Új hozzászólás Aktív témák
-
wolfman
veterán
válasz
Cobra652 #109 üzenetére
Én nagyon nem szeretem az nVidia-t a nagyon agresszív üzletpolitikája miatt, de az AMDnek meg annyira sanyarú a sorsa, hogy kénytelen voltam előbbire váltani, mert röhej a vörösök mit művelnek már évek óta. Ettől függetlenül teljes szívemből kívánom, hogy egyszer csak megtörik a jég és az AMD kijön egy olyan VGAval, hogy az nVidia kénytelen lenne nekiállni az értelmes fejlesztéseknek.
Mondjuk semmin se segít a bányászláz.
-
wolfman
veterán
válasz
Vitamincsiga #105 üzenetére
Az általad keresett szó, az 'egyelőre'!
-
wolfman
veterán
'Az egész elsőre bonyolultnak tekinthető, illetve a speciális folyamatok miatt nehezebb is beépíteni az adott leképezőbe, mintha csak natúran a sugárkövetés futna, de rövidebb távon mindenképpen ezek a trükkös módszerek lesznek hasznosak, mert az elérhető és bejelentett hardverek sem elég gyorsak a sugárkövetéshez.'
Namár most, a játékipar jelenlegi nagy problémája, hogy nincs elegendő erőforrás és tudás ahhoz, hogy a játékokba beleprogramozzák a részletességet, az MI-t a sokminden szart, ezért is születik annyi felesleges bugyuta és felületes játék (leginkább grafikára) és ezért is szeretik előszeretettel az Cell-Shaded grafikát, mert az nem részletes. Én ezt látom. Akkor most azt mondjátok, hogy bár nehezebb kivitelezni ezt, de megéri mert gyors? Az lehet, de ami drágább vagy több munkát igényel, több idő elkészíteni, azt rendre kukázzák és az egyszerűbb megoldás felé fognak nyúlni. Egyelőre nem hiszem el, hogy egy a sugárkövetés minden egyes lehetőségével ki lesz aknázva még az AAA játékoknál sem, mert túl bonyolult vagy erőforrásigényes. Most kísérletezgetnek vele évekig, aztán valami kis félmegoldással előállnak vagy annyi sem.
Nekem ez a meglátásom.
Új hozzászólás Aktív témák
- Luck Dragon: Asszociációs játék. :)
- Vicces képek
- Napelem
- Amazon Kindle
- Intel Core i5 / i7 / i9 "Alder Lake-Raptor Lake/Refresh" (LGA1700)
- EA Sports WRC '23
- Debrecen és környéke adok-veszek-beszélgetek
- Samsung Galaxy S23 Ultra - non plus ultra
- Anglia - élmények, tapasztalatok
- Anime filmek és sorozatok
- További aktív témák...
- Xiaomi Redmi Note 10 Pro 128GB, Kártyafüggetlen, 1 Év Garanciával
- Telefon felváráslás!! Xiaomi 13T, Xiaomi 13T Pro, Xiaomi 14T, Xiaomi 14T Pro
- Tablet felvásárlás!! Apple iPad, iPad Mini, iPad Air, iPad Pro
- Dell D6000 univerzális dokkoló USB-C/ USB-A, DisplayLink & Dell WD15 (K17A) USB-C + 130-180W töltő
- Külföldi csomagszállítás Packeta csomagpontokon keresztül!
Állásajánlatok
Cég: Promenade Publishing House Kft.
Város: Budapest
Cég: PCMENTOR SZERVIZ KFT.
Város: Budapest