged