- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Légies iPhone halvány színei
- Vékonyabb lett, jobb kamerát kapott, de az akku maradt a régi: itt a Fold7
- iPhone topik
- Android alkalmazások - szoftver kibeszélő topik
- Okosóra és okoskiegészítő topik
- One mobilszolgáltatások
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Samsung Galaxy Buds3 Pro - szárat eresztettek a babok
- Változó design, tekerhető lünetta: megjött a Galaxy Watch8 és a Classic
Új hozzászólás Aktív témák
-
dualcore
őstag
válasz
<Lacy85> #108 üzenetére
Nezd, hogy megérted a lényeget. Van egy normális ár, amit elfogadok ezért a prémium kategóriáèrt, ez kb a vételár 2/3 része, a többi az a sznobság amikor előveszik a készüléket hogy nekem milyen van. Ez az 1/3 rész. Ne értsd félre nem azt akarom mondani hogy sznob vagy, ezt általánosságban írom az ilyen drága készülék árazásáról. Az főleg igaz a szifon márkára. Tudom ebből élnek meg.
-
Carasc0
őstag
válasz
<Lacy85> #115 üzenetére
De még ha a hazai átlagkereseteket vesszük alapul, akkor azért az is eléggé kiakasztó, hogy lassan egy Samsung up-to-date széria low-end telcsije is lassan 40-50e. Ez sem kevés pénz és tényleg csak a low-end kategóriába gondolkodok. Tehát ha tényleg az eladás a cél, a szegény embereknek egyre nehezebb dolga van. Igaz az árelemkedés és az igény élteti a hiteleket.
-
lolal
senior tag
válasz
<Lacy85> #108 üzenetére
Annyira bűzlik a cinikusságtól és a lenézéstől is a kommented, hogy megcsapja az orromat...de szerintem nem csak az enyémet. Te csak low és high end ben tudsz gondolkodni ? Ez a "vegyééócsóbbatparasztgyerekhacsorovagy" dumád meg koránt sem érv, de én itt befejeztem ezt a topikot. Szokás mondani nagy az isten .... mindenki fejezze be maga a mondatot.
-
DDA40X
aktív tag
válasz
<Lacy85> #108 üzenetére
Nem tűnik fel, hogy mekkora túlzásokat írsz ide állandóan? Szerintem a 2 milliós swift és a 30 milliós hetesbéemvé között akad némi átmenet. Ha már állandóan példálózol, akkor kicsit gondolkodj is előtte, ne csak találomra boríts ide valamit, mint a moslékot a disznóknak.
Igenis valós a megjegyzés, amit a magas árakról tesznek egyesek. Mert ezek az árak még külföldön is magasak. Nekem is nem egy ismerősöm drágállta már az új szifont vagy note szériát, stb.És ez a duma a "ha neked sok, vegyél egy olcsóbbat".. Még mindig nem érted. Itt pontosan arról szól a dolog, hogy ha nem akarnák minden évben túllicitálni konkurenciát árban, és még saját magukat is, akkor azzal csak nyerhetnének. Vevőket. Meglévőket+újakat. És még némi plusz bizalmat is.
De szerinted csak ez a "hanemtuccvennidrágátvegyéócsóttedákó" elmélet a helyes. Messze jársz az igazságtól, nagyon messze.
Ollie: De te voltál. Ez biztos. De végül is már mindegy, mert örök tanulság volt neki, és nekem is.
-
bedibazsa
senior tag
Már a Note 8 335 ezres ára is pokol volt szerintem. Alig van fejlődés, az árak meg az egekben. Ha 10 ezerrel lenne olcsóbb is drága lenne. Ezt most nem úgy mondom, hogy irigy vagyok és nem vehetem meg, hanem úgy, hogy 150 ezer forinttal olcsóbban csúcs telefont lehet kapni, ami nem "kínai mocsok".
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Autós kamerák
- Xiaomi Smart Band 10 - a hetedik napon megpihen
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Feltörték a PROHARDVER!-es regisztrációmat (vagy elvesztettem a belépési emailcímet, 2FA-t)
- Milyen házat vegyek?
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Gitáros topic
- Diablo IV
- Bluetooth hangszórók
- Nyaralás topik
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 Mini 64Gb, Szép Állapotban, Akku:91% 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Mini 128Gb, Újszerű Állapotban, Akku:100%, 12 hónap Garancia, Fekete Színben
- Apple iPhone 13 Pro 256Gb, Újszerű állapotban, Akku:90%, 12 hónap Garancia, Kék Színben
- Apple iPhone 15 128Gb, Akku:90%, 24 hónap Garancia, Fekete Színben, Kártyafüggetlen
- Apple iPhone 16 Pro Max 256GB ,Akku 100% 26 Töltés, 2026.02.26-ig Apple Garancia Makulátlan állapotú
- 119 - Lenovo Legion Pro 5 (16ARX8) - AMD Ryzen 7 7745HX, RTX 4070 (48 hónap garancia!) (ELKELT)
- Eladó ANDROID TV box 4/64GB tárhely / 12 hónap jótállás
- LG 65QNED86T / 65" - 164 cm QNED / 4K UHD / 120Hz & 3ms / HDR 10 Pro / FreeSync Premium / HDMI 2.1
- Apple iPhone 13 Pro , 128GB , Kártyafüggetlen
- Akciós dokkolók, Lenovo Legion Pro 7 RTX 4080/4090 laptopok, licencek, antivírusok
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest