- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- iPhone topik
- India felől közelít egy 7550 mAh-s Redmi
- Samsung Galaxy S24 Ultra - ha működik, ne változtass!
- Bemutatkozott a Fairphone 6
- Magisk
- Xiaomi 14T - nem baj, hogy nem Pro
- Apple iPhone 15 Pro Max - Attack on Titan
- Google Pixel 9a - a lapos munka
- Samsung Galaxy Watch6 Classic - tekerd!
Új hozzászólás Aktív témák
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #378 üzenetére
Jó látni, hogy örülsz a változásnak. (tegnap még nem tűnt egyértelműnek a dolog). És a mosoly is sokat dob a képen.
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #346 üzenetére
Olyan rémisztő a fényképezőgép?
Nem sötétebb színről volt szó? Gesztenyebarnának ez nekem világosnak tűnik. -
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #340 üzenetére
Szerintem is jó lett. De ugye még barnább lesz?
Egyébként sokat javítana a képen, ha nem ennyire rémülten néznél -
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #310 üzenetére
Szerintem most kapcsold ki a géped, húzd ki a telefont, zárd be az ajtót, és a fodrászik csak arra koncentrálj, hogy milyen jó lesz barnának lenni! -
Szőröstalpú
tag
A topik kezd egy argentin szappanoperára hasonlítani
Szerintem tegnap délutántól (amikor már döntöttél) a fodrászig nem kellett volna bekapcsolni sem a gépet. Talán még most sem késő -
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #238 üzenetére
Ööö, lehetne, hogy mi döntsük majd el? Nem vagyok meggyőződve, hogy objektíven fogod tudni megítélni (főleg első látása)
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #232 üzenetére
Fú, már megijedtem, hogy kezdődik elölről az egész, miután már eldőlt. De örömmel látom, hogy tényleg sikerült döntened!
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #207 üzenetére
Akkor mire vársz? Végülis már meghoztad a döntést, nem?
Itt a topikon meg nagyrészt mindenki segíteni próbált, de más nem dönthet helyetted. (ha ezt szeretnéd, akkor mondjuk válassz véletlenszerűen egy hozzászólást, és kövesd azt)
a pasik véleménye meg különösképp nem érdekel érdekes kijelentés egy olyan fórumon, ahol ha eldobsz egy féltéglát, az legalább 5 pasit dönt fel -
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #189 üzenetére
Tényleg nem értelek. Változtatni akarsz, már ki is nézted az új színt. Sokan meg is erősítettek, hogy csináld (na jó, volt aki nem, de az nem számít
).
Ne arra keress okot, hogy miért ne csináld meg, ha már megvan, hogy miért akarod! -
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #131 üzenetére
Ha változtatni akartál (ráadásul már meg is vetted a festéket), akkor szerintem már felesleges azon gondolkozni, hogy talán mégsem kellene. Just do it
-
Szőröstalpú
tag
válasz
Borify Péter #121 üzenetére
És milyen hajfestéket vettél? És egyben szavazok a szőke ellene (hacsak nem vagy érdekelt a szolárium és műkörépítő bizniszben
)
A csaj szőke frizurája lehet, hogy jobb, és egy 5 évvel fiatalabbnak is tűnik, mint barnában, (bár ezen sokat segít a smink is) de elégs széles álla van, amit a barna haj annyira nem emel ki. Úgyhogy itt is egy szavazat a barnára (a gesztenye az nem ennyire vörös) -
Szőröstalpú
tag
Az első képen levő usánkát én nem erőltetném
Egyébként lehet találni olyan oldalt, ahol pont ilyesmit lehet próbálgatni. Aztán mikor az ember már a 400. variációt próbálja, rájön, hogy nincs semmi baj a jelenlegi kinézetével
Új hozzászólás Aktív témák
Hirdetés
- Motorolaj, hajtóműolaj, hűtőfolyadék, adalékok és szűrők topikja
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Telekom otthoni szolgáltatások (TV, internet, telefon)
- Víz- gáz- és fűtésszerelés
- Építő/felújító topik
- Hardcore café
- DUNE médialejátszók topicja
- Kerékpárosok, bringások ide!
- Garmin Forerunner 970 - fogd a pénzt, és fuss!
- Kazy Computers - Fehérvár - Megbízható?
- További aktív témák...
- Csere-Beszámítás! Custom vizes számítógép játékra! I7 12700KF / RTX 3090 / 32GB DDR5 / 1TB SSD
- Sigma 150-600mm f/5-6.3 DG OS HSM C ( Canon ) -Újszerű-
- Dell Latitude 7410 Strapabíró Ütésálló Profi Ultrabook Laptop 14" -80% i7-10610U 16/512 FHD IPS MATT
- Új MSI KATANA 15 Gamer Tervező Laptop 15,6" -35% i7-13620H 10Mag 16/1TB RTX 4060 8GB FHD 144Hz
- HP Omen - 27" IPS - UHD 4K - 144Hz 1ms - NVIDIA G-Sync - FreeSync - HDR 400 - USB-C - KVM Switch
- BESZÁMÍTÁS! Apple Mac mini 2024 M4 16GB 256GB SSD számítógép garanciával, hibátlan működéssel
- Apple iPhone 13 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- ÁRGARANCIA! Épített KomPhone Intel i7 14700KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone Ryzen 5 4500 16/32/64GB RAM RX 6500 XT 4GB GAMER PC termékbeszámítással
- ÁRGARANCIA!Épített KomPhone i5 14600KF 32/64GB RAM RTX 5070 12GB GAMER PC termékbeszámítással
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: CAMERA-PRO Hungary Kft
Város: Budapest