- Google Pixel topik
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Samsung Galaxy Watch7 - kötelező kör
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Milyen okostelefont vegyek?
- Samsung Galaxy S22 Ultra - na, kinél van toll?
- A Galaxy Z Fold7, minden színben és oldalról
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- Minden készen áll a Galaxy Unpackedre
Új hozzászólás Aktív témák
-
.LnB
titán
Játéka válogatja, de legyen. Azért nem értem ezt, mert competitive versenyjátékokat, ahol fontos a 144 (inkább 240)hz azokat nem 4k-ban játsszák. És leginkább csutkára lebutítva.
De ha egy mezei felhasználó (mondjuk aki ilyet vesz az nem mezei sztem), mondjuk egy Far Cry5-öt, Final Fantasy XV-t, meg mivel hajt ki 60fps fölött? Mert oké, 60-ra még egy két Titan elég 4k-ban,de 144-re? Semmi. Vagy nem tudom. Tényleg kérdezem.
A másik persze az, hogy aki ennyiért vesz monitort annak egy durvább Titan is belefér, de az mennyit hajt ki 4k-ban egy FFXv-ből?
utána nézhetnék, de most lusta vagyok. -
Abu85
HÁZIGAZDA
Kisebb kijelzőn tényleg csak annyiban van értelme a HDR-nek, ha tényleg azt a képet akarod látni a monitoron, amit a fejlesztő megálmodott, és persze alacsonyabb késleltetést akarsz. A FreeSync 2 képes ezt biztosítani, még akkor is, ha a kijelző HDR képessége nem éppen erős a specifikált fénysűrűség és kontrasztarány viszonylatában. De ehhez játék oldali támogatás is szükséges. Ha ez nem kell, akkor igazából a legtöbb mai kijelző megfelelő átmeneteket tud biztosítani HDR nélkül is.
-
törölt tag
"Nekem kicsit parasztvakításnak tűnik még a HDR"
Világos jeleneteknél engem is vakított az, pedig nem is vagyok paraszt (csak néha).
(#20) .LnB: G-Sync mellett nem feltétel a konstans 144 Hz, egyébként meg vissza lehet venni kicsit a grafikából és jó lesz ez. De reméljük, hogy hamarosan, az új GeForce-ok érkezésével mérséklődnek ezek a roppant komoly problémák.
Új hozzászólás Aktív témák
- Milyen légkondit a lakásba?
- Samsung Galaxy Felhasználók OFF topicja
- Nyaralás topik
- Bambu Lab 3D nyomtatók
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Brogyi: CTEK akkumulátor töltő és másolatai
- Milyen videókártyát?
- Google Pixel topik
- Vezeték nélküli fülhallgatók
- Milyen TV-t vegyek?
- További aktív témák...
- 130+131+132+133 - Lenovo Legion Pro 7 (16IRX9H) - Intel Core i9-14900HX, RTX 4080
- DELL, HP gyári töltők, sok db. 7,4x5mm - 4,5x3mm + USB-C/Type-C 65W
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 7 5700X3D 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÚJ Lenovo ThinkPad X13 Gen 5 - 13.3" WUXGA IPS - Ultra 5 135U - 16GB - 512GB - Win11 - 2,5 év gari
- Apple iPhone 14 Pro, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
Állásajánlatok
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest
Cég: PC Trade Systems Kft.
Város: Szeged