- Fotók, videók mobillal
- iPhone topik
- Motorola G86 - majdnem Edge
- Xiaomi 15 Ultra - kamera, telefon
- Eurós árlista a Google Pixel 10 telefonokhoz
- Xiaomi 15 - kicsi telefon nagy energiával
- Aurát vált a Vivo V60
- Samsung Galaxy S25 - végre van kicsi!
- Hivatalos a Pixel 10 startdátuma
- Samsung Galaxy Z Fold5 - toldozás-foldozás
Új hozzászólás Aktív témák
-
<Lacy85>
addikt
Hazai viszonylatban persze, hogy drágák. De ugye nem is ránk szabják az árakat, és nem is a hasonló csóróbb országokra.
Indiába, meg a hasonló piacokra megy a J2 és társai, amit EU-ba szerintem be sem hoznak.
Mondjuk ahhoz képest itthon is kegyetlen sok ember rohangál méregdrága telókkal, szóval olyan nagy szarban azért nem lehetünk.#117:
Ez meg egyéni döntés mindenkinél. Majd ha nagyon sok ember gondolja azt, hogy túl drága, és nem veszi őket a kutya sem, akkor talán elgondolkodnak.
Fentebb írtam én is, hogyha felverik iX szintre az árat, akkor nekem is felejtős.
Annyit tuti nem adok egy telefonért.
De emiatt nem szidom őket, hanem elkönyvelem, hogy ez a telefon nem nekem készül.#119:
Hát igen. A tényekkel elég nehéz is lenne vitatkozni.
-
<Lacy85>
addikt
"Értelmesebb helyeken ~2 heti fizetésből megveszel egy flagship-et. Aha hogyne!
"
Nem mosogató fizetésről beszéltem.
(#99) ollie :
Ennyi. Nem az árral van gond, hanem azzal, hogy mindenki flagship-et akar lehetőleg 50 ezerért.
Holnaptól én is megyek sírni a "luxusházak" fórumokba, meg felnézek a teslasok.hu-ra is, aztán elkezdem fikázni a Model X árát csak azért, mert nekem nem futja rá.(#100) lolal:
Akkor nem volt egyértelmű. Nem itthoni fizukról beszéltem. Ha itthon meg sokallod, nem kell megvenni.
Nem értem, hol a gond.
Az árakat nyilván nem erre az országra szabják.
iPhone is baromi drága, mégis eladnak belőle párszáz milliót évente. -
lolal
senior tag
Felesleges foglalkozni a sráccal, nem lehet vele zöld ágra vergődni. Hiába mondják, többen is neki. Csak fújja a sajátját mint a pereces. Nem érti, hogy azzal van a gond, hogy a mai világban egy telefonért 1000 € -t ellehet kérni és szerinte ez még helyes is. Lehet itt mindenféle kifogással jönni, hogy annyi az ára amennyiért elviszik. De ne röhögtessetek/ röhögtess már kedves "ollie", Miért van az rendjén szerinted, hogy negyedmillió forintnál is többet adsz egy telefonért ? A fejekben van gond...
-
Már miért ne érne meg 1000 eurót? Azért, mert neked túl sokba kerül, másnak még nem az. Ezzel az erővel felesleges pl. luxusautókat gyártani, mert nem érik meg az árukat.
A Galaxy S/Note sorozat (de említhetnék más modelleket is, pl: iPhone X) a jelenlegi, még megfizethető technológia csúcsa, amit még viszonylag sok ember megengedhet magának.
Amúgy meg pl. egy kocsivásárlással sokkal több pénzt veszítesz. Mész autós topikokba reklamálni, hogy tiszta pénzlehúzás, vagy csak a mobilos topikokat tiszteled meg ezzel?
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Fotók, videók mobillal
- Xiaomi Pad 6 - kiapadhatatlan jóság
- Audi, Cupra, Seat, Skoda, Volkswagen topik
- Autós topik
- Úgy tér vissza a Commodore 64, ahogy titkon mindenki várja
- Napelem
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Milyen belső merevlemezt vegyek?
- NVIDIA GeForce RTX 5070 / 5070 Ti (GB205 / 203)
- Sorozatok
- További aktív témák...
- Samsung Galaxy Xcover 5 64GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 5500 16/32/64GB RAM RTX 4060 8GB GAMER PC termékbeszámítással
- Crucial 240GB SSD eladó
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Ryzen 5 7500F 32/64GB RAM RX 7800 XT 16GB GAMER PC termékbeszámítással
- LG 32SQ700S-W - 32" VA Smart - 3840x2160 4K UHD - 62Hz 5ms - WebOS - Wifi + BT - USB-C - Hangszórók
Állásajánlatok
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest