Hirdetés
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- Fotók, videók mobillal
- VoLTE/VoWiFi
- Samsung Galaxy S25 Ultra - titán keret, acélos teljesítmény
- A lapkakészlet és az akku különbözteti meg a Motorola Edge 60 és Edge 60 Pro-t
- Honor Magic6 Pro - kör közepén számok
- Fényképeken az újra lilába boruló Xperia 1 VII
- Korábban érkezhetnek az új hajlítható Samsungok
- Samsung Galaxy S23 és S23+ - ami belül van, az számít igazán
- Bemutatkozott a Poco X7 és X7 Pro
Új hozzászólás Aktív témák
-
Ezekhez a funkciókhoz kell majd külön szoftvert feltenni, vagy egyszer csak jön egy Samsung Health frissítés, és abban már elérhetőek lesz?
-
Kokesz12
friss újonc
válasz
t72killer #47 üzenetére
Hát ugye egy ekg berendezés feszültséget olvas a test felszínéről, amit a szív generál működés közben. A normál orvosi ekg a test 12 pontjáról vezeti el a feszültséget, de ott is ugyanúgy megvan a bal kar-jobb kar közötti feszültségmérés (Einthoven I elvezetésnek nevezik), amit az óra is tud.
szóval mivel a a többi elvezetési pont hiányzik, nyilván kisebb a funkcionalitása, egy orvos kevesebb dolgot tud megállapítani, de valószínűleg amire kitalálták, hogy a pitvarfibrilláció ritmuszavart mérje, arra teljesen megfelelő. (Nagymamámnak az van, és rögtön ki is mutatta). -
Mennyire megbízható egy órába épített EKG
? Normál esetben az ember szive környékére ragasztanak több elektródát is, nem valamelyik végtagból próbálnak ügyeskedni...
#43: na ilyesmiken gondolkodom énis... Tök jó lenne egy kis mobil szívfigyelő, de ez eléggé tenyérjóslás, vagy inkább csuklójóslás-szagú...
-
Kokesz12
friss újonc
Arról tudtok esetleg valamit, hogy Európában is csak Samsung telefonnal lesz elérhető ez a két funkció?
-
=Mentor=
őstag
válasz
pusszycat #38 üzenetére
Nekem meg orvos mondta, hogy a csuklós vérnyomásmérő egy kalap xart nem ér, teljesen mindegy milyen márka, egyszerűen a mérési módszer megbízhatatlan. Csakis a felkarosat ajánlotta. Na akkor bele lehet gondolni, hogy egy okosóra milyen hiteles mérésre képes... Az EKG meg még ennél is rosszabb vicc. Persze parasztvakításnak elsőosztályú.
-
-
válasz
szabi__memo #36 üzenetére
Tegnap fogtam a márkás csuklós mérőmet és mértem vele egymás után 2x Az első magas volt a második normál. Nem mindegy hogy tartod a karodat ha lefele magas ha felfele alacsony a szívvel kéne egy vonalba lennie mérés közben.
-
babosmiki
addikt
válasz
szabi__memo #36 üzenetére
Pontos. Én már használom..
-
válasz
szabi__memo #34 üzenetére
Azt nem mondanám, h semmit nem ér, pl. az ekg észreveszi ha félrever...
-
Kanyecc1st
csendes tag
Az a sohanapja 2021. február 22. (Forrás: Galaxy Vilaga)
-
Tamás34
senior tag
Abszolút jól látod, pont így gondolom én is! Bármi történhet a mai világban, elhagyod a telefonodat olyan helyen ahol semmi sincsen, vagy ne adja isten balesetem van és a teló nincs a közelemben akkor ott az óra, az mindig elérhető helyen van a csuklón és mehet a hívás! persze az óra is meg sérülhet, de így dupla esélyed van!
-
mrThomi
addikt
Luxemburgot elfelejtették ?
-
janeszgol
félisten
Ez olyan anomália, mint 2014 tájékán, amikor a telefonokba egyre jobb kamerákat tettek, a fényképezőkbe meg akkor próbálkoztak nagy érintő kijelzővel. Na mondom össze fog érni a két kategória? Melyik marad? De nem, nem ért össze.
Ez is: okos vérnyomásmérő (egyébbel) vs okosóra vérnyomásmérővel (és egyébbel). -
Ateszpapa
addikt
Mostanában többször gondolok arra, hogy ha fogjul ejtenek és a mobilokat elveszik, az órán még hívhatok sunyiba segítséget.
Talán nem kellett volna a La casa de papel-t néznem.
Amúgy nem kellett várni, ezt felraktam én is az órára.
