Legfrissebb anyagok
Mobilarena témák
- Samsung Galaxy Note10 és Note10+ duplateszt
- Xiaomi 15T - reakció nélkül nincs egyensúly
- iPhone topik
- Xiaomi 14T Pro - teljes a család?
- Poco F6 5G - Turbó Rudi
- Milyen okostelefont vegyek?
- Mobvoi TicWatch Pro 3 - Wearzióproblémák
- Poco X3 Pro - hardverfrissítés
- One mobilszolgáltatások
- Nem lesz iPhone 19
PROHARDVER! témák
IT café témák
Keresés
Új hozzászólás Aktív témák
-
Alexios
veterán
Hát akkor nekem lehetett valami különleges képességem
De ahogy olvastam neki inkább a weblapszerkesztéssel voltak gondjai, amit ha gonosz vagyok akkor azt mondom jegyzettömben is megcsinálhatott volna, tekintve, hogy csak html van benne, tudtommal(legalábbis tavaly emelten nem volt) CSS, meg semmi más se benne.
Új hozzászólás Aktív témák
Témaindító bejegyzés
Aktív témák
Új fizetett hirdetések
- Apple iPhone 13 Pro ( picit Karcos Kijelző) / 256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó garancia / 86% Akku
- Apple iPhone XR / 128GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia / 95% Akku
- Honor 200 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12HÓ Garancia
- Honor 400 Lite / 8/256GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
- Honor 90 /12/512GB / Kártyafüggetlen / 12Hó Garancia
Üzleti előfizetők hirdetései
- REFURBISHED és ÚJ - Lenovo ThinkPad 40AS USB-C Dock Gen2 (akár 3x4K felbontás)
- 18 éve! Billentyűzet magyarítás magyarosítás. Festés vagy lézerezés és egyebek! 3 lehetőség is van.
- Bomba Ár! Lenovo ThinkPad L14 G2i - i5-1135G7 I 16GB I 256SSD I 14" FHD I Cam I W11 I Gar
- LG 48C4 - 48" OLED evo - 4K 144Hz - 0.1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDMI 2.1 - A9 Gen7 CPU
- GYÖNYÖRŰ iPhone 13 128GB Midnight -1 ÉV GARANCIA - Kártyafüggetlen, MS3576, 90% Akkumulátor
Állásajánlatok
Cég: NetGo.hu Kft.
Város: Gödöllő
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest

De ahogy olvastam neki inkább a weblapszerkesztéssel voltak gondjai, amit ha gonosz vagyok akkor azt mondom jegyzettömben is megcsinálhatott volna, tekintve, hogy csak html van benne, tudtommal(legalábbis tavaly emelten nem volt) CSS, meg semmi más se benne.