A Samsung Pay nem megy, ahhoz kellene beáldozni az LTE-t, amit nem tettem meg, de ezek mennek remekül. -
Dello79
aktív tag
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
És ezt hogy fogod tesztelni ?
-
kmarci25
veterán
válasz
pusszycat #22 üzenetére
Hogy mit gondolunk az egy dolog, és hogy mi a valóság az egy másik.
Ha neked nem kell, akkor oké. Én sem erre támaszkodom, de viszonyítási alapnak megfelel. A csuklós vérnyomásmérő mit tud még azon kívül, hogy vérnyomást mér? Mert az órának van még pár hasznos funkciója. -
-
kmarci25
veterán
válasz
pusszycat #17 üzenetére
Azt nem. Kifejezetten írja is az óra, hogy szívinfarktust nem jelez. Szívritmuszavar kimutatására alkalmas.
Engem pont a vérnyomás érdekel, az EKG kevésbé. Nem akarok felkaros vérnyomásmérővel szaladgálni mindenhová, de a kezelőorvos sokkal többre megy napi 3szori mérés adataival, mint kevesebbel. -
róland
veterán
GWA2-nél, tapasztalatom szerint, általában 1-2 héttel követi a T-s szoftverfrissítés a független régióst.
Én inkább a Samsung Pay-t várom. Főleg, hogy a Google Pay már elérhető és a hazai nagyobb bankok (TakarékBank, Erste, talán OTP) is követik idén a fintech vállalatokat a GPay elérhetővé tételével. (Szeretnék nyáron csak a GWA2-vel strandra menni. Végre vihetnék könyvet magammal a telefon helyett.)
-
Vérnyomást tudok mérni az nem izgat, ez az EKG mit tud? Pl. megmondja, h volt vagy lesz infarktusom?
-
aginor
veterán
Amúgy milyen olyan viselhető eszközök vannak ezt leszámítva, amik tudnak vérnyomást, pulzust, stb mérni?
-
RoBos
senior tag
Hát elvileg lesz az Apple Watch 7-be...
-
BabMester
senior tag
Megbízható források szerint az idei Apple Watchra és Galaxy Watchra is jön a vércukorszint mérés.
Az Apple az USA-ban már beadta a hitelesítés utáni kérelmet, ha a Samsung ilyen lassan halad, 5 év múlva talán itt is lesz belőle valami. -
RoBos
senior tag
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
Majd az ergometriás vizsgálaton használt géphez képest megmondják a kardiológusok. Anélkül ezek csak búcsúba lőtt játékórák.
-
Fred23
nagyúr
A nem hivatalos változatot pedig már feltettem feleségem órájára, most szedjem le?!
-
MikeWazowski
veterán
válasz
GreenGoblin #4 üzenetére
Hát szerintem kell majd egy-két frissítés az biztos.
-
GreenGoblin
őstag
Kíváncsi vagyok mennyire lesz pontos illetve melyik lesz pontosabb ez vagy az Apple Watch.
-
Luser2000
addikt
(Telekomos) eSIM-es verziók esetében meg helyesen kb. "sohanapján érkezik"... Iszonyat elmaradás van a GSM modul nélküli és az azzal szerelt variánsok sw verziói között.
-
Plebi
senior tag
Nem siették el, de legalább már elérhető lesz. Arra azért kíváncsi lennék, hogy mi tartott ennyi ideig a többi gyártóhoz képest.
-
atike
nagyúr
"Végül is jobb később, mint még később"
...csak tényleg érjen is ide.
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
ma Végül is jobb később, mint még később. A Samsung megkapta a CE megjelölést, így az Európai Gazdasági Térségeben is elérhetővé válnak a funkciók.
- Külpolitika
- AMD Ryzen 9 / 7 / 5 / 3 5***(X) "Zen 3" (AM4)
- SDQHD felbontású monitor jött a JapanNext műhelyéből
- Assassin’s Creed Shadows teszt
- Apple iPhone 16 Pro - rutinvizsga
- sziku69: Fűzzük össze a szavakat :)
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- NVIDIA GeForce RTX 5080 / 5090 (GB203 / 202)
- Azonnali VGA-s kérdések órája
- További aktív témák...
- Apple iPhone 12 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRCSÖKKENTÉS Dell Latitude E6320 notebook eladó
- Lenovo Thunderbolt 3 kábel (4X90U90617)
- Csere-Beszámítás! AMD Számítógép játékra! R9 3900X / X570 / 6700XT / 32GB DDR4 / 512GB Nvme SSD
- BESZÁMÍTÁS! Gigabyte B760M i5 14600KF 32GB DDR4 1TB SSD RTX 3080 10GB ZALMAN Z1 Plus Corsair 850W
Állásajánlatok
Cég: Laptopszaki Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